Strona głównaPOLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES
Składana saperka - 50 szt. z grawerem R17552
Szybki podgląd
Netto: 1,420,00 zł
Brutto: 1,746,60 zł
Bambusowy 8-cyfrowy kalkulator CALCUBAM - 50 szt. z grawerem MO6215
Szybki podgląd
Netto: 1,330,00 zł
Brutto: 1,635,90 zł
Zestaw noży z bambusową deską do krojenia SHARP CHEF - 15 szt. z grawerem MO6298
Szybki podgląd
Netto: 1,180,00 zł
Brutto: 1,451,40 zł
Szlafrok ze 100% bawełny organicznej ONZAI MEDIUM - 5 szt. z nadrukiem MO6295
Szybki podgląd
Netto: 1,138,00 zł
Brutto: 1,399,74 zł
Kubek wielokrotnego użytku wykonany z PP z łyżeczką FRIDAY - 100 szt. z nadrukiem MO6255
Szybki podgląd
Netto: 760,00 zł
Brutto: 934,80 zł
Bambusowe pudełko na biżuterię z lusterkiem TREASURE - 50 szt. z nadrukiem MO6303
Szybki podgląd
Netto: 1,840,00 zł
Brutto: 2,263,20 zł
Szlafrok ze 100% bawełny organicznej ONZAI LARGE - 5 szt. z nadrukiem MO6296
Szybki podgląd
Netto: 1,120,00 zł
Brutto: 1,377,60 zł
Bambusowy pojemnik na długopisy z zegarem MANILA - 50 szt. z grawerem MO6289
Szybki podgląd
Netto: 2,380,00 zł
Brutto: 2,927,40 zł
Kubek ze stali nierdzewnej z silikonową pokrywką IRMUG - 100 szt. z nadrukiem MO6257
Szybki podgląd
Netto: 1,920,00 zł
Brutto: 2,361,60 zł
Świeca zapachowa w pudełku upominkowym ANCIENT HIGH - 50 szt. z nadrukiem MO6316
Szybki podgląd
Netto: 1,510,00 zł
Brutto: 1,857,30 zł
Brelok żeton z karabińczykiem AB 544 - komplet 100 szt.
Szybki podgląd
Netto: 280,00 zł
Brutto: 344,40 zł
Notes A6 VITAL z gumką , okładka z ekoskóry - 80 kartek w linie -100szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 570,00 zł
Brutto: 701,10 zł
Piłka antystresowa DESCANSO - 100 szt. z nadrukiem IT1332
Szybki podgląd
Netto: 479,00 zł
Brutto: 589,17 zł
Plecak z linką, worek 100 szt. z nadrukiem SHOOP MO7208
Szybki podgląd
Netto: 705,00 zł
Brutto: 867,15 zł
Komplet 6 drewnianych kredek ABIGAIL - 250 szt. z nadrukiem KC2478
Szybki podgląd
Netto: 390,00 zł
Brutto: 479,70 zł
Notes A5 z recyklingu z długopisem SONORA PLUS - 100 szt. z nadrukiem IT3775
Szybki podgląd
Netto: 770,00 zł
Brutto: 947,10 zł

POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

 

Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

 

Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

 

Kto jest administratorem danych osobowych:

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

  • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
  • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
  • prowadzenie analiz statystycznych.

Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

- zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

 

Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

 

Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

  • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
  • hasło – do Twojego konta;
  • Imię i nazwisko ;
  • Nazwa i adres Twojej Firmy;
  • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
  • Numer NIP;
  • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
  • nr telefonu kontaktowego;

Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

Okres przechowywania danych osobowych

Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

  • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
  • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
  • statystycznych i archiwizacyjnych;
  • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

 

Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

  • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
  • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
  • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
  • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
  • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

 

Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

  • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

  • Prawo do poprawiania danych

Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

  • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

  • Prawo do żądania usunięcia danych

Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

  • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

 

PRAWO DO SPRZECIWU

Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

 

Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

 

Informacja o plikach cookies.

Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

 

Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

 

 

...jest pusty

Ścienny zegar cyfrowy LED COUNTDOWN - 15 szt. z nadrukiem MO9509
Szybki podgląd
Netto: 900,00 zł 720,00 zł
Brutto: 1,107,00 zł 885,60 zł
Płócienna torba na zakupy MOURA ORIGINAL  - 50 szt. z nadrukiem mo8634
Szybki podgląd
Netto: 840,00 zł 615,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 756,45 zł
Głośnik bluetooth ROCK - 25 szt. z grawerem MO9260
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 848,70 zł
Blokada kamery internetowej WEBCAM BLOCKER - 100 szt. z nadrukiem MO6102
Szybki podgląd
Netto: 350,00 zł 215,00 zł
Brutto: 430,50 zł 264,45 zł
Aluminiowy Długopis FULMO - 500 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 800,00 zł 610,00 zł
Brutto: 984,00 zł 750,30 zł
Długopis touch LITT - 500 szt. z grawerem 19631
Szybki podgląd
Netto: 1,620,00 zł 1,360,00 zł
Brutto: 1,992,60 zł 1,672,80 zł
Opaska promieniowania UV CHECK - 100 szt. z nadrukiem MO9589
Szybki podgląd
Netto: 550,00 zł 406,00 zł
Brutto: 676,50 zł 499,38 zł
Silikonowy uchwyt do butelki na wodę CARRY - 100 szt. z nadrukiem MO6236
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 660,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 811,80 zł
Torba na zakupy z włókniny kukurydzianej TOTE PLA - 100 szt. z nadrukiem MO9878
Szybki podgląd
Netto: 906,00 zł 725,00 zł
Brutto: 1,114,38 zł 891,75 zł
Etui na kartę kredytową GUARDIAN - 100 szt. z nadrukiem MO8938
Szybki podgląd
Netto: 360,00 zł 290,00 zł
Brutto: 442,80 zł 356,70 zł
Składana torba na zakupy MINIMAX w etui - 100 szt. z nadrukiem IT2210
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 780,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 959,40 zł
Butelka wielokrotnego użytku 100 ml z pompką - 100 szt. z nadrukiem MO9981
Szybki podgląd
Netto: 470,00 zł 375,00 zł
Brutto: 578,10 zł 461,25 zł
Smycz reklamowa krótka - brelok z kółkiem - komplet 100 szt.
Szybki podgląd
Netto: 350,00 zł 190,00 zł
Brutto: 430,50 zł 233,70 zł
Portfelik AGNES z ekoskóry - 100 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 990,00 zł 824,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 1,013,52 zł
Poliestrowa sublimacyjna maseczka na twarz SUBLICOVER L-XL - 100 szt. z nadrukiem MO9980
Szybki podgląd
Netto: 1,280,00 zł 1,040,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,279,20 zł
Zestaw butelek 100 ml w etui PEVA - 50 szt. z nadrukiem MO9955
Szybki podgląd
Netto: 580,00 zł 405,00 zł
Brutto: 713,40 zł 498,15 zł
Ładowarka samochodowa USB CHARGEC - 25 szt. z nadrukiem MO9110
Szybki podgląd
Netto: 1,000,00 zł 805,00 zł
Brutto: 1,230,00 zł 990,15 zł
Skórzany Portfel ALEXANDRA - 25 szt. z grawerem
Szybki podgląd
Netto: 1,638,00 zł 1,415,00 zł
Brutto: 2,014,74 zł 1,740,45 zł
Długopis dotykowy z lampką podświetlającą logo RIOLIGHT - 250 szt. z nadrukiem MO9142
Szybki podgląd
Netto: 815,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,002,45 zł 916,35 zł
Spinner SHINER - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 380,00 zł 305,00 zł
Brutto: 467,40 zł 375,15 zł
Składany bidon w kształcie piłki BALLY - 100 szt. z nadrukiem MO8688
Szybki podgląd
Netto: 575,00 zł 430,00 zł
Brutto: 707,25 zł 528,90 zł
Jednorazowe mydło SOAPKLEAN - 100 szt. z etykietą cyfrową MO9985
Szybki podgląd
Netto: 238,00 zł 190,00 zł
Brutto: 292,74 zł 233,70 zł
Przyciskany długopis z RPET z obracanym klipsem RENEWED - 500 szt. z nadrukiem MO6187
Szybki podgląd
Netto: 890,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 916,35 zł
Długopis touchpen z metalizowanym wykończeniem RIOMETAL - 500 szt. z nadrukiem MO8747
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 645,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 793,35 zł
Jednorazowy termometr FEVER INDICATOR - 100 szt. z nadrukiem MO9973
Szybki podgląd
Netto: 340,00 zł 245,00 zł
Brutto: 418,20 zł 301,35 zł
Bezdotykowy brelok NOTOUCHIT - 100 szt. z nadrukiem MO6120
Szybki podgląd
Netto: 320,00 zł 228,00 zł
Brutto: 393,60 zł 280,44 zł
Power bank MAIS 5200 mAh - 25 szt. z nadrukiem full kolor
Szybki podgląd
Netto: 1,390,00 zł 1,290,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,586,70 zł
Głośnik Bluetooth w kształcie karty kredytowej LLIS SPEAKER - 25 szt. z nadrukiem MO9822
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 625,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 768,75 zł
Zaślepka do kamery Shade - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 300,00 zł 258,00 zł
Brutto: 369,00 zł 317,34 zł
Czapka baseballówka, 5 paneli - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,277,00 zł 940,00 zł
Brutto: 1,570,71 zł 1,156,20 zł
Nadmuchiwany uchwyt na puszkę CANNY - 100 szt. z nadrukiem MO9789
Szybki podgląd
Netto: 690,00 zł 600,00 zł
Brutto: 848,70 zł 738,00 zł
Trąbka stadionowa kibica ARRIBBA - 100 szt. z nadrukiem KC7084
Szybki podgląd
Netto: 760,00 zł 515,00 zł
Brutto: 934,80 zł 633,45 zł
Torba na zakupy z długimi uchwytami SUBLIM COTTONEL - 100 szt. z nadrukiem MO9559
Szybki podgląd
Netto: 1,098,00 zł 975,00 zł
Brutto: 1,350,54 zł 1,199,25 zł
Spinner TYPER - 100 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 410,00 zł 290,00 zł
Brutto: 504,30 zł 356,70 zł
Poliestrowa sublimacyjna maseczka na twarz SUBLICOVER S-M - 100 szt. z nadrukiem MO9958
Szybki podgląd
Netto: 1,235,00 zł 955,00 zł
Brutto: 1,519,05 zł 1,174,65 zł
Zestaw ze słomką ze stali nierdzewnej NOZZ - 100 szt. z grawerem MO9924
Szybki podgląd
Netto: 490,00 zł 325,00 zł
Brutto: 602,70 zł 399,75 zł
Butelka wielokrotnego użytku 200 ml z pompką - 50 szt. z nadrukiem MO9982
Szybki podgląd
Netto: 430,00 zł 310,00 zł
Brutto: 528,90 zł 381,30 zł
Sportowa kamizelka treningowa PLAY VEST - 50 szt. z nadrukiem MO9527
Szybki podgląd
Netto: 790,00 zł 660,00 zł
Brutto: 971,70 zł 811,80 zł
Składany bidon 480ml w kształcie t-shirta 100 szt. z nadrukiem mo8663
Szybki podgląd
Netto: 650,00 zł 490,00 zł
Brutto: 799,50 zł 602,70 zł
Składany parasol UV - 50 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,940,00 zł 1,670,00 zł
Brutto: 2,386,20 zł 2,054,10 zł
Podręczny balsam do ciała BODYKLEAN - 100 szt. z nadrukiem MO9984
Szybki podgląd
Netto: 475,00 zł 330,00 zł
Brutto: 584,25 zł 405,90 zł
Uniwersalne etui do smartfona na ramię ARMPHONE - 100 szt. z nadrukiem MO8737
Szybki podgląd
Netto: 850,00 zł 685,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 842,55 zł
Składany wachlarz MEDAN - 100 szt. z nadrukiem MO9006
Szybki podgląd
Netto: 490,00 zł 375,00 zł
Brutto: 602,70 zł 461,25 zł
Zestaw upominkowy CAMERON - 25 szt. z nadrukiem
Szybki podgląd
Netto: 1,090,00 zł 920,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł 1,131,60 zł
Akcesoria dla kibiców - dmuchane kije BAMBAM -100 szt. z nadrukiem KC7090
Szybki podgląd
Netto: 650,00 zł 509,00 zł
Brutto: 799,50 zł 626,07 zł
Maseczka ochronna na twarz COVERFACE - 100 szt. z nadrukiem MO9968
Szybki podgląd
Netto: 599,00 zł 455,29 zł
Brutto: 736,77 zł 560,00 zł
Osłona na kamerę internetową WEBCAM-BLOCKER - 100 szt. z nadrukiem MO9137
Szybki podgląd
Netto: 1,600,00 zł 465,00 zł
Brutto: 1,968,00 zł 571,95 zł
Jest wiele metod reklamowych, które szybko docierają do odbiorcy i na długo pozostają w ich pamięci. Drobną formą upominków jest składana torba reklamowa, przeznaczona do codziennego użytku doskonale spełnia swoją role. Odbiorcy coraz częściej sięgają po ekogadżety reklamowe oraz bardzo mocne kubki termiczne z nadrukiem. Nasza firma jako dystrybutor oferuje pamięci USB z logo, różnego rodzaju produkty reklamowe oraz bardzo rozpowszechnione w ostatnim czasie długopisy z grawerem. Jeżeli posiadasz firmę to najlepszym sposobem na reklamę są wizytówki reklamowe. Tylko u nas można kupić breloki z logo, torby reklamowe oraz szyte na zamówienie aktówki z logo. Nasza oferta zawiera również torby ekologiczne takie jak termosy termokubki. Zapraszamy do naszego sklepu.
Przejdź do panelu Kreator
ZAAKCEPTUJ

Strona www.reklamowegadzety.com korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczek) w celu realizacji usług i zgodniePolityką Prywatności. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia.

ZAAKCEPTUJ