Strona głównaPOLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES
Butelka termiczna HOLDEN 500 ml - 25 szt. z grawerem 16024
Szybki podgląd
Netto: 1,200,00 zł
Brutto: 1,476,00 zł
Zestaw karteczek memo z bambusową okładką VISIONBAM - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 844,00 zł
Brutto: 1,038,12 zł
Zegar bambusowy La Casa - 50 szt. z grawerem R22117
Szybki podgląd
Netto: 1,325,00 zł
Brutto: 1,629,75 zł
Kabel z magnesami Connect - 100 szt. z nadrukiem R50160
Szybki podgląd
Netto: 1,554,00 zł
Brutto: 1,911,42 zł
Wieczny długopis z bambusa INKLESS PLUS - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 715,00 zł
Brutto: 879,45 zł
Duża bambusowa deska do krojenia KEA BOARD - 10 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł
Notes BLAKK z ekoskóry - 50 szt. z nadrukiem full kolor 17716
Szybki podgląd
Netto: 1,090,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł
Szklanka 450 ml ze słomką STRASS - 50 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,370,00 zł
Brutto: 1,685,10 zł
Organizer podróżny z filcu RPET NAZER - 50 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,150,00 zł
Brutto: 1,414,50 zł
Gra GOKI (szachy wikingów) z drewna sosnowego KING - 25 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 2,460,00 zł
Brutto: 3,025,80 zł
Plecak z linką, worek 100 szt. z nadrukiem SHOOP MO7208
Szybki podgląd
Netto: 635,00 zł
Brutto: 781,05 zł
Piłka antystresowa DESCANSO - 100 szt. z nadrukiem IT1332
Szybki podgląd
Netto: 440,00 zł
Brutto: 541,20 zł
Głośnik 4.2 Bluetooth ROUND BASS - 25 szt. z nadrukiem MO8726
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 916,35 zł
Notes A5 z okładką z ekoskóry 100 szt. z nadrukiem AR1804
Szybki podgląd
Netto: 960,00 zł 810,00 zł
Brutto: 1,180,80 zł 996,30 zł
Notes A5 w linie, z okładką z ekoskóry ARCONOT 100 szt. z nadrukiem MO1804
Szybki podgląd
Netto: 970,00 zł 818,00 zł
Brutto: 1,193,10 zł 1,006,14 zł
Komplet 6 drewnianych kredek ABIGAIL - 250 szt. z nadrukiem KC2478
Szybki podgląd
Netto: 370,00 zł
Brutto: 455,10 zł

POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

 

Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

 

Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

 

Kto jest administratorem danych osobowych:

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

  • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
  • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
  • prowadzenie analiz statystycznych.

Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

- zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

 

Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

 

Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

  • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
  • hasło – do Twojego konta;
  • Imię i nazwisko ;
  • Nazwa i adres Twojej Firmy;
  • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
  • Numer NIP;
  • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
  • nr telefonu kontaktowego;

Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

Okres przechowywania danych osobowych

Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

  • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
  • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
  • statystycznych i archiwizacyjnych;
  • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

 

Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

  • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
  • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
  • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
  • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
  • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

 

Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

  • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

  • Prawo do poprawiania danych

Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

  • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

  • Prawo do żądania usunięcia danych

Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

  • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

 

PRAWO DO SPRZECIWU

Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

 

Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

 

Informacja o plikach cookies.

Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

 

Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

 

 

...jest pusty

Blokada kamery internetowej WEBCAM BLOCKER - 100 szt. z nadrukiem MO6102
Szybki podgląd
Netto: 350,00 zł 210,00 zł
Brutto: 430,50 zł 258,30 zł
Torba sportowa PARANA - 25 szt. z nadrukiem MO9013
Szybki podgląd
Netto: 1,220,00 zł 1,090,00 zł
Brutto: 1,500,60 zł 1,340,70 zł
Klasyczne okulary przeciwsłoneczne z RPET MACUSA - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 790,00 zł 660,00 zł
Brutto: 971,70 zł 811,80 zł
Brelok bambusowy z kablami do ładowania CLAUER - 100 szt. z nadrukiem MO9888
Szybki podgląd
Netto: 1,410,00 zł 1,211,00 zł
Brutto: 1,734,30 zł 1,489,53 zł
Składany wachlarz MEDAN - 100 szt. z nadrukiem MO9006
Szybki podgląd
Netto: 490,00 zł 375,00 zł
Brutto: 602,70 zł 461,25 zł
Jednorazowy termometr FEVER INDICATOR - 100 szt. z nadrukiem MO9973
Szybki podgląd
Netto: 340,00 zł 245,00 zł
Brutto: 418,20 zł 301,35 zł
Aluminiowy Powerbank POWERFLAT - 50 szt. z grawerem MO8735
Szybki podgląd
Netto: 1,390,00 zł 1,190,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,463,70 zł
Kubek termiczny ze stali nierdzewnej RODEO COLOUR - 48 szt. z grawerem MO9618
Szybki podgląd
Netto: 1,100,00 zł 990,00 zł
Brutto: 1,353,00 zł 1,217,70 zł
Bambusowe pudełko na chusteczki TISSBOX - 25 szt. z grawerem MO6291
Szybki podgląd
Netto: 720,00 zł 480,00 zł
Brutto: 885,60 zł 590,40 zł
Słomka silikonowa wielokrotnego użytku FLEXY STRAW - 100 szt. z nadrukiem MO9593
Szybki podgląd
Netto: 590,00 zł 359,00 zł
Brutto: 725,70 zł 441,57 zł
Notes GREN A5 - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,090,00 zł 960,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł 1,180,80 zł
Termos CHAN 500 ml ze stali nierdzewnej - 40 szt. z grawerem MO8314
Szybki podgląd
Netto: 1,050,00 zł 900,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,107,00 zł
Torba na klatkę piersiową MOMO - 25 szt. z nadrukiem MO9628
Szybki podgląd
Netto: 990,00 zł 815,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 1,002,45 zł
Portfelik AGNES z ekoskóry - 100 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 990,00 zł 824,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 1,013,52 zł
Długopis z lampką HITME 100 szt. z nadrukiem KC6777
Szybki podgląd
Netto: 590,00 zł 445,00 zł
Brutto: 725,70 zł 547,35 zł
Spinner TYPER - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 410,00 zł 290,00 zł
Brutto: 504,30 zł 356,70 zł
Metalowa, próżniowa butelka 500 ml BELO BOTTLE - 25 szt. z grawerem MO9812
Szybki podgląd
Netto: 820,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,008,60 zł 848,70 zł
Uniwersalne etui do smartfona na ramię ARMPHONE - 100 szt. z nadrukiem MO8737
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 682,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 838,86 zł
Statuetka - Szklana patera z wzorem kuli ziemskiej MONDAL - 5 szt. z grawerem MO7183
Szybki podgląd
Netto: 350,00 zł 280,00 zł
Brutto: 430,50 zł 344,40 zł
Długopis CellReady - 500 szt. z nadrukiem R73416
Szybki podgląd
Netto: 660,00 zł 560,00 zł
Brutto: 811,80 zł 688,80 zł
Torba na biodro FRUBI - 50 szt. z nadrukiem KC5810
Szybki podgląd
Netto: 1,300,00 zł 1,140,00 zł
Brutto: 1,599,00 zł 1,402,20 zł
Uchwyt do telefonu z magnesem Magneto - 100 szt. z nadrukiem R64293
Szybki podgląd
Netto: 1,446,00 zł 1,112,00 zł
Brutto: 1,778,58 zł 1,367,76 zł
Trąbka stadionowa kibica ARRIBBA - 100 szt. z nadrukiem KC7084
Szybki podgląd
Netto: 760,00 zł 515,00 zł
Brutto: 934,80 zł 633,45 zł
Saszetka na biodro HIKEBAG - 100 szt. z nadrukiem MO9534
Szybki podgląd
Netto: 1,599,00 zł 1,248,00 zł
Brutto: 1,966,77 zł 1,535,04 zł
Opaska promieniowania UV CHECK - 100 szt. z nadrukiem MO9589
Szybki podgląd
Netto: 550,00 zł 406,00 zł
Brutto: 676,50 zł 499,38 zł
Brelok z chusteczkami do dezynfekcji WIPE2GO - 100 szt. z nadrukiem MO9989
Szybki podgląd
Netto: 430,00 zł 295,00 zł
Brutto: 528,90 zł 362,85 zł
Składana torba na zakupy MINIMAX w etui - 100 szt. z nadrukiem IT2210
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 765,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 940,95 zł
Latarka samochodowa 3 LED ANDRE - 100 szt. z nadrukiem MO8225
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 780,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 959,40 zł
Metalowy kubek z karabinkiem TRUMBO - 50 szt. z grawerem MO8313
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 848,70 zł
Jednorazowe mydło SOAPKLEAN - 100 szt. z etykietą cyfrową MO9985
Szybki podgląd
Netto: 238,00 zł 190,00 zł
Brutto: 292,74 zł 233,70 zł
Notatnik kelnera, format A7 CAM – 100  szt. z nadrukiem MO8554
Szybki podgląd
Netto: 1,277,00 zł 1,144,00 zł
Brutto: 1,570,71 zł 1,407,12 zł
Ładowarka samochodowa USB CHARGEC - 25 szt. z nadrukiem MO9110
Szybki podgląd
Netto: 1,000,00 zł 805,00 zł
Brutto: 1,230,00 zł 990,15 zł
Ekologiczny notatnik A5 , 80 kartek w linie NOTE RPET - 100 szt. z nadrukiem MO9966
Szybki podgląd
Netto: 1,360,00 zł 1,160,00 zł
Brutto: 1,672,80 zł 1,426,80 zł
Kubek termiczny RACO 320 ml - 50 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 910,20 zł
Maseczka ochronna na twarz COVERFACE - 100 szt. z nadrukiem MO9968
Szybki podgląd
Netto: 599,00 zł 437,00 zł
Brutto: 736,77 zł 537,51 zł
Torba termiczna CASEY - 50 szt. z nadrukiem MO8949
Szybki podgląd
Netto: 1,430,00 zł 1,120,00 zł
Brutto: 1,758,90 zł 1,377,60 zł
Aluminiowy Długopis KALIPSO - 500 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 800,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 984,00 zł
Torba na zakupy z długimi uchwytami SUBLIM COTTONEL - 100 szt. z nadrukiem MO9559
Szybki podgląd
Netto: 1,098,00 zł 960,00 zł
Brutto: 1,350,54 zł 1,180,80 zł
Zestaw butelek 100 ml w etui PEVA - 50 szt. z nadrukiem MO9955
Szybki podgląd
Netto: 580,00 zł 405,00 zł
Brutto: 713,40 zł 498,15 zł
Zestaw MEMO ekologiczny STIBOX - 50 szt. z nadrukiem MO7756
Szybki podgląd
Netto: 699,00 zł 590,00 zł
Brutto: 859,77 zł 725,70 zł
Parasol automatyczny w etui 21 cali HAARLEM - 50 szt. z nadrukiem MO8775
Szybki podgląd
Netto: 1,590,00 zł 1,410,00 zł
Brutto: 1,955,70 zł 1,734,30 zł
Składana torba chłodząca PLICOOL - 50 szt. z nadrukiem MO7214
Szybki podgląd
Netto: 1,030,00 zł 910,00 zł
Brutto: 1,266,90 zł 1,119,30 zł
Notes A5 CANVAS z papieru kamiennego - 25 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 650,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 799,50 zł
Przyciskany długopis z RPET z obracanym klipsem RENEWED - 500 szt. z nadrukiem MO6187
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 735,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 904,05 zł
Kołatka kibica CLAP - 100 szt. z nadrukiem KC6813
Szybki podgląd
Netto: 420,00 zł 306,00 zł
Brutto: 516,60 zł 376,38 zł
Silikonowy uchwyt do butelki na wodę CARRY - 100 szt. z nadrukiem MO6236
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 683,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 840,09 zł
Torba na zakupy RPET TEAR - 100 szt. z nadrukiem 20308
Szybki podgląd
Netto: 1,325,00 zł 800,00 zł
Brutto: 1,629,75 zł 984,00 zł
Bawełniana torba plażowa lub na zakupy MENORCA - 50 szt. z nadrukiem MO9813
Szybki podgląd
Netto: 1,350,00 zł 1,015,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,248,45 zł
Butelka 390 ml ze szkła z termometrem POLE GLASS - 50 szt. z nadrukiem MO6169
Szybki podgląd
Netto: 2,360,00 zł 2,080,00 zł
Brutto: 2,902,80 zł 2,558,40 zł
Składany bidon 480ml w kształcie t-shirta 100 szt. z nadrukiem mo8663
Szybki podgląd
Netto: 650,00 zł 520,00 zł
Brutto: 799,50 zł 639,60 zł
Uniwersalny uchwyt samochodowy na telefon PORTA CAR - 100 szt. z nadrukiem MO9808
Szybki podgląd
Netto: 590,00 zł 400,00 zł
Brutto: 725,70 zł 492,00 zł
Bezprzewodowa ładowarka z głośnikiem COMBI CHARGING - 10 szt. z nadrukiem MO9450
Szybki podgląd
Netto: 650,00 zł 525,00 zł
Brutto: 799,50 zł 645,75 zł
Teleskopowa, aluminiowa latarka LED STRECH-TORCH - 100 szt. z grawerem MO8621
Szybki podgląd
Netto: 2,030,00 zł 1,820,00 zł
Brutto: 2,496,90 zł 2,238,60 zł
Składany bidon w kształcie piłki BALLY - 100 szt. z nadrukiem MO8688
Szybki podgląd
Netto: 575,00 zł 484,00 zł
Brutto: 707,25 zł 595,32 zł
Długopis touch LITT - 500 szt. z grawerem 19631
Szybki podgląd
Netto: 1,620,00 zł 1,360,00 zł
Brutto: 1,992,60 zł 1,672,80 zł
Brelok D-Transfer - 100 szt. z grawerem R50190
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 650,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 799,50 zł
Opaska na ramię z kieszenią na smartfon USEPOUCH - 100 szt. z nadrukiem MO6197
Szybki podgląd
Netto: 990,00 zł 782,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 961,86 zł
Odblaskowa torba na biodro, nerka VISIWAIST - 100 szt. z nadrukiem MO9919
Szybki podgląd
Netto: 1,750,00 zł 1,425,00 zł
Brutto: 2,152,50 zł 1,752,75 zł
Notes A5 z recyklingu z długopisem SONORA PLUS - 100 szt. z nadrukiem IT3775
Szybki podgląd
Netto: 770,00 zł 623,00 zł
Brutto: 947,10 zł 766,29 zł
Uniwersalny samochodowy uchwyt na telefon GUIDE - 50 szt. z nadrukiem MO9524
Szybki podgląd
Netto: 1,195,00 zł 930,00 zł
Brutto: 1,469,85 zł 1,143,90 zł
Etui na kartę kredytową GUARDIAN - 100 szt. z nadrukiem MO8938
Szybki podgląd
Netto: 360,00 zł 287,00 zł
Brutto: 442,80 zł 353,01 zł
Bezdotykowy brelok NOTOUCHIT - 100 szt. z nadrukiem MO6120
Szybki podgląd
Netto: 320,00 zł 228,00 zł
Brutto: 393,60 zł 280,44 zł
Ekologiczny Długopis z papieru PINKO - 500 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 650,00 zł 530,00 zł
Brutto: 799,50 zł 651,90 zł
Długopis z lampką podświetlającą logo RIOMATCH - 250 szt. z grawerem MO9340
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 750,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 922,50 zł
Długopis aluminiowy KOSMOS -500 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 685,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 842,55 zł
Długopis aluminiowy Blink - 500 szt. z grawerem R73423
Szybki podgląd
Netto: 988,00 zł 830,00 zł
Brutto: 1,215,24 zł 1,020,90 zł
Ceramiczny kubek 300 ml COLOUR TRENT - 100 szt. z nadrukiem MO9242
Szybki podgląd
Netto: 1,299,00 zł 1,165,00 zł
Brutto: 1,597,77 zł 1,432,95 zł
Kubek termiczny z wykończeniem z bambusa RODEODRIVE+ - 25 szt. z grawerem MO9444
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 910,20 zł
Nadmuchiwany uchwyt na puszkę CANNY - 100 szt. z nadrukiem MO9789
Szybki podgląd
Netto: 690,00 zł 583,00 zł
Brutto: 848,70 zł 717,09 zł
Notes A6 w linie, z okładką z ekoskóry NOTELUX 100 szt. z nadrukiem MO1800
Szybki podgląd
Netto: 650,00 zł 539,00 zł
Brutto: 799,50 zł 662,97 zł
Kubek termiczny SLIDE 400 ml  - 50 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,260,00 zł 960,00 zł
Brutto: 1,549,80 zł 1,180,80 zł
Zestaw do herbaty TEA TIME - 25 szt. z nadrukiem MO7343
Szybki podgląd
Netto: 1,490,00 zł 1,330,00 zł
Brutto: 1,832,70 zł 1,635,90 zł
Termos TIMO LIME 1200 ml - 25 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 1,680,00 zł 1,460,00 zł
Brutto: 2,066,40 zł 1,795,80 zł
Płócienna torba na zakupy MOURA ORIGINAL  - 50 szt. z nadrukiem mo8634
Szybki podgląd
Netto: 840,00 zł 615,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 756,45 zł
Sztormowy Parasol automatyczny 23 SMALL SWANSEA - 50 szt. z nadrukiem mo8779
Szybki podgląd
Netto: 1,420,00 zł 1,260,00 zł
Brutto: 1,746,60 zł 1,549,80 zł
Zestaw zakreślaczy COLORE komplet 100 szt. z nadrukiem MO7448
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 717,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 881,91 zł
Poliestrowa sublimacyjna maseczka na twarz SUBLICOVER L-XL - 100 szt. z nadrukiem MO9980
Szybki podgląd
Netto: 1,280,00 zł 1,040,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,279,20 zł
Płaszcz przeciwdeszczowy z kapturem BLADO - 50 szt. z nadrukiem KC5101
Szybki podgląd
Netto: 1,130,00 zł 1,025,00 zł
Brutto: 1,389,90 zł 1,260,75 zł
Spinner SHINER - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 380,00 zł 305,00 zł
Brutto: 467,40 zł 375,15 zł
Szklana butelka 650 ml ASPEN GLASS - 50 szt. z nadrukiem MO9800
Szybki podgląd
Netto: 990,00 zł 850,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 1,045,50 zł
Głośnik Bluetooth 4.2 z ABS, z bambusową obudową ROUND BAMBOO - 25 szt. z grawerem MO9608
Szybki podgląd
Netto: 880,00 zł 710,00 zł
Brutto: 1,082,40 zł 873,30 zł
Gumowany Długopis czarny wkład RIOSATIN 500 szt. z nadrukiem KC3315
Szybki podgląd
Netto: 690,00 zł 555,00 zł
Brutto: 848,70 zł 682,65 zł
Breloczek Miś NIL 100 szt. z nadrukiem MO6122
Szybki podgląd
Netto: 1,250,00 zł 1,040,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,279,20 zł
Uchwyt na smartfona CORONA - 100 szt z nadrukiem MO8897
Szybki podgląd
Netto: 420,00 zł 293,00 zł
Brutto: 516,60 zł 360,39 zł
Długopis plastikowy Wimen - 500 szt. z nadrukiem IT3689
Szybki podgląd
Netto: 780,00 zł 640,00 zł
Brutto: 959,40 zł 787,20 zł
Kubek termiczny SAJO 480 ml - 50 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 1,430,00 zł 1,000,00 zł
Brutto: 1,758,90 zł 1,230,00 zł
Antystresowe kule ZION - 25 szt. z grawerem IT1804
Szybki podgląd
Netto: 990,00 zł 850,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 1,045,50 zł
Naturalny balsam do ust SOFT – 100 szt. z nadrukiem kc6655
Szybki podgląd
Netto: 499,00 zł 346,00 zł
Brutto: 613,77 zł 425,58 zł
Wodoodporna torba na biodro WAISTPHONE - 50 szt. z nadrukiem MO6111
Szybki podgląd
Netto: 680,00 zł 400,00 zł
Brutto: 836,40 zł 492,00 zł
Głośnik 4.2 Bluetooth ROUND BASS - 25 szt. z nadrukiem MO8726
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 916,35 zł
Nawilżana chusteczka NAPKLEAN - 100 szt. z nadrukiem MO9983
Szybki podgląd
Netto: 320,00 zł 216,00 zł
Brutto: 393,60 zł 265,68 zł
Głośnik Bluetooth w kształcie karty kredytowej LLIS SPEAKER - 25 szt. z nadrukiem MO9822
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 625,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 768,75 zł
Silikonowy uchwyt do smartfona z etui na kartę ARC - 100 szt. z nadrukiem  MO9685
Szybki podgląd
Netto: 550,00 zł 425,00 zł
Brutto: 676,50 zł 522,75 zł
Zaślepka do kamery Shade - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 300,00 zł 258,00 zł
Brutto: 369,00 zł 317,34 zł
Poliestrowa sublimacyjna maseczka na twarz SUBLICOVER S-M - 100 szt. z nadrukiem MO9958
Szybki podgląd
Netto: 1,235,00 zł 955,00 zł
Brutto: 1,519,05 zł 1,174,65 zł
Kubek z łyżeczką DUAL - 100 szt. z nadrukiem MO7344
Szybki podgląd
Netto: 1,410,00 zł 1,280,00 zł
Brutto: 1,734,30 zł 1,574,40 zł
Długopis touchpen z metalizowanym wykończeniem RIOMETAL - 500 szt. z nadrukiem MO8747
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 645,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 793,35 zł
Zestaw piśmienny ALUCOLOR  aluminiowy długopis i ołówek w etui 100 szt. z grawerem MO7323
Szybki podgląd
Netto: 980,00 zł 865,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 1,063,95 zł
Szklany kubek z silikonową opaską i pokrywką ASTOGLASS - 100 szt. z nadrukiem MO9992
Szybki podgląd
Netto: 1,750,00 zł 1,520,00 zł
Brutto: 2,152,50 zł 1,869,60 zł
Notes A5 z okładką z ekoskóry 100 szt. z nadrukiem AR1804
Szybki podgląd
Netto: 960,00 zł 810,00 zł
Brutto: 1,180,80 zł 996,30 zł
Power bank MAIS 5200 mAh - 25 szt. z nadrukiem full kolor
Szybki podgląd
Netto: 1,390,00 zł 1,290,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,586,70 zł
HUB USB w kształcie spinnera SPINNER HUB - 50 szt. z nadrukiem MO9318
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 848,70 zł
Notatnik A5 RAINBOW, ekoskóra, 60 kartek w linie - 100 szt. z nadrukiem MO6116
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 676,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 831,48 zł
Zestaw podróżny w etui z powerbankiem SUPERPOUCH - 25 szt. z nadrukiem MO8412
Szybki podgląd
Netto: 1,180,00 zł 1,000,00 zł
Brutto: 1,451,40 zł 1,230,00 zł
Notes memo z recyklingu, z długopisem RECONOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9213
Szybki podgląd
Netto: 880,00 zł 715,00 zł
Brutto: 1,082,40 zł 879,45 zł
Bawełniana Torba na zakupy COTTONEL 100 szt. z nadrukiem IT1347
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 647,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 795,81 zł
Portfel podróżny z mikrofibry CAS - 25 szt. z nadrukiem MO8345
Szybki podgląd
Netto: 950,00 zł 735,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 904,05 zł
Torba na zakupy z włókniny kukurydzianej TOTE PLA - 100 szt. z nadrukiem MO9878
Szybki podgląd
Netto: 906,00 zł 725,00 zł
Brutto: 1,114,38 zł 891,75 zł
Zestaw 4 masek ochronnych w etui MASKSETS - 50 szt. z nadrukiem MO9986
Szybki podgląd
Netto: 860,00 zł 420,00 zł
Brutto: 1,057,80 zł 516,60 zł
Butelka z RPET z gumowanym wykończeniem GLACIER RPET - 100 szt. z nadrukiem MO6237
Szybki podgląd
Netto: 1,350,00 zł 1,155,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,420,65 zł
Ceramiczny kubek z silikonową pokrywką TRIBECA 50 szt. z nadrukiem MO7683
Szybki podgląd
Netto: 1,490,00 zł 1,260,00 zł
Brutto: 1,832,70 zł 1,549,80 zł
Torba na laptopa z neoprenu 14 NEOLAP - 25 szt. z nadrukiem MO8331
Szybki podgląd
Netto: 1,290,00 zł 1,020,00 zł
Brutto: 1,586,70 zł 1,254,60 zł
Okulary przeciwsłoneczne z bambusowymi zausznikami ALOHA - 100 szt. z nadrukiem MO9863
Szybki podgląd
Netto: 1,885,00 zł 1,635,00 zł
Brutto: 2,318,55 zł 2,011,05 zł
Izolowany termos 425 ml z zaparzaczem PATAGONIA - 50 szt. z grawerem MO9810
Szybki podgląd
Netto: 1,550,00 zł 1,300,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,599,00 zł
Ładowarka USB samochodowa UNO - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 450,00 zł 343,00 zł
Brutto: 553,50 zł 421,89 zł
Teczka konferencyjna A4 BUSWE BIG - 25 szt. z grawerem IT3750
Szybki podgląd
Netto: 1,150,00 zł 960,00 zł
Brutto: 1,414,50 zł 1,180,80 zł
Sportowa kamizelka treningowa PLAY VEST - 50 szt. z nadrukiem MO9527
Szybki podgląd
Netto: 790,00 zł 640,00 zł
Brutto: 971,70 zł 787,20 zł
Bidon 650 ml z tritanu SICILIA - 100 szt. z nadrukiem MO9227
Szybki podgląd
Netto: 1,990,00 zł 1,630,00 zł
Brutto: 2,447,70 zł 2,004,90 zł
Torba na zakupy z juty CAMPO DE GELI - 50 szt. z nadrukiem MO6160
Szybki podgląd
Netto: 1,550,00 zł 1,360,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,672,80 zł
Notes A5 w linie, z okładką z ekoskóry ARCONOT 100 szt. z nadrukiem MO1804
Szybki podgląd
Netto: 970,00 zł 818,00 zł
Brutto: 1,193,10 zł 1,006,14 zł
Ekologiczny długopis ze słomy pszenicznej PECAS - 500 szt. z nadrukiem MO9614
Szybki podgląd
Netto: 799,00 zł 675,00 zł
Brutto: 982,77 zł 830,25 zł
Butelka na wodę z tritanu 600ml ASPEN - 100 szt. z nadrukiem MO9225
Szybki podgląd
Netto: 1,650,00 zł 1,450,00 zł
Brutto: 2,029,50 zł 1,783,50 zł
Akcesoria dla kibiców - dmuchane kije BAMBAM -100 szt. z nadrukiem KC7090
Szybki podgląd
Netto: 650,00 zł 490,00 zł
Brutto: 799,50 zł 602,70 zł
Kubek 475 ml z podwójną ścianką i pokrywką TUESDAY - 100 szt. z nadrukiem MO6244
Szybki podgląd
Netto: 1,350,00 zł 1,170,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,439,10 zł
Piłka plażowa AQUA - 100 szt. z nadrukiem IT2216
Szybki podgląd
Netto: 790,00 zł 618,00 zł
Brutto: 971,70 zł 760,14 zł
Torba na zakupy MERCADO 50 szt. z nadrukiem KC1502
Szybki podgląd
Netto: 1,220,00 zł 930,00 zł
Brutto: 1,500,60 zł 1,143,90 zł
Głośnik bluetooth ROCK - 25 szt. z grawerem MO9260
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 848,70 zł
Zestaw 2 magnetycznych głośników Bluetooth SOUL - 10 szt. z nadrukiem MO9757
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 910,20 zł
Zestaw ze słomką ze stali nierdzewnej NOZZ - 100 szt. z grawerem MO9924
Szybki podgląd
Netto: 490,00 zł 344,00 zł
Brutto: 602,70 zł 423,12 zł
Lunchbox z podstawka na telefon WEDNESDAY - 100 szt. z nadrukiem MO6205
Szybki podgląd
Netto: 1,399,00 zł 1,250,00 zł
Brutto: 1,720,77 zł 1,537,50 zł
3-elementowy zestaw do grilla SHAKES - 50 szt. z nadrukiem MO8290
Szybki podgląd
Netto: 2,100,00 zł 1,860,00 zł
Brutto: 2,583,00 zł 2,287,80 zł
Aluminiowy Długopis FULMO - 500 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 800,00 zł 610,00 zł
Brutto: 984,00 zł 750,30 zł
Skórzany Portfel ALEXANDRA - 25 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 1,638,00 zł 1,415,00 zł
Brutto: 2,014,74 zł 1,740,45 zł
Bezprzewodowy powerbank 4000 mAh POWER&WIRELESS - 25 szt. z grawerem MO9498
Szybki podgląd
Netto: 1,420,00 zł 1,205,00 zł
Brutto: 1,746,60 zł 1,482,15 zł
Piersiówka SLIMMY - 50 szt. z grawerem KC4703
Szybki podgląd
Netto: 899,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,105,77 zł 916,35 zł
Notes z recyklingu QUINCY - 50 szt. z nadrukiem MO8183
Szybki podgląd
Netto: 770,00 zł 625,00 zł
Brutto: 947,10 zł 768,75 zł
Butelka wielokrotnego użytku 200 ml z pompką - 50 szt. z nadrukiem MO9982
Szybki podgląd
Netto: 430,00 zł 310,00 zł
Brutto: 528,90 zł 381,30 zł
Ekologiczny Notes z długopisem SONORA 100 szt. z nadrukiem IT3789
Szybki podgląd
Netto: 680,00 zł 526,00 zł
Brutto: 836,40 zł 646,98 zł
Przybornik do szycia SASTRE - 100 szt. z nadrukiem IT3552
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 720,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 885,60 zł
Notatnik A5 w linie EVERWRITE z recyklingu - 100 szt. z nadrukiem MO9684
Szybki podgląd
Netto: 1,050,00 zł 899,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,105,77 zł
Notatnik A6 z okładką z ekoskóry NOTELUX - 100 szt. z nadrukiem AR1800
Szybki podgląd
Netto: 690,00 zł 515,00 zł
Brutto: 848,70 zł 633,45 zł
Zestaw upominkowy CAMERON - 25 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,090,00 zł 920,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł 1,131,60 zł
Torba sportowa lub podróżna z RPET TERRA + - 25 szt. z nadrukiem MO6209
Szybki podgląd
Netto: 1,440,00 zł 1,260,00 zł
Brutto: 1,771,20 zł 1,549,80 zł
Bambusowa stacja pogodowa TURKU - 25 szt. z grawerem MO9959
Szybki podgląd
Netto: 1,020,00 zł 860,00 zł
Brutto: 1,254,60 zł 1,057,80 zł
Pióro kulkowe TURBO - 100 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 480,00 zł 376,00 zł
Brutto: 590,40 zł 462,48 zł
Smycz reklamowa krótka - brelok z kółkiem - komplet 100 szt.
Szybki podgląd
Netto: 350,00 zł 190,00 zł
Brutto: 430,50 zł 233,70 zł
Bambusowy pojemnik na długopisy z zegarem MANILA - 50 szt. z grawerem MO6289
Szybki podgląd
Netto: 2,100,00 zł 1,860,00 zł
Brutto: 2,583,00 zł 2,287,80 zł
Trzymetrowa miarka DAVID - 100 szt. z nadrukiem MO8237
Szybki podgląd
Netto: 1,050,00 zł 900,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,107,00 zł
Długopis dotykowy z lampką podświetlającą logo RIOLIGHT - 250 szt. z nadrukiem MO9142
Szybki podgląd
Netto: 815,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,002,45 zł 916,35 zł
Składany parasol UV - 50 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,940,00 zł 1,670,00 zł
Brutto: 2,386,20 zł 2,054,10 zł
Piersiówka z kieliszkami ANNASKA - 50 szt. z grawerem MO8321
Szybki podgląd
Netto: 1,840,00 zł 1,620,00 zł
Brutto: 2,263,20 zł 1,992,60 zł
Komplet 3 pudełek na lunch z torbą TEMPLE - 25 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,410,00 zł 1,269,00 zł
Brutto: 1,734,30 zł 1,560,87 zł
Podręczny balsam do ciała BODYKLEAN - 100 szt. z nadrukiem MO9984
Szybki podgląd
Netto: 475,00 zł 330,00 zł
Brutto: 584,25 zł 405,90 zł
Butelka wielokrotnego użytku 100 ml z pompką - 100 szt. z nadrukiem MO9981
Szybki podgląd
Netto: 470,00 zł 370,00 zł
Brutto: 578,10 zł 455,10 zł
Torba termoizolacyjna z RPET ICECUBE - 50 szt. z nadrukiem MO9915
Szybki podgląd
Netto: 1,450,00 zł 1,270,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,562,10 zł
Osłona na kamerę internetową WEBCAM-BLOCKER - 100 szt. z nadrukiem MO9137
Szybki podgląd
Netto: 1,600,00 zł 502,00 zł
Brutto: 1,968,00 zł 617,46 zł
Smycz poliestrowa z kablem ładującym CABLEYARD - 50 szt. z nadrukiem MO9889
Szybki podgląd
Netto: 990,00 zł 845,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 1,039,35 zł
Jest wiele metod reklamowych, które szybko docierają do odbiorcy i na długo pozostają w ich pamięci. Drobną formą upominków jest składana torba reklamowa, przeznaczona do codziennego użytku doskonale spełnia swoją role. Odbiorcy coraz częściej sięgają po ekogadżety reklamowe oraz bardzo mocne kubki termiczne z nadrukiem. Nasza firma jako dystrybutor oferuje pamięci USB z logo, różnego rodzaju produkty reklamowe oraz bardzo rozpowszechnione w ostatnim czasie długopisy z grawerem. Jeżeli posiadasz firmę to najlepszym sposobem na reklamę są wizytówki reklamowe. Tylko u nas można kupić breloki z logo, torby reklamowe oraz szyte na zamówienie aktówki z logo. Zapraszamy do naszego sklepu.
Przejdź do panelu Kreator
Akceptuję

Strona www.reklamowegadzety.com korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczek) w celu realizacji usług i zgodniePolityką Prywatności. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia.