Informacje
    Nowości
    POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

    Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

     

    Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

     

    Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

     

    Kto jest administratorem danych osobowych:

    Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

    Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

    Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

    Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

    Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

    Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

    Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

    • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
    • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
    • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
    • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
    • prowadzenie analiz statystycznych.

    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

    Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

    - zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

     

    Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

     

    Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

    Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

    Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

    Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

    Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

    • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
    • hasło – do Twojego konta;
    • Imię i nazwisko ;
    • Nazwa i adres Twojej Firmy;
    • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
    • Numer NIP;
    • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
    • nr telefonu kontaktowego;

    Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

    Okres przechowywania danych osobowych

    Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

    • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
    • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
    • statystycznych i archiwizacyjnych;
    • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

     

    Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

    W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

    Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

    Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

    Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

    • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
    • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
    • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
    • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
    • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

    Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

     

    Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

    Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

    • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

    To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

    • Prawo do poprawiania danych

    Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

    • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

    Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

    • Prawo do żądania usunięcia danych

    Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

    Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

    • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

    Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

    Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

    Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

    Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

     

    PRAWO DO SPRZECIWU

    Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

    Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

    Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

    Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

    Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
    Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

    Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

    Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
    Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

     

    Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

    Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

    Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

    Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

    Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

     

    Informacja o plikach cookies.

    Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

    Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

    Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

    i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

    Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

    Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

    zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

     

    Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

    Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

    Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

     

     

    Koszyk
    ...jest pusty

    Promocje
    Powerbank POWERSTOCK - zasilacz awaryjny 2400mAh - 50 szt. z nadrukiem MO8113
    Netto: 1,050,00 zł 730,00 zł
    Brutto: 1,291,50 zł 897,90 zł
    Brelok OK MILY - 100 szt. z grawerem MO8997
    Netto: 445,00 zł 310,00 zł
    Brutto: 547,35 zł 381,30 zł
    Zegar ścienny CLOCKIE - 25 szt. z nadrukiem MO8766
    Netto: 1,010,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,242,30 zł 811,80 zł
    Kolorowe etui do smartfona KERRY - 100 szt. z nadrukiem mo8065
    Netto: 380,00 zł 270,00 zł
    Brutto: 467,40 zł 332,10 zł
    Składane okulary słoneczne AUDREY - 100 szt. z nadrukiem MO8019
    Netto: 580,00 zł 290,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 356,70 zł
    Długopis / touchpen LUCERNE TOUCH - 500 szt. z nadrukiem MO9200
    Netto: 820,00 zł 530,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 651,90 zł
    Zestaw upominkowy z power bankiem POWER SET - 25 szt. z nadrukiem MO8912
    Netto: 1,350,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 1,660,50 zł 799,50 zł
    Scyzoryk - 11 funkcji MC GOMERY -  50 szt. z grawerem KC2749
    Netto: 588,00 zł 320,00 zł
    Brutto: 723,24 zł 393,60 zł
    Minutnik kuchenny ALANNA 100 szt. z nadrukiem KC6870
    Netto: 1,105,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 1,359,15 zł 799,50 zł
    Brelok z otwieraczem i miarką TOP RING - 100 szt. z nadrukiem MO9193
    Netto: 385,00 zł 290,00 zł
    Brutto: 473,55 zł 356,70 zł
    Zestaw do gry w karty MONACO - 50 szt. z nadrukiem KC6572
    Netto: 1,267,00 zł 730,00 zł
    Brutto: 1,558,41 zł 897,90 zł
    Aluminiowy długopis HEATHER -250 szt. z nadrukiem MO8204
    Netto: 744,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 915,12 zł 799,50 zł
    Składana mata do siedzenia IJOKO - 100 szt z nadrukiem MO8954
    Netto: 890,00 zł 575,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 707,25 zł
    Kalkulator FLEXICAL - 100 szt. z nadrukiem MO7435
    Netto: 1,120,00 zł 640,00 zł
    Brutto: 1,377,60 zł 787,20 zł
    Pudełko na tabletki HANDY BOX - 100 szt. z nadrukiem MO9194
    Netto: 350,00 zł 255,00 zł
    Brutto: 430,50 zł 313,65 zł
    Lampka biurkowa LED WOBBLUZ - 100 szt. z nadrukiem MO9055
    Netto: 1,298,00 zł 798,00 zł
    Brutto: 1,596,54 zł 981,54 zł
    Składane okulary VR VIRTUAL FLEX - 25 szt. z nadrukiem MO9165
    Netto: 420,00 zł 310,00 zł
    Brutto: 516,60 zł 381,30 zł
    Plastikowy długopis z lampką RIOTOP - 500 szt. z nadrukiem MO9222
    Netto: 1,482,00 zł 890,00 zł
    Brutto: 1,822,86 zł 1,094,70 zł
    Przekręcany długopis TWISTY - 500 szt. z nadrukiem MO8810
    Netto: 820,00 zł 670,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 824,10 zł
    Światło awaryjne COB DEKIRU - 100 szt. z nadrukiem MO8900
    Netto: 1,190,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,463,70 zł 885,60 zł
    Torba sportowa CHAMP'S - 50 szt. z nadrukiem MO7848
    Netto: 1,694,00 zł 1,160,00 zł
    Brutto: 2,083,62 zł 1,426,80 zł
    Sportowa lub podróżna torba z poliestru GLOBETROTTER DUFFLE - 25 szt. z nadrukiem MO9095
    Netto: 1,210,00 zł 710,00 zł
    Brutto: 1,488,30 zł 873,30 zł
    Ładowarka samochodowa USB MOBILARGE - 50 szt. z nadrukiem MO9109
    Netto: 1,520,00 zł 860,00 zł
    Brutto: 1,869,60 zł 1,057,80 zł
    Butelka 600ml ze spryskiwaczem REFRESCA - 50 szt. z nadrukiem MO9296
    Netto: 1,250,00 zł 690,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 848,70 zł
    Krzesło turystyczne IMPERIA - 10 szt. z nadrukiem MO8953
    Netto: 1,180,00 zł 800,00 zł
    Brutto: 1,451,40 zł 984,00 zł
    Powerbank 3000mAh POWERCABLE z miejscem na kabel - 50 szt z nadrukiem MO9173
    Netto: 1,430,00 zł 910,00 zł
    Brutto: 1,758,90 zł 1,119,30 zł
    Kredka wielokolorowa MULTICOLOR - 250 szt. z nadrukiem MO8932
    Netto: 372,00 zł 305,00 zł
    Brutto: 457,56 zł 375,15 zł
    Latarka LED do smartfona FLASH&FILL - 100 szt z nadrukiem MO8846
    Netto: 1,060,00 zł 774,00 zł
    Brutto: 1,303,80 zł 952,02 zł
    Etui do smartfona na ramię SPORTPHONE - 100 szt. z nadrukiem MO7988
    Netto: 1,265,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,555,95 zł 959,40 zł
    Powerbank 5000 mAh CONTACT POWER - 10 szt. z grawerem MO9209
    Netto: 1,050,00 zł 420,00 zł
    Brutto: 1,291,50 zł 516,60 zł
    Drewniane okulary BRELI - 100 szt. z nadrukiem mo8247
    Netto: 599,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 736,77 zł 479,70 zł
    Zabawka-antystres spinner SPINNY - 100 szt. z nadrukiem MO9151
    Netto: 435,00 zł 309,00 zł
    Brutto: 535,05 zł 380,07 zł
    Brelok metalowy, chłopiec FREDS - 100 szt. z grawerem KC6293
    Netto: 597,00 zł 538,00 zł
    Brutto: 734,31 zł 661,74 zł
    Podróżna Szczoteczka i pasta do zębów DENTOOLS - 100 szt. z nadrukiem kc2038
    Netto: 410,00 zł 328,00 zł
    Brutto: 504,30 zł 403,44 zł
    Ładowarka samochodowa PRAKTIC - 25 szt z nadrukiem MO8905
    Netto: 1,860,00 zł 820,00 zł
    Brutto: 2,287,80 zł 1,008,60 zł
    Stylowe okulary przeciwsłoneczne AVI - 100 szt. z nadrukiem mo8273
    Netto: 567,00 zł 250,00 zł
    Brutto: 697,41 zł 307,50 zł
    Plecak sportowy BRISBANE - 25 szt. z nadrukiem MO8947
    Netto: 980,00 zł 590,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 725,70 zł
    Poduszeczka, podstawka na tablet  PADDY - 50 szt. nadruk full kolor mo8371
    Netto: 1,100,00 zł 670,00 zł
    Brutto: 1,353,00 zł 824,10 zł
    Zestaw podróżny DREAMY - 100 szt. z nadrukiem MO8543
    Netto: 1,375,00 zł 935,00 zł
    Brutto: 1,691,25 zł 1,150,05 zł
    Młotek bezpieczeństwa EMERLIGHT - 50 szt. z nadrukiem MO9258
    Netto: 782,00 zł 420,00 zł
    Brutto: 961,86 zł 516,60 zł
    Długopis w etui COLORAL 100 szt. z grawerem MO7392
    Netto: 560,00 zł 325,00 zł
    Brutto: 688,80 zł 399,75 zł
    Zestaw pierwszej pomocy - Apteczka KAMERON - 50 szt. z nadrukiem MO8259
    Netto: 980,00 zł 728,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 895,44 zł
    Głośnik stereo w kształcie kuli do smartfona/tabletu BALLAS - 50 szt. nadruk MO8172
    Netto: 1,540,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,894,20 zł 688,80 zł
    Latarka 9 LED SIMPLY TORCH - 100 szt. z nadrukiem mo8690
    Netto: 802,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 986,46 zł 602,70 zł
    Aluminiowy brelok z gwizdkiem SILVA - 100 szt z grawerem MO9204
    Netto: 495,00 zł 320,00 zł
    Brutto: 608,85 zł 393,60 zł
    Samochodowa torba na odpady ZAKBAG - 100 szt. z nadrukiem MO8943
    Netto: 496,00 zł 330,00 zł
    Brutto: 610,08 zł 405,90 zł
    Latarka LED z torebkami foliowymi TEDY LIGHT - 100 szt. z nadrukiem mo8676
    Netto: 585,00 zł 400,00 zł
    Brutto: 719,55 zł 492,00 zł
    Czapka 5 paneli z poliestru SANTA CRUZ - 100 szt. z nadrukiem MO9004
    Netto: 1,040,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,279,20 zł 811,80 zł
    Drewniany Długopis w etui SHERWOOD 100 szt. z nadrukiem MO7393
    Netto: 826,00 zł 615,00 zł
    Brutto: 1,015,98 zł 756,45 zł
    Zegar LIGHTCLOCK - 50 szt. z nadrukiem MO7686
    Netto: 1,600,00 zł 910,00 zł
    Brutto: 1,968,00 zł 1,119,30 zł
    Mata plażowa TOPANGA - 25 szt. z nadrukiem MO7277
    Netto: 490,00 zł 433,00 zł
    Brutto: 602,70 zł 532,59 zł
    Brelok latarka do selfie FLASHY - 100 szt. z nadrukiem MO9308
    Netto: 684,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 841,32 zł 479,70 zł
    Mała laminowana torba na zakupy BOCA - 100 szt. z nadrukiem MO9180
    Netto: 680,00 zł 445,00 zł
    Brutto: 836,40 zł 547,35 zł
    Zestaw upominkowy: Power Bank 2200 mAh oraz USB 8GB -25 szt. z nadrukiem MO9150
    Netto: 1,830,00 zł 1,150,00 zł
    Brutto: 2,250,90 zł 1,414,50 zł
    Brelok scyzoryk TINY - 100 szt. z grawerem MO9026
    Netto: 580,00 zł 475,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 584,25 zł
    Długopis aluminiowy KOSMOS -500 szt. z grawerem
    Netto: 750,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 922,50 zł 713,40 zł
    Zegar - Klepsydra EPING - 100 szt. z nadrukiem KC1679
    Netto: 1,095,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,346,85 zł 688,80 zł
    Stacja pogodowa TOUCHIT z ekranem dotykowym - 15 szt. z nadrukiem mo8413
    Netto: 1,950,00 zł 990,00 zł
    Brutto: 2,398,50 zł 1,217,70 zł
    Plecak ze wstawką z ekoskóry LEICESTER - 25 szt. z nadrukiem MO9038
    Netto: 1,040,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,279,20 zł 959,40 zł
    Mini głośnik z kablem MINI SOUND 50 szt. z nadrukiem MO8729
    Netto: 1,950,00 zł 680,00 zł
    Brutto: 2,398,50 zł 836,40 zł
    Torba na dokumenty ATVA - 50 szt. z nadrukiem MO9061
    Netto: 1,680,00 zł 1,010,00 zł
    Brutto: 2,066,40 zł 1,242,30 zł
    Aluminiowa Ładowarka samochodowa HEIMO - 50 szt. z grawerem MO8643
    Netto: 1,250,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 676,50 zł
    2w1 metalowy kabel ładująco-transferowy HANDY - 50 szt z nadrukiem MO9160
    Netto: 1,640,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 2,017,20 zł 750,30 zł
    Ekologiczny Zestaw do pisania w etui COMFYPACK – 50 szt. z nadrukiem MO8453
    Netto: 1,515,00 zł 705,00 zł
    Brutto: 1,863,45 zł 867,15 zł
    Okrągły odblask z akrylu CATCHO - 250 szt. z nadrukiem MO9101
    Netto: 730,00 zł 505,00 zł
    Brutto: 897,90 zł 621,15 zł
    Długopis VINCENT 500 szt. z nadrukiem IT3363
    Netto: 715,00 zł 450,00 zł
    Brutto: 879,45 zł 553,50 zł
    Plecak na laptopa 15” PADUA - 25 szt. z nadrukiem MO8567
    Netto: 1,730,00 zł 1,140,00 zł
    Brutto: 2,127,90 zł 1,402,20 zł
    Odblask z akrylu w kształcie misia CATCHB - 100 szt. z nadrukiem MO9104
    Netto: 565,00 zł 280,00 zł
    Brutto: 694,95 zł 344,40 zł
    Okrągła migająca lampka LED BLINKIE – 100 szt. z nadrukiem mo8516
    Netto: 450,00 zł 297,00 zł
    Brutto: 553,50 zł 365,31 zł
    Ładowarka samochodowa USB z brelokiem TECHRING- 100 szt. z nadrukiem MO8843
    Netto: 735,00 zł 475,00 zł
    Brutto: 904,05 zł 584,25 zł
    Kubek izotermiczny 455ml TRAM TOUCH - 48 szt. z grawerem MO8659
    Netto: 850,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 615,00 zł
    Mała kosmetyczka podróżna z nylonowej siatki MESHY -100 szt. z grawerem MO8434
    Netto: 940,00 zł 510,00 zł
    Brutto: 1,156,20 zł 627,30 zł
    Zestaw długopis i ołówek TUBESET - 100 szt. z nadrukiem full kolor MO8757
    Netto: 520,00 zł 407,00 zł
    Brutto: 639,60 zł 500,61 zł
    Kwadratowa podkładka korkowa BIERQUAD - 100 szt. z nadrukiem MO9299
    Netto: 395,00 zł 350,00 zł
    Brutto: 485,85 zł 430,50 zł
    Uchwyt na torebkę SHIRLIN - 100 szt. z nadrukiem MO7379
    Netto: 830,00 zł 565,00 zł
    Brutto: 1,020,90 zł 694,95 zł
    Notatnik dla dzieci PIGGY - 100 szt. z nadrukiem mo8665
    Netto: 768,00 zł 460,00 zł
    Brutto: 944,64 zł 565,80 zł
    Izotermiczna torba BALI - 50 szt. z nadrukiem MO8771
    Netto: 2,260,00 zł 1,080,00 zł
    Brutto: 2,779,80 zł 1,328,40 zł
    Notatnik A5 w linie, w okładce z korka SURO - 50 szt. z grawerem mo8706
    Netto: 740,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 910,20 zł 602,70 zł
    Plecak TORINO z poliestru 600D - 50 szt. z nadrukiem MO9001
    Netto: 1,410,00 zł 994,00 zł
    Brutto: 1,734,30 zł 1,222,62 zł
    Latarka ładowana przez USB - USB-TORCH – 50 szt. z nadrukiem mo8472
    Netto: 658,00 zł 480,00 zł
    Brutto: 809,34 zł 590,40 zł
    Czapka baseballowa 6 paneli SOLE CAP - 100 szt. z nadrukiem mo8654
    Netto: 965,00 zł 766,00 zł
    Brutto: 1,186,95 zł 942,18 zł
    Plastikowy pojemnik na żywność PAU 100 szt. z nadrukiem MO8263
    Netto: 750,00 zł 590,00 zł
    Brutto: 922,50 zł 725,70 zł
    Kosmetyczka TRANSRON - 100 szt. z nadrukiem IT3719
    Netto: 760,00 zł 470,00 zł
    Brutto: 934,80 zł 578,10 zł
    Dwukolorowa smycz 20 mm z karabińczykiem TENY - 100 szt. bez nadruku - mo8597
    Netto: 105,00 zł 90,00 zł
    Brutto: 129,15 zł 110,70 zł
    Sportowy zegarek z pomiarem pulsu i kalorii SPORTY - 25 szt. z nadrukiem mo8510
    Netto: 1,730,00 zł 900,00 zł
    Brutto: 2,127,90 zł 1,107,00 zł
    Etui - portfel na rękę PRORUN 100 szt. z nadrukiem KC7101
    Netto: 730,00 zł 510,00 zł
    Brutto: 897,90 zł 627,30 zł
    Nawilżacz powietrza HANDYVAPOR - 25 szt. z nadrukiem MO9118
    Netto: 1,755,00 zł 760,00 zł
    Brutto: 2,158,65 zł 934,80 zł
    Świeca w kształcie kamienia PIEDRA LUZ - 50 szt. z nadrukiem MO8978
    Netto: 345,00 zł 230,00 zł
    Brutto: 424,35 zł 282,90 zł
    Aluminiowy długopis w tubie AADA -100 szt. z grawerem MO8632
    Netto: 630,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 774,90 zł 615,00 zł
    Krokomierz 3D z karabińczykiem FANCY - 25 szt. z nadrukiem mo8509
    Netto: 1,360,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 750,30 zł
    Mydelniczka kieszonkowa POKKET - 100 szt. z nadrukiem kc6753
    Netto: 475,00 zł 350,00 zł
    Brutto: 584,25 zł 430,50 zł
    Głośnik bluetooth STANDMUSIC - 25 szt. z nadrukiem MO8902
    Netto: 1,380,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 1,697,40 zł 664,20 zł
    Torba Sportowa SPORTPRO 25 szt. z nadrukiem IT3469
    Netto: 2,746,00 zł 830,00 zł
    Brutto: 3,377,58 zł 1,020,90 zł
    Dziecięcy śliniak z kieszenią BLAS - 100 szt. z nadrukiem MO9241
    Netto: 770,00 zł 495,00 zł
    Brutto: 947,10 zł 608,85 zł
    Świece zapachowe AROMA - 100 szt. z nadrukiem MO9122
    Netto: 1,910,00 zł 1,190,00 zł
    Brutto: 2,349,30 zł 1,463,70 zł
    Zestaw organizerów podróżnych TRAVELLER - 50 szt. z nadrukiem MO9277
    Netto: 1,738,00 zł 990,00 zł
    Brutto: 2,137,74 zł 1,217,70 zł
    Teczka konferencyjna A4 SUBLIFOLDER - 25 szt. z nadrukiem full kolor MO9052
    Netto: 1,200,00 zł 680,00 zł
    Brutto: 1,476,00 zł 836,40 zł
    Pływająca kaczka DUCKIE - 100 szt. z nadrukiem MO9278
    Netto: 457,00 zł 340,00 zł
    Brutto: 562,11 zł 418,20 zł
    Odblaskowy gwizdek ALERTO - 100 szt. z nadrukiem MO9183
    Netto: 295,00 zł 248,00 zł
    Brutto: 362,85 zł 305,04 zł
    Odblask z akrylu w kształcie serca CATCHH - 250 szt. z nadrukiem MO9103
    Netto: 590,00 zł 505,00 zł
    Brutto: 725,70 zł 621,15 zł
    Zawieszka do bagażu MUNDO - 100 szt. z nadrukiem MO9284
    Netto: 380,00 zł 255,00 zł
    Brutto: 467,40 zł 313,65 zł
    Składana torba na zakupy BAGOSHOP2 - 100 szt. z nadrukiem MO3904
    Netto: 962,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 1,183,26 zł 750,30 zł
    Ekologiczny Notes z długopisem COLOBLOC - 100 szt. z nadrukiem MO7172
    Netto: 986,00 zł 825,00 zł
    Brutto: 1,212,78 zł 1,014,75 zł
    Pojemnik na wodę 1890ml HUGE - 25 szt. z etykietą cyfrową MO9300
    Netto: 950,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 615,00 zł
    Elektryczny Masażer VIB - 100 szt. z nadrukiem MO7383
    Netto: 1,170,00 zł 775,00 zł
    Brutto: 1,439,10 zł 953,25 zł
    Butelka do napojów, bidon SPOT TWO - 100 szt. z nadrukiem MO7852
    Netto: 905,00 zł 510,00 zł
    Brutto: 1,113,15 zł 627,30 zł
    Statuetka - Szklana cyfra jeden SUPER ONE -  10 szt. z grawerem -  MO7184
    Netto: 460,00 zł 200,00 zł
    Brutto: 565,80 zł 246,00 zł
    Skrobaczka do szyb z 3 diodami LED SOUMI - 100 szt. z nadrukiem mo8646
    Netto: 610,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 750,30 zł 664,20 zł
    Składane słuchawki VIBES - 50 szt. z nadrukiem MO8732
    Netto: 950,00 zł 410,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 504,30 zł
    Otwieracz do butelek z kablami ładującymi SALVADO - 50 szt. z nadrukiem MO9346
    Netto: 1,290,00 zł 480,00 zł
    Brutto: 1,586,70 zł 590,40 zł
    Samochodowy zestaw pierwszej pomocy KIP - 25 szt. z nadrukiem - mo8269
    Netto: 1,740,00 zł 930,00 zł
    Brutto: 2,140,20 zł 1,143,90 zł
    Kalkulator solarny TADESI - 100 szt. z nadrukiem KC8059
    Netto: 502,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 617,46 zł 479,70 zł
    Długopis z końcówką do smartfona LIAMTO - 500 szt. z nadrukiem mo8207
    Netto: 890,00 zł 675,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 830,25 zł
    Luksusowy Długopis z podstawką LUXYSTAND - 50 szt. z grawerem KC8447
    Netto: 1,114,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,370,22 zł 885,60 zł
    Brelok latarka LED BLULIT - 250 szt. z nadrukiem IT3023
    Netto: 878,00 zł 690,00 zł
    Brutto: 1,079,94 zł 848,70 zł
    Silikonowe etui na karty SUBLICARD - 100 szt z nadrukiem full kolor MO9073
    Netto: 980,00 zł 796,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 979,08 zł
    Otwieracz do butelek klucz francuski BIERWRENCH - 50 szt. z grawerem MO9252
    Netto: 660,00 zł 350,00 zł
    Brutto: 811,80 zł 430,50 zł
    Teczka konferencyjna A4 FELIP – 25  szt. z nadrukiem MO8454
    Netto: 1,820,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 2,238,60 zł 1,082,40 zł
    Blok rysunkowy z 12 kredkami MAGGY - 50 szt. z nadrukiem MO8667
    Netto: 926,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 1,138,98 zł 615,00 zł
    Zegarek pielęgniarski z zawieszką NURSTIME - 50 szt. z nadrukiem MO7662
    Netto: 1,610,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,980,30 zł 885,60 zł
    Torba na zakupy 100 szt. z nadrukiem SHOPMAG KC6350
    Netto: 590,00 zł 465,00 zł
    Brutto: 725,70 zł 571,95 zł
    Ładowarka samochodowa 2 USB  - 50 szt. z nadrukiem MO9175
    Netto: 1,350,00 zł 430,00 zł
    Brutto: 1,660,50 zł 528,90 zł
    Smycz reklamowa krótka - brelok z kółkiem - komplet 100 szt.
    Netto: 350,00 zł 180,00 zł
    Brutto: 430,50 zł 221,40 zł
    Okulary przeciwsłoneczne VICTORIA -  100 szt. z nadrukiem mo7227
    Netto: 524,00 zł 250,00 zł
    Brutto: 644,52 zł 307,50 zł
    Mini mikrofon SHIBA - 10 szt. z grawerem MO9066
    Netto: 250,00 zł 135,00 zł
    Brutto: 307,50 zł 166,05 zł
    Etui na tablet 10 cali SILI - 100 szt. z nadrukiem mo8195
    Netto: 1,460,00 zł 1,030,00 zł
    Brutto: 1,795,80 zł 1,266,90 zł
    Nakładka na hak holowniczy TOWBIE - 100 szt. z nadrukiem MO9028
    Netto: 280,00 zł 256,00 zł
    Brutto: 344,40 zł 314,88 zł
    Torba na laptopa 13 cali ZAGREB BAG - 25 szt. z nadrukiem MO9206
    Netto: 1,560,00 zł 800,00 zł
    Brutto: 1,918,80 zł 984,00 zł
    Bransoletka silikonowa LIDIA – 100 szt. z nadrukiem mo8591
    Netto: 410,00 zł 312,00 zł
    Brutto: 504,30 zł 383,76 zł
    Aluminiowy długopis z w etui LUBLIN - 100 szt. z grawerem mo8631
    Netto: 700,00 zł 370,00 zł
    Brutto: 861,00 zł 455,10 zł
    Kosmetyczka DAYPACK - 100 szt. z nadrukiem it2227
    Netto: 1,895,00 zł 1,070,00 zł
    Brutto: 2,330,85 zł 1,316,10 zł
    Aluminiowy bidon BISCING TOUCH -100 szt. z grawerrem MO8545
    Netto: 1,610,00 zł 920,00 zł
    Brutto: 1,980,30 zł 1,131,60 zł
    Zestaw 24 Kredek BLOKYMOORE - 100 szt. z nadrukiem IT3631
    Netto: 770,00 zł 598,00 zł
    Brutto: 947,10 zł 735,54 zł
    Torba na biodro z kieszenią na bidon CHUINO - 100 szt. z nadrukiem MO8972
    Netto: 1,025,00 zł 820,00 zł
    Brutto: 1,260,75 zł 1,008,60 zł
    Pad bluetooth do smartfona COMANDO - 25 szt. z nadrukiem MO9045
    Netto: 2,590,00 zł 1,190,00 zł
    Brutto: 3,185,70 zł 1,463,70 zł
    Długopis ze szczotkowanego aluminium SILVER - 100 szt. z grawerem MO8407
    Netto: 1,360,00 zł 1,002,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 1,232,46 zł
    Skórzany portfel i etui na klucze SIMPLE FEZ - 100 szt. z nadrukiem MO9070
    Netto: 645,00 zł 525,00 zł
    Brutto: 793,35 zł 645,75 zł
    Aluminiowy Długopis AVALO - 500 szt. z grawerem
    Netto: 780,00 zł 620,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 762,60 zł
    Latarka 9 LED COMPACTO - 50 szt. z grawerem it3342
    Netto: 710,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 873,30 zł 676,50 zł
    Drewniany długopis FUNWOO 100 szt. z nadrukiem mo7442
    Netto: 430,00 zł 345,00 zł
    Brutto: 528,90 zł 424,35 zł
    Komplet do manicure LACKS - 100 szt. z nadrukiem KC2220
    Netto: 570,00 zł 440,00 zł
    Brutto: 701,10 zł 541,20 zł
    Elegancki notes z długopisem LIGNEX 50 szt. z nadrukiem MO7396
    Netto: 786,00 zł 345,00 zł
    Brutto: 966,78 zł 424,35 zł
    Długopis plastikowy JOE 500 szt. z nadrukiem IT3352
    Netto: 482,00 zł 415,00 zł
    Brutto: 592,86 zł 510,45 zł
    Aluminiowy Długopis z lampką LED BERNA - 100 szt. z grawerem MO8891
    Netto: 758,00 zł 460,00 zł
    Brutto: 932,34 zł 565,80 zł
    Kalkulator CALCOD - 100 szt. z nadrukiem MO7695
    Netto: 1,050,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 1,291,50 zł 750,30 zł
    Ekskluzywny Zestaw piśmienniczy ATHENS - 25 szt. z grawerem MO9127
    Netto: 2,240,00 zł 1,530,00 zł
    Brutto: 2,755,20 zł 1,881,90 zł
    Usztywniana torba na dokumenty na ramię MICBAG - 50 szt. z nadrukiem mo8362
    Netto: 1,210,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,488,30 zł 959,40 zł
    Aluminiowa osłona na szybę samochodową OMBRA 100 szt. z nadrukiem KC7141
    Netto: 1,005,00 zł 745,00 zł
    Brutto: 1,236,15 zł 916,35 zł
    Duże bierki Mikado - 100 szt. z nadrukiem MO8923
    Netto: 1,701,00 zł 935,00 zł
    Brutto: 2,092,23 zł 1,150,05 zł
    Luksusowy Długopis SARKY - 100 szt. z grawerem KC4016
    Netto: 625,00 zł 445,00 zł
    Brutto: 768,75 zł 547,35 zł
    Klasyczny długopis MAGICOLOR - 500 szt. z nadrukiem IT3821
    Netto: 810,00 zł 530,00 zł
    Brutto: 996,30 zł 651,90 zł
    Brelok z metalową kolorową płytką TECH BLACK - 100 szt. z grawerem MO9319
    Netto: 498,00 zł 385,00 zł
    Brutto: 612,54 zł 473,55 zł
    Ściskacz do rąk SUKUIZU - 100 szt. z grawerem MO8948
    Netto: 590,00 zł 470,00 zł
    Brutto: 725,70 zł 578,10 zł
    Przenośny wentylator VALLETA - 50 szt. z nadrukiem MO8903
    Netto: 1,650,00 zł 850,00 zł
    Brutto: 2,029,50 zł 1,045,50 zł
    Lampka dotykowa TOUCHY - 50 szt. z nadrukiem MO9126
    Netto: 1,134,00 zł 530,00 zł
    Brutto: 1,394,82 zł 651,90 zł
    Metalowy długopis z etui COLORADO - 50 szt. z grawerem MO9098
    Netto: 1,070,00 zł 710,00 zł
    Brutto: 1,316,10 zł 873,30 zł
    Przekręcany długopis z rysikiem HELLLO TOUCH - 500 szt. z nadrukiem MO8752
    Netto: 1,060,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 1,303,80 zł 713,40 zł
    Skórzany portfel i etui na klucze FEZ - 100 szt. z nadrukiem MO9044
    Netto: 1,018,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 1,252,14 zł 713,40 zł
    Płócienna torba plażowa BLINKY - 50 szt. z nadrukiem MO8708
    Netto: 1,772,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 2,179,56 zł 1,082,40 zł
    Lampka COB z klipem MIRINO - 100 szt. z nadrukiem MO9254
    Netto: 875,00 zł 450,00 zł
    Brutto: 1,076,25 zł 553,50 zł
    Torba rowerowa KUBEBA - 50 szt. z nadrukiem MO8952
    Netto: 1,055,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,297,65 zł 811,80 zł
    Czyścik do butów ZAPAS - 100 szt. z nadrukiem MO8727
    Netto: 332,00 zł 265,00 zł
    Brutto: 408,36 zł 325,95 zł
    Zestaw piknikowy dla 2 osób PRIMA - 25 szt. z nadrukiem MO8765
    Netto: 1,648,00 zł 970,00 zł
    Brutto: 2,027,04 zł 1,193,10 zł
    Elektryczna szczoteczka do zębów SHARON - 100 szt. z nadrukiem mo8055
    Netto: 1,360,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 885,60 zł
    Przybornik ekologiczny z kartkami memo RECYCLO HOLDER - 50 szt. z nadrukiem mo8760
    Netto: 780,00 zł 410,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 504,30 zł
    Cylindryczny Powerbank 2200 mAh POWEROVALE - 50 szt. z grawerem MO9032
    Netto: 1,294,00 zł 810,00 zł
    Brutto: 1,591,62 zł 996,30 zł
    Solidny Plecak TIKAL 50 szt. z nadrukiem KC7077
    Netto: 1,180,00 zł 1,002,00 zł
    Brutto: 1,451,40 zł 1,232,46 zł
    Kabel USB-mikroUSB COMPACTMICRO - 100 szt. z nadrukiem mo8733
    Netto: 952,00 zł 478,00 zł
    Brutto: 1,170,96 zł 587,94 zł
    Kosmetyczka COSMONOVA - 100 szt. z nadrukiem it2511
    Netto: 1,080,00 zł 800,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 984,00 zł
    Klip do dokumentów z magnesem CLIP - 100 szt z nadrukiem MO8936
    Netto: 590,00 zł 355,00 zł
    Brutto: 725,70 zł 436,65 zł
    Zegarek z monitorem tętna PULSES - 10 szt. z grawerem MO9212
    Netto: 1,265,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 1,555,95 zł 676,50 zł
    Okulary 3D VIRTUAL - 25 szt. z nadrukiem MO8838
    Netto: 690,00 zł 400,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 492,00 zł
    Parasol SAMER składany - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 720,00 zł 590,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 725,70 zł
    Komplet piknikowyAUSTIN  dla 4 osób mo8291
    Netto: 175,00 zł 115,00 zł
    Brutto: 215,25 zł 141,45 zł
    Ładowarka indykcyjna STAND PAD - 25 szt. z nadrukiem MO9256
    Netto: 1,170,00 zł 470,00 zł
    Brutto: 1,439,10 zł 578,10 zł
    Trójkątny odblask z akrylu CATCHT - 250 szt. z nadrukiem MO9102
    Netto: 745,00 zł 505,00 zł
    Brutto: 916,35 zł 621,15 zł
    Ładowarka samochodowa 3 porty USB HUBSTICK - 50 szt. z nadrukiem MO8672
    Netto: 1,280,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,574,40 zł 811,80 zł
    Torba miejska CITY - 50 szt. z nadrukiem MO8961
    Netto: 820,00 zł 674,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 829,02 zł
    Opaska na rękę ze złączem typu C - CABLETC - 100 szt. z grawerem MO9119
    Netto: 1,050,00 zł 478,00 zł
    Brutto: 1,291,50 zł 587,94 zł
    Ekologiczny Notes A4 z długopisem PAPIROS - 100 szt. z nadrukiem MO7171
    Netto: 1,080,00 zł 745,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 916,35 zł
    Bidon aluminiowy 500ml GEORGIA - 50 szt. z grawerem MO8919
    Netto: 810,00 zł 460,00 zł
    Brutto: 996,30 zł 565,80 zł
    Składane okulary VR VIRTUAL FOLDY - 100 szt z nadrukiem MO9069
    Netto: 990,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 1,217,70 zł 664,20 zł
    Czapka Bluetooth ze słuchawkami MUSIC CAP - 50 szt. z nadrukiem MO9081
    Netto: 1,999,00 zł 1,085,00 zł
    Brutto: 2,458,77 zł 1,334,55 zł
    Klawiatura QWERTY  Bluetooth 3.0. TECLY - 10 szt. z nadrukiem mo8431
    Netto: 1,264,00 zł 705,00 zł
    Brutto: 1,554,72 zł 867,15 zł
    Czapka baseballowa 6 paneli NATURA - 100 szt. z nadrukiem mo8833
    Netto: 1,220,00 zł 845,00 zł
    Brutto: 1,500,60 zł 1,039,35 zł
    Długopis metalowy w etui REMO - 50 szt. z grawerem IT3394
    Netto: 820,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 811,80 zł
    Parasol 27" odporny na wiatr ISAY - 50 szt. z nadrukiem MO8583
    Netto: 2,100,00 zł 1,260,00 zł
    Brutto: 2,583,00 zł 1,549,80 zł
    Długopis plastikowy CHUPI - 500 szt. z nadrukiem IT3361
    Netto: 598,00 zł 415,00 zł
    Brutto: 735,54 zł 510,45 zł
    Ekologiczny Długopis CHUPI GREEN - 500 szt. z nadrukiem IT3888
    Netto: 598,00 zł 552,00 zł
    Brutto: 735,54 zł 678,96 zł
    Silikonowe słuchawki z mikrofonem TUNESOUND - 100 szt. z nadrukiem mo8624
    Netto: 669,00 zł 565,00 zł
    Brutto: 822,87 zł 694,95 zł
    Długopis plastikowy VAUXS 500 szt. z nadrukiem KC5000
    Netto: 574,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 706,02 zł 615,00 zł
    Okulary 3D z ABS ze słuchawkami VIRTUAL LUX - 25 szt. z nadrukiem MO9072
    Netto: 1,850,00 zł 1,050,00 zł
    Brutto: 2,275,50 zł 1,291,50 zł
    Głośnik 2.1 Bluetooth BIG BOOM - 25 szt. z nadrukiem MO8728
    Netto: 1,390,00 zł 750,00 zł
    Brutto: 1,709,70 zł 922,50 zł
    Butelka na wodę 850ml BIG - 50 szt. z nadrukiem MO9297
    Netto: 1,080,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 713,40 zł
    Trójkątny plecak GARY - 100 szt. z nadrukiem mo7644
    Netto: 1,300,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 1,599,00 zł 1,082,40 zł
    Zestaw głośnomówiący bluetooth KLEINE SOUND - 25 szt. z nadrukiem MO8644
    Netto: 810,00 zł 460,00 zł
    Brutto: 996,30 zł 565,80 zł
    Polecamy