Strona głównaPOLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

 

Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

 

Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

 

Kto jest administratorem danych osobowych:

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

  • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
  • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
  • prowadzenie analiz statystycznych.

Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

- zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

 

Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

 

Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

  • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
  • hasło – do Twojego konta;
  • Imię i nazwisko ;
  • Nazwa i adres Twojej Firmy;
  • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
  • Numer NIP;
  • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
  • nr telefonu kontaktowego;

Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

Okres przechowywania danych osobowych

Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

  • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
  • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
  • statystycznych i archiwizacyjnych;
  • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

 

Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

  • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
  • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
  • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
  • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
  • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

 

Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

  • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

  • Prawo do poprawiania danych

Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

  • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

  • Prawo do żądania usunięcia danych

Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

  • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

 

PRAWO DO SPRZECIWU

Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

 

Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

 

Informacja o plikach cookies.

Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

 

Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

 

 

...jest pusty

Worek ze sznurkiem z odblaskową lamówką WOFFY - 100 szt. z nadrukiem MO9476
Netto: 755,00 zł 685,00 zł
Brutto: 928,65 zł 842,55 zł
Biurkowy Przybornik na długopisy PRODIGY - 50 szt. z grawerem IT2893
Netto: 890,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 848,70 zł
Smycz reklamowa krótka - brelok z kółkiem - komplet 100 szt.
Netto: 350,00 zł 180,00 zł
Brutto: 430,50 zł 221,40 zł
Długopis plastikowy Wimen - 500 szt. z nadrukiem IT3689
Netto: 660,00 zł 530,00 zł
Brutto: 811,80 zł 651,90 zł
Butelka sportowa Square - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,790,00 zł 1,110,00 zł
Brutto: 2,201,70 zł 1,365,30 zł
Aluminiowy długopis NEILO z końcówką do smartfona 500 szt. z grawerem MO8209
Netto: 684,00 zł 565,00 zł
Brutto: 841,32 zł 694,95 zł
Piersiówka SLIMMY - 50 szt. z grawerem KC4703
Netto: 680,00 zł 570,00 zł
Brutto: 836,40 zł 701,10 zł
Składany zestaw 5 narzędzi do grilla CUETOOLS - 10 szt. z grawerem MO9182
Netto: 600,00 zł 190,00 zł
Brutto: 738,00 zł 233,70 zł
Parasol SAMER składany - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 720,00 zł 625,00 zł
Brutto: 885,60 zł 768,75 zł
Termos CHAN 500 ml ze stali nierdzewnej - 40 szt. z grawerem mo8314
Netto: 890,00 zł 700,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 861,00 zł
Notes z kartkami samoprzylepnymi LOVE - 100 szt. z nadrukiem MO9216
Netto: 318,00 zł 190,00 zł
Brutto: 391,14 zł 233,70 zł
Klasyczny długopis MAGICOLOR - 500 szt. z nadrukiem IT3821
Netto: 810,00 zł 460,00 zł
Brutto: 996,30 zł 565,80 zł
Bawełniany worek COLORED -100 szt. z nadrukiem MO8484
Netto: 685,00 zł 660,00 zł
Brutto: 842,55 zł 811,80 zł
Długopis z bambusa i ABS RIO BAMBOO - 500 szt. z nadrukiem MO9485
Netto: 1,960,00 zł 1,695,00 zł
Brutto: 2,410,80 zł 2,084,85 zł
Brelok z metalową kolorową płytką TECH BLACK - 100 szt. z grawerem MO9319
Netto: 498,00 zł 310,00 zł
Brutto: 612,54 zł 381,30 zł
Notes z recyklingu QUINCY - 50 szt. z nadrukiem MO8183
Netto: 790,00 zł 610,00 zł
Brutto: 971,70 zł 750,30 zł
Notatnik A6 z okładką z ekoskóry NOTELUX - 100 szt. z nadrukiem AR1800
Netto: 540,00 zł 415,00 zł
Brutto: 664,20 zł 510,45 zł
Torba na zakupy z bawełny 140gr/m "COTTONEL +" 100 szt. z nadrukiem MO9267
Netto: 650,00 zł 544,00 zł
Brutto: 799,50 zł 669,12 zł
Torba konferencyjna Tampa - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,450,00 zł 1,200,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,476,00 zł
Czyścik do butów ZAPAS - 100 szt. z nadrukiem MO8727
Netto: 332,00 zł 230,00 zł
Brutto: 408,36 zł 282,90 zł
Ceramiczny kubek SUBLIM 100 szt. z nadrukiem MO8040
Netto: 965,00 zł 855,00 zł
Brutto: 1,186,95 zł 1,051,65 zł
Butelka z tritanu 500ml UTAH - 100 szt. z nadrukiem MO9356
Netto: 1,394,00 zł 1,322,00 zł
Brutto: 1,714,62 zł 1,626,06 zł
Ceramiczny kubek 300 ml COLOUR TRENT - 100 szt. z nadrukiem MO9242
Netto: 1,250,00 zł 995,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,223,85 zł
Notatnik A5 w okładce z ekoskóry , w linie GOLDIES BOOK -100 szt. z nadrukiem MO8637
Netto: 1,390,00 zł 1,145,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,408,35 zł
Składane okulary słoneczne AUDREY - 100 szt. z nadrukiem MO8019
Netto: 580,00 zł 210,00 zł
Brutto: 713,40 zł 258,30 zł
Notes A6 w linie, z okładką z ekoskóry NOTELUX 100 szt. z nadrukiem MO1800
Netto: 690,00 zł 440,00 zł
Brutto: 848,70 zł 541,20 zł
Butelka na wodę z tritanu 600ml ASPEN - 100 szt. z nadrukiem MO9225
Netto: 1,550,00 zł 1,150,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,414,50 zł
Bidon 650 ml z tritanu SICILIA - 100 szt. z nadrukiem MO9227
Netto: 1,350,00 zł 1,275,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,568,25 zł
Notatnik A5 w tekstylnej oprawie FABRIC NOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9046
Netto: 1,650,00 zł 1,340,00 zł
Brutto: 2,029,50 zł 1,648,20 zł
Nakładka na hak holowniczy TOWBIE - 100 szt. z nadrukiem MO9028
Netto: 280,00 zł 235,00 zł
Brutto: 344,40 zł 289,05 zł
Zestaw MEMO ekologiczny STIBOX - 50 szt. z nadrukiem MO7756
Netto: 590,00 zł 490,00 zł
Brutto: 725,70 zł 602,70 zł
Laminowana torba na zakupy BOQUERY - 100 szt z nadrukiem MO8867
Netto: 820,00 zł 658,00 zł
Brutto: 1,008,60 zł 809,34 zł
Głośnik Bluetooth z podstawką pod telefon MUSHROOM - 50 szt. z nadrukiem MO9506
Netto: 1,730,00 zł 1,600,00 zł
Brutto: 2,127,90 zł 1,968,00 zł
Plecak z linką, worek 100 szt. z nadrukiem SHOOP MO7208
Netto: 560,00 zł 480,00 zł
Brutto: 688,80 zł 590,40 zł
Bidon metalowy 750 ml z karabinkiem BIG MOSS - 100 szt. z nadrukiem MO9350
Netto: 1,300,00 zł 1,236,00 zł
Brutto: 1,599,00 zł 1,520,28 zł
Trójkątny odblask z akrylu CATCHT - 250 szt. z nadrukiem MO9102
Netto: 745,00 zł 390,00 zł
Brutto: 916,35 zł 479,70 zł
Brelok z otwieraczem i miarką TOP RING - 100 szt. z nadrukiem MO9193
Netto: 385,00 zł 210,00 zł
Brutto: 473,55 zł 258,30 zł
Spinner TYPER - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 410,00 zł 306,00 zł
Brutto: 504,30 zł 376,38 zł
Krokomierz na rękę BRATARA - 100 szt. z nadrukiem MO9136
Netto: 1,125,00 zł 968,00 zł
Brutto: 1,383,75 zł 1,190,64 zł
Kubek termiczny DEEPORT 48 szt. z grawerem MO5608
Netto: 590,00 zł 498,00 zł
Brutto: 725,70 zł 612,54 zł
Plecak z poliestru 600D TIRANA - 50 szt. z nadrukiem MO9577
Netto: 950,00 zł 784,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 964,32 zł
Zestaw podróżny do telefonu ONTHEGO SET - 50 szt. z nadrukiem MO9117
Netto: 870,00 zł 320,00 zł
Brutto: 1,070,10 zł 393,60 zł
Bluza Unisex z kapturem HEAVY BLEND 270gr - 25 szt. z nadrukiem full kolor GI1850
Netto: 1,450,00 zł 1,116,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,372,68 zł
Notatnik A6 ekoskóra z długopisem NOTALUX - 100 szt. z nadrukiem MO8109
Netto: 1,280,00 zł 995,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,223,85 zł
Metalowy Długopis BONITO - 500 szt z grawerem
Netto: 940,00 zł 796,00 zł
Brutto: 1,156,20 zł 979,08 zł
Brelok z kablami ładującymi RIZO - 100 szt. z grawerem MO9292
Netto: 1,000,00 zł 885,00 zł
Brutto: 1,230,00 zł 1,088,55 zł
Zestaw pierwszej pomocy- Apteczka SUCCOR - 100 szt. z nadrukiem mo7963
Netto: 1,150,00 zł 934,00 zł
Brutto: 1,414,50 zł 1,148,82 zł
Butelka na wodę 850ml BIG - 50 szt. z nadrukiem MO9297
Netto: 1,080,00 zł 320,00 zł
Brutto: 1,328,40 zł 393,60 zł
Sztormowy Parasol automatyczny 23" SMALL SWANSEA - 50 szt. z nadrukiem mo8779
Netto: 1,440,00 zł 1,180,00 zł
Brutto: 1,771,20 zł 1,451,40 zł
Długopis aluminiowy KOSMOS -500 szt. z grawerem
Netto: 750,00 zł 560,00 zł
Brutto: 922,50 zł 688,80 zł
Bawełniana torba na zakupy z rozszerzonymi bokami PORTOBELLO - 100 szt. z nadrukiem MO9596
Netto: 1,160,00 zł 1,050,00 zł
Brutto: 1,426,80 zł 1,291,50 zł
Lampka dotykowa TOUCHY - 50 szt. z nadrukiem MO9126
Netto: 1,134,00 zł 320,00 zł
Brutto: 1,394,82 zł 393,60 zł
Torba na zakupy MERCADO 50 szt. z nadrukiem KC1502
Netto: 1,280,00 zł 1,030,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,266,90 zł
Bidon z karabińczykiem Oregon - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,150,00 zł 820,00 zł
Brutto: 1,414,50 zł 1,008,60 zł
Kubek bambusowy ASTORIA+ z opaską silikonową 100 szt. z nadrukiem MO8547
Netto: 830,00 zł 765,00 zł
Brutto: 1,020,90 zł 940,95 zł
Zestaw do herbaty TEA TIME - 25 szt. z nadrukiem MO7343
Netto: 1,120,00 zł 840,00 zł
Brutto: 1,377,60 zł 1,033,20 zł
Składane okulary VR VIRTUAL FOLDY - 100 szt z nadrukiem MO9069
Netto: 990,00 zł 330,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 405,90 zł
Plecak Armada - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,660,00 zł 1,360,00 zł
Brutto: 2,041,80 zł 1,672,80 zł
Plastikowy długopis z lampką RIOTOP - 500 szt. z nadrukiem MO9222
Netto: 1,482,00 zł 490,00 zł
Brutto: 1,822,86 zł 602,70 zł
Notes A5 SQUARED ekoskóra 96 kartek w kratkę - 100 szt. z nadrukiem MO8360
Netto: 1,300,00 zł 1,016,00 zł
Brutto: 1,599,00 zł 1,249,68 zł
Bambusowy komplet piśmienniczy QUERCUS - 50 szt. z grawerem MO9678
Netto: 1,850,00 zł 1,612,00 zł
Brutto: 2,275,50 zł 1,982,76 zł
Latarka LED z torebkami foliowymi TEDY LIGHT - 100 szt. z nadrukiem MO8676
Netto: 585,00 zł 290,00 zł
Brutto: 719,55 zł 356,70 zł
Przybornik do szycia SASTRE - 100 szt. z nadrukiem IT3552
Netto: 690,00 zł 580,00 zł
Brutto: 848,70 zł 713,40 zł
Wisząca lampka LIGHTBALL - 50 szt. z nadrukiem MO9255
Netto: 770,00 zł 310,00 zł
Brutto: 947,10 zł 381,30 zł
Wodoodporna apteczka SAFE - 100 szt. z nadrukiem MO8979
Netto: 830,00 zł 648,00 zł
Brutto: 1,020,90 zł 797,04 zł
Wiatraczek na micro USB - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 750,00 zł 450,00 zł
Brutto: 922,50 zł 553,50 zł
Teleskopowa, aluminiowa latarka LED STRECH-TORCH - 100 szt. z grawerem mo8621
Netto: 1,840,00 zł 1,640,00 zł
Brutto: 2,263,20 zł 2,017,20 zł
Silikonowe etui na karty SUBLICARD - 100 szt z nadrukiem full kolor MO9073
Netto: 980,00 zł 715,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 879,45 zł
Teczka - Aktówka KANSAS 50 szt. z nadrukiem KC2783
Netto: 970,00 zł 870,00 zł
Brutto: 1,193,10 zł 1,070,10 zł
Notatnik kelnera, format A7 CAM – 100  szt. z nadrukiem MO8554
Netto: 1,550,00 zł 1,235,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,519,05 zł
Czapka Bluetooth ze słuchawkami MUSIC CAP - 50 szt. z nadrukiem MO9081
Netto: 1,999,00 zł 620,00 zł
Brutto: 2,458,77 zł 762,60 zł
Samochodowa torba na odpady ZAKBAG - 100 szt. z nadrukiem MO8943
Netto: 496,00 zł 230,00 zł
Brutto: 610,08 zł 282,90 zł
Ogrzewacz do rąk OVALTERM - 100 szt. z nadrukiem MO8496
Netto: 520,00 zł 455,00 zł
Brutto: 639,60 zł 559,65 zł
Kubek termiczny SUCK 450 ml  - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,680,00 zł 1,480,00 zł
Brutto: 2,066,40 zł 1,820,40 zł
Otwieracz do butelek - brelok z latarką Orcus - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 680,00 zł 505,00 zł
Brutto: 836,40 zł 621,15 zł
Dziecięcy śliniak z kieszenią BLAS - 100 szt. z nadrukiem MO9241
Netto: 770,00 zł 415,00 zł
Brutto: 947,10 zł 510,45 zł
Notatnik A5 Gradient - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,650,00 zł 1,255,00 zł
Brutto: 2,029,50 zł 1,543,65 zł
Brelok OK MILY - 100 szt. z grawerem MO8997
Netto: 445,00 zł 255,00 zł
Brutto: 547,35 zł 313,65 zł
Zakreślacz kwiatek - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 630,00 zł 490,00 zł
Brutto: 774,90 zł 602,70 zł
Latarka LED z ABS z brelokiem SANLIGHT - 100 szt. z grawerem MO9469
Netto: 590,00 zł 438,00 zł
Brutto: 725,70 zł 538,74 zł
Filiżanka ze spodkiem CAPPU - 50 szt. z nadrukiem MO9132
Netto: 1,048,00 zł 420,00 zł
Brutto: 1,289,04 zł 516,60 zł
Brelok z latarką Ammo - 250 szt. z nadrukiem
Netto: 810,00 zł 570,00 zł
Brutto: 996,30 zł 701,10 zł
Notatnik A7 Flemming - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,200,00 zł 955,00 zł
Brutto: 1,476,00 zł 1,174,65 zł
Kubek termiczny ze stali nierdzewnej RODEO COLOUR - 48 szt. z grawerem MO9618
Netto: 1,090,00 zł 980,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł 1,205,40 zł
Opaska na nadgarstek z diodą LED Raver - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 750,00 zł 440,00 zł
Brutto: 922,50 zł 541,20 zł
Parasol automatyczny w etui 21 cali HAARLEM - 50 szt. z nadrukiem MO8775
Netto: 1,550,00 zł 1,310,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,611,30 zł
Okulary przeciwsłoneczne VICTORIA -  100 szt. z nadrukiem mo7227
Netto: 524,00 zł 185,00 zł
Brutto: 644,52 zł 227,55 zł
Kauczukowa smycz z końcówkami micro USB i typ C NECKLET - 50 szt. z nadrukiem MO9276
Netto: 890,00 zł 260,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 319,80 zł
Latarka kieszonkowa Flip and Click - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 640,00 zł 306,00 zł
Brutto: 787,20 zł 376,38 zł
Narzędzie wielofunkcyjne ALOQUIN MINI - 50 szt. z grawerem MO9144
Netto: 990,00 zł 784,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 964,32 zł
Kubek ceramiczny Medellin - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,350,00 zł 1,125,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,383,75 zł
Notes A5 VITAL okładka ekoskóra , 80 kartek w linie - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 745,00 zł 675,00 zł
Brutto: 916,35 zł 830,25 zł
Słuchawki douszne na Bluetooth® Budget - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,920,00 zł 890,00 zł
Brutto: 2,361,60 zł 1,094,70 zł
Torba na laptopa 15” LUCCA -25 szt. z nadrukiem mo8578
Netto: 1,100,00 zł 370,00 zł
Brutto: 1,353,00 zł 455,10 zł
Analizator tłuszczu i krokomierz - 2 w 1 BODYCONTROL - 50 szt.  z nadrukiem IT3223
Netto: 1,560,00 zł 528,00 zł
Brutto: 1,918,80 zł 649,44 zł
Torba bawełniana 140gr Madras - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 820,00 zł 682,00 zł
Brutto: 1,008,60 zł 838,86 zł
Zestaw zakreślaczy COLORE komplet 100 szt. z nadrukiem MO7448
Netto: 790,00 zł 598,00 zł
Brutto: 971,70 zł 735,54 zł
Samochodowy uchwyt magnetyczny na telefon SILISET - 100 szt. z nadrukiem MO9134
Netto: 1,460,00 zł 1,355,00 zł
Brutto: 1,795,80 zł 1,666,65 zł
5-panelowa czapka bejsbolówka SAN DIEGO - 100 szt. z nadrukiem MO8651
Netto: 890,00 zł 565,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 694,95 zł
Zestaw 2 składanych wieszaków HANGER - 100 szt. z nadrukiem MO8964
Netto: 870,00 zł 410,00 zł
Brutto: 1,070,10 zł 504,30 zł
Notatnik A5 gładkie kartki EVERWRITE z recyklingu - 100 szt. z nadrukiem AR9684
Netto: 1,250,00 zł 950,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,168,50 zł
Parasol STICK - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 890,00 zł 715,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 879,45 zł
Teczka konferencyjna A4 BUSWE BIG - 25 szt. z grawerem IT3750
Netto: 1,180,00 zł 964,00 zł
Brutto: 1,451,40 zł 1,185,72 zł
Notes A5 w linie, z okładką z ekoskóry ARCONOT 100 szt. z nadrukiem MO1804
Netto: 980,00 zł 800,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 984,00 zł
Bidon 750 ml z silikonowymi pierścieniami RINGO - 100 szt. z nadrukiem MO9226
Netto: 1,550,00 zł 1,352,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,662,96 zł
Ogrzewacz do rąk - serce WACO - 100 szt. z nadrukiem MO7380
Netto: 750,00 zł 529,00 zł
Brutto: 922,50 zł 650,67 zł
Latarka Luke Sabre - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 690,00 zł 440,00 zł
Brutto: 848,70 zł 541,20 zł
2w1 metalowy kabel ładująco-transferowy HANDY - 50 szt z nadrukiem MO9160
Netto: 1,640,00 zł 340,00 zł
Brutto: 2,017,20 zł 418,20 zł
Notes A5 z recyklingu z długopisem SONORA PLUS - 100 szt. z nadrukiem IT3775
Netto: 580,00 zł 455,00 zł
Brutto: 713,40 zł 559,65 zł
Długopis touch LITT - 500 szt. z grawerem 19631
Netto: 1,620,00 zł 1,270,00 zł
Brutto: 1,992,60 zł 1,562,10 zł
Notatnik z karteczkami samoprzylepnymi Reveal - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 550,00 zł 470,00 zł
Brutto: 676,50 zł 578,10 zł
Przyciskany ekologiczny długopis z korka MONTADO - 500 szt. z nadrukiem MO9480
Netto: 890,00 zł 760,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 934,80 zł
Aluminiowy Długopis AVALO - 500 szt. z grawerem
Netto: 780,00 zł 670,00 zł
Brutto: 959,40 zł 824,10 zł
Zestaw MARTIS (dzbanek 1100 ml + 4 x kubek 350 ml) - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 1,280,00 zł 1,190,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,463,70 zł
Zakreślacz gwiazda Solvig - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 720,00 zł 525,00 zł
Brutto: 885,60 zł 645,75 zł
Latarka samochodowa 3 LED ANDRE - 100 szt. z nadrukiem MO8225
Netto: 750,00 zł 618,00 zł
Brutto: 922,50 zł 760,14 zł
Głośnik Warpt - 25 szt. z grawerem
Netto: 1,080,00 zł 770,00 zł
Brutto: 1,328,40 zł 947,10 zł
Dzwonek rowerowy RINGRING - 100 szt. z nadrukiem MO8539
Netto: 690,00 zł 470,00 zł
Brutto: 848,70 zł 578,10 zł
Słoik ze słomką Binx - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,510,00 zł 990,00 zł
Brutto: 1,857,30 zł 1,217,70 zł
Aluminiowy Powerbank POWERFLAT - 50 szt. z grawerem MO8735
Netto: 1,580,00 zł 1,310,00 zł
Brutto: 1,943,40 zł 1,611,30 zł
Słuchawki z odblaskiem COLOURSOUND - 100 szt. z nadrukiem MO8907
Netto: 980,00 zł 280,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 344,40 zł
Płaszcz przeciwdeszczowy w etui MAJESTIC - 50 szt. z nadrukiem IT2557
Netto: 950,00 zł 880,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 1,082,40 zł
Stalowy Termos BRENT w etui - 50 szt. z grawerem IT2394
Netto: 1,070,00 zł 920,00 zł
Brutto: 1,316,10 zł 1,131,60 zł
Torba na laptopa 14 cali TOGO - 50 szt. z nadrukiem MO8341
Netto: 1,280,00 zł 1,025,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,260,75 zł
Notatnik formatu A5 NOTAPLUS z metalowym długopisem - 50 szt. z nadrukiem MO8108
Netto: 980,00 zł 950,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 1,168,50 zł
Fartuch kuchenny KITAB - 50 szt. z nadrukiem MO7251
Netto: 935,00 zł 780,00 zł
Brutto: 1,150,05 zł 959,40 zł
Łyżka do butów z polerką LIMPO - 100 szt. z nadrukiem MO9195
Netto: 377,00 zł 200,00 zł
Brutto: 463,71 zł 246,00 zł
Teczka konferencyjna A4 SUBLIFOLDER - 25 szt. z nadrukiem MO9052
Netto: 1,200,00 zł 400,00 zł
Brutto: 1,476,00 zł 492,00 zł
Piersiówka z kieliszkami ANNASKA - 50 szt. z grawerem mo8321
Netto: 1,350,00 zł 1,115,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,371,45 zł
Torba na zakupy z PET TOTEPET - 100 szt. z nadrukiem MO9441
Netto: 1,120,00 zł 845,00 zł
Brutto: 1,377,60 zł 1,039,35 zł
Antystres sześcian SQUARAX - 100 szt. z nadrukiem SQUARAX mo7659
Netto: 445,00 zł 428,00 zł
Brutto: 547,35 zł 526,44 zł
Ładowarka indukcyjna UVE CHARGING - 50 szt. z nadrukiem full kolor MO9310
Netto: 1,190,00 zł 965,00 zł
Brutto: 1,463,70 zł 1,186,95 zł
Piórnik z 8 kredkami COLOPOUCH - 100 szt. z nadrukiem mo8666
Netto: 625,00 zł 445,00 zł
Brutto: 768,75 zł 547,35 zł
Słuchawki Best Friend - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,510,00 zł 970,00 zł
Brutto: 1,857,30 zł 1,193,10 zł
Cylindryczny Powerbank 2200 mAh POWEROVALE - 50 szt. z grawerem MO9032
Netto: 1,294,00 zł 695,00 zł
Brutto: 1,591,62 zł 854,85 zł
Zestaw do wina w pudełku z korka GISBORNE - 25 szt. z grawerem MO9716
Netto: 916,00 zł 800,00 zł
Brutto: 1,126,68 zł 984,00 zł
Torba na laptop 15.6" Track - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 1,334,00 zł 820,00 zł
Brutto: 1,640,82 zł 1,008,60 zł
Notes A5 SUBER z okładką z korka, 96 kartek w linie - 50 szt. z nadrukiem MO9623
Netto: 950,00 zł 680,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 836,40 zł
Ceramiczny kubek z silikonową pokrywką TRIBECA 50 szt. z nadrukiem MO7683
Netto: 980,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 916,35 zł
Notatnik bambusowy 80 kartek z długopisem CORTINA NOTE - 100 szt. z grawerem MO9570
Netto: 1,360,00 zł 1,210,00 zł
Brutto: 1,672,80 zł 1,488,30 zł
Płaszcz przeciwdeszczowy z kapturem BLADO - 100 szt. z nadrukiem KC5101
Netto: 1,790,00 zł 1,610,00 zł
Brutto: 2,201,70 zł 1,980,30 zł
Ekologiczny długopis ze słomy pszenicznej PECAS - 500 szt. z nadrukiem MO9614
Netto: 690,00 zł 565,00 zł
Brutto: 848,70 zł 694,95 zł
Torba rowerowa KUBEBA - 50 szt. z nadrukiem MO8952
Netto: 1,055,00 zł 470,00 zł
Brutto: 1,297,65 zł 578,10 zł
Czapka z daszkiem GLOP CAP 100 szt. z nadrukiem KC1447
Netto: 690,00 zł 600,00 zł
Brutto: 848,70 zł 738,00 zł
Składana Torba na zakupy FRESA - 100 szt. z nadrukiem MO9003
Netto: 780,00 zł 754,00 zł
Brutto: 959,40 zł 927,42 zł
Torba na zakupy, worek z bawełny z recyklingu MOIRA DUO - 100 szt. z nadrukiem MO9603
Netto: 1,095,00 zł 1,050,00 zł
Brutto: 1,346,85 zł 1,291,50 zł
Bezprzewodowy powerbank 4000 mAh POWER&WIRELESS - 25 szt. z grawerem MO9498
Netto: 1,720,00 zł 1,484,00 zł
Brutto: 2,115,60 zł 1,825,32 zł
Zawieszka do bagażu MUNDO - 100 szt. z nadrukiem MO9284
Netto: 380,00 zł 205,00 zł
Brutto: 467,40 zł 252,15 zł
Lampka 5 LED z czujnikiem ruchu SENSY - 25 szt. z nadrukiem MO9125
Netto: 765,00 zł 260,00 zł
Brutto: 940,95 zł 319,80 zł
Okulary sportowe z kamerą SPORTSCAM - 5 szt z nadrukiem MO8847
Netto: 1,070,00 zł 290,00 zł
Brutto: 1,316,10 zł 356,70 zł
Bawełniany worek marynarski Missouri - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,050,00 zł 875,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,076,25 zł
Aluminiowy Długopis KALIPSO - 500 szt. z grawerem
Netto: 840,00 zł 630,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 774,90 zł
Kubek termiczny RACO 320 ml - 50 szt. z grawerem
Netto: 990,00 zł 850,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 1,045,50 zł
Notes A6 z kalkulatorem Smarti - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,480,00 zł 1,267,00 zł
Brutto: 1,820,40 zł 1,558,41 zł
Wskaźnik laserowy w etui ALASKA - 50 szt. z grawerem MO8193
Netto: 690,00 zł 520,00 zł
Brutto: 848,70 zł 639,60 zł
Długopis podświetlany Nash - 500 szt. z grawerem
Netto: 1,550,00 zł 600,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 738,00 zł
Bambusowy powerbank 2200 mAh POWERBAM - 50 szt. z grawerem MO9673
Netto: 1,590,00 zł 1,375,00 zł
Brutto: 1,955,70 zł 1,691,25 zł
Notes A5 Spectrum – kartki w kropki - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 990,00 zł 810,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 996,30 zł
Worek/plecak z błyszczącego materiału NEW YORK - 100 szt. z nadrukiem MO9266
Netto: 1,050,00 zł 855,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,051,65 zł
Czapka baseballowa 6 paneli NATURA - 100 szt. z nadrukiem mo8833
Netto: 1,220,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,500,60 zł 910,20 zł
Powerbank POWERFLAT8 8000mAH - 25 szt z grawerem MO8839
Netto: 1,320,00 zł 1,260,00 zł
Brutto: 1,623,60 zł 1,549,80 zł
Długopis do ekranów dotykowych NEILO COLOUR - 500 szt. z grawerem MO8892
Netto: 710,00 zł 565,00 zł
Brutto: 873,30 zł 694,95 zł
Głośnik 4.2 Bluetooth ROUND BASS - 25 szt. z nadrukiem MO8726
Netto: 790,00 zł 650,00 zł
Brutto: 971,70 zł 799,50 zł
Uchwyt na telefon WHITE - 100 szt. z nadrukiem MO8494
Netto: 890,00 zł 270,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 332,10 zł
Antystresowe kule ZION - 25 szt. z grawerem IT1804
Netto: 890,00 zł 705,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 867,15 zł
Zestaw piśmienny REPORTER - 50 szt. z grawerem MO7177
Netto: 920,00 zł 510,00 zł
Brutto: 1,131,60 zł 627,30 zł
Notatnik A5 w linie, z okładką z papieru PAPIRUS - 100 szt. z nadrukiem MO9049
Netto: 1,315,00 zł 1,245,00 zł
Brutto: 1,617,45 zł 1,531,35 zł
Długopis z migającą choinką TREELUZ -100 szt. z nadrukiem cx1409
Netto: 790,00 zł 595,00 zł
Brutto: 971,70 zł 731,85 zł
Brelok latarka do selfie FLASHY - 100 szt. z nadrukiem MO9308
Netto: 684,00 zł 240,00 zł
Brutto: 841,32 zł 295,20 zł
Biznesowy zestaw upominkowy KADE długopis, brelok, wizytownik - 50 szt. z nadrukiem MO8406
Netto: 1,390,00 zł 1,130,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,389,90 zł
Notatnik z karteczkami samoprzylepnymi Spiral - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 490,00 zł 400,00 zł
Brutto: 602,70 zł 492,00 zł
Notes memo z recyklingu, z długopisem RECONOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9213
Netto: 850,00 zł 645,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 793,35 zł
Kubek ceramiczny Riviera - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,850,00 zł 1,575,00 zł
Brutto: 2,275,50 zł 1,937,25 zł
Pas zabezpieczający walizkę STRAPPY - 100 szt. z nadrukiem mo8719
Netto: 872,00 zł 290,00 zł
Brutto: 1,072,56 zł 356,70 zł
Notatnik A5 w linie EVERWRITE z recyklingu - 100 szt. z nadrukiem MO9684
Netto: 1,250,00 zł 950,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,168,50 zł
Powerbank POWERALU w obudowie z aluminium 2200 mAh - 100 szt. z nadrukiem MO8602
Netto: 1,590,00 zł 1,230,00 zł
Brutto: 1,955,70 zł 1,512,90 zł
Miętówki w pudełku BRISE 100 szt. z nadrukiem KC6642
Netto: 650,00 zł 595,00 zł
Brutto: 799,50 zł 731,85 zł
Długopis Touch Tip - 500 szt. z grawerem R73408
Netto: 680,00 zł 630,00 zł
Brutto: 836,40 zł 774,90 zł
Zestaw podróżny DREAMY - 100 szt. z nadrukiem MO8543
Netto: 1,375,00 zł 600,00 zł
Brutto: 1,691,25 zł 738,00 zł
Brelok z latarką Astro - 100 szt. z grawerem
Netto: 790,00 zł 635,00 zł
Brutto: 971,70 zł 781,05 zł
Bambusowy , bezprzewodowy powerbank 6000 mAh ARENA - 25 szt. z grawerem MO9662
Netto: 2,660,00 zł 2,360,00 zł
Brutto: 3,271,80 zł 2,902,80 zł
Torba na ramię MADISON - 50 szt. z nadrukiem IT3138
Netto: 1,330,00 zł 580,00 zł
Brutto: 1,635,90 zł 713,40 zł
Worek z linką z efektem cieniowania FADE BAG - 100 szt. z nadrukiem MO9560
Netto: 718,00 zł 695,00 zł
Brutto: 883,14 zł 854,85 zł
Wielofunkcyjny przybornik biurkowy - 100 szt. z nadrukiem 134272PF
Netto: 830,00 zł 400,00 zł
Brutto: 1,020,90 zł 492,00 zł
Power bank VIVID 4000mAh - 25 szt. z nadrukiem full kolor
Netto: 1,250,00 zł 1,120,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,377,60 zł
Notatnik A5 ekoskóra, z kieszenią na długopis SOFTNOTE - 50 szt. z nadrukiem MO9108
Netto: 1,250,00 zł 1,012,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,244,76 zł
Torba na ramię Offset - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,450,00 zł 1,230,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,512,90 zł
Trzymetrowa miarka DAVID - 100 szt. z nadrukiem MO8237
Netto: 990,00 zł 775,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 953,25 zł
Aluminiowy brelok - latarka LED ARIZO - 100 szt. z grawerem MO8622
Netto: 720,00 zł 550,00 zł
Brutto: 885,60 zł 676,50 zł
Otwieracz do butelek z kablami ładującymi SALVADO - 50 szt. z nadrukiem MO9346
Netto: 1,290,00 zł 290,00 zł
Brutto: 1,586,70 zł 356,70 zł
Brelok z żetonem i latarką Allegro - 250 szt. z nadrukiem
Netto: 800,00 zł 630,00 zł
Brutto: 984,00 zł 774,90 zł
Bluza MĘSKA HEAVY BLEND 270gr - 25 szt. z nadrukiem full kolor GI1800
Netto: 1,150,00 zł 924,00 zł
Brutto: 1,414,50 zł 1,136,52 zł
2w1 metalowy kabel ładująco-transferowy HANDYC - 50 szt z nadrukiem MO9159
Netto: 1,710,00 zł 390,00 zł
Brutto: 2,103,30 zł 479,70 zł
Wielofunkcyjny wskaźnik laserowy TRIOLUX - 50 szt. z grawerem MO8097
Netto: 750,00 zł 575,00 zł
Brutto: 922,50 zł 707,25 zł
Zestaw pierwszej pomocy 19-częściowy 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,550,00 zł 1,340,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,648,20 zł
Teczka A4 SAGUENAY z ekoskóry, zapinana na zamek - 25 szt z grawerem MO8855
Netto: 1,640,00 zł 1,390,00 zł
Brutto: 2,017,20 zł 1,709,70 zł
Notes A5 z okładką z ekoskóry 100 szt. z nadrukiem AR1804
Netto: 990,00 zł 795,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 977,85 zł
Pojemnik na lunch ze sztućcami DILUNCH -100  szt. z nadrukiem MO8518
Netto: 850,00 zł 720,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 885,60 zł
Portfolio, teczka konferencyjna Ebony A5 - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,650,00 zł 1,360,00 zł
Brutto: 2,029,50 zł 1,672,80 zł
Jest wiele metod reklamowych, które szybko docierają do odbiorcy i na długo pozostają w ich pamięci. Drobną formą upominków jest składana torba reklamowa, przeznaczona do codziennego użytku doskonale spełnia swoją role. Odbiorcy coraz częściej sięgają po ekogadżety reklamowe oraz bardzo mocne kubki termiczne z nadrukiem. Nasza firma jako dystrybutor oferuje pamięci USB z logo, różnego rodzaju produkty reklamowe oraz bardzo rozpowszechnione w ostatnim czasie długopisy z grawerem. Jeżeli posiadasz firmę to najlepszym sposobem na reklamę są wizytówki reklamowe. Tylko u nas można kupić breloki z logo, torby reklamowe oraz szyte na zamówienie aktówki z logo. Zapraszamy do naszego sklepu.
Akceptuję

Strona www.reklamowegadzety.com korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczek) w celu realizacji usług i zgodniePolityką Prywatności. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia.