Strona głównaPOLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

 

Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

 

Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

 

Kto jest administratorem danych osobowych:

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

  • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
  • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
  • prowadzenie analiz statystycznych.

Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

- zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

 

Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

 

Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

  • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
  • hasło – do Twojego konta;
  • Imię i nazwisko ;
  • Nazwa i adres Twojej Firmy;
  • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
  • Numer NIP;
  • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
  • nr telefonu kontaktowego;

Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

Okres przechowywania danych osobowych

Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

  • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
  • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
  • statystycznych i archiwizacyjnych;
  • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

 

Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

  • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
  • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
  • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
  • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
  • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

 

Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

  • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

  • Prawo do poprawiania danych

Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

  • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

  • Prawo do żądania usunięcia danych

Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

  • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

 

PRAWO DO SPRZECIWU

Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

 

Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

 

Informacja o plikach cookies.

Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

 

Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

 

 

...jest pusty

Futerał podróżny EVA - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 560,00 zł 450,00 zł
Brutto: 688,80 zł 553,50 zł
Notes A6 Travers junior - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,065,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,309,95 zł 910,20 zł
Bawełniana Torba na zakupy COTTONEL 100 szt. z nadrukiem IT1347
Netto: 599,00 zł 517,00 zł
Brutto: 736,77 zł 635,91 zł
Notatnik A5 w linie , w błyszczącej oprawie SPARKLING NOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9423
Netto: 1,399,00 zł 920,00 zł
Brutto: 1,720,77 zł 1,131,60 zł
Długopis plastikowy Wimen - 500 szt. z nadrukiem IT3689
Netto: 650,00 zł 565,00 zł
Brutto: 799,50 zł 694,95 zł
Opaska-frotka GUAIBAND 100 szt. z nadrukiem full kolor MO8673
Netto: 580,00 zł 550,00 zł
Brutto: 713,40 zł 676,50 zł
Klips na okulary Apex - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 505,00 zł 365,00 zł
Brutto: 621,15 zł 448,95 zł
Stacja pogodowa SEOUL - 25 szt. z nadrukiem MO9496
Netto: 1,030,00 zł 650,00 zł
Brutto: 1,266,90 zł 799,50 zł
Pudełko na lunch Maalbox - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,045,00 zł 1,000,00 zł
Brutto: 1,285,35 zł 1,230,00 zł
Bezprzewodowy powerbank 4000 mAh POWER&WIRELESS - 25 szt. z grawerem MO9498
Netto: 1,530,00 zł 1,380,00 zł
Brutto: 1,881,90 zł 1,697,40 zł
Słuchawki w okrągłym etui SONOSOFT - 100 szt. z nadrukiem MO8146
Netto: 980,00 zł 550,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 676,50 zł
Osłona ochronna z plexi gięta bez zadruku 80x75x15 cm
Netto: 295,00 zł 230,00 zł
Brutto: 362,85 zł 282,90 zł
Zestaw piśmienniczy Belfast - 50 szt z grawerem
Netto: 580,00 zł 400,00 zł
Brutto: 713,40 zł 492,00 zł
Płaszcz przeciwdeszczowy z kapturem BLADO - 50 szt. z nadrukiem KC5101
Netto: 1,070,00 zł 935,00 zł
Brutto: 1,316,10 zł 1,150,05 zł
Notatnik kelnera, format A7 CAM – 100  szt. z nadrukiem MO8554
Netto: 1,475,00 zł 1,235,00 zł
Brutto: 1,814,25 zł 1,519,05 zł
Notes A6 w linie, z okładką z ekoskóry NOTELUX 100 szt. z nadrukiem MO1800
Netto: 550,00 zł 467,00 zł
Brutto: 676,50 zł 574,41 zł
Notes memo z recyklingu, z długopisem RECONOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9213
Netto: 780,00 zł 675,00 zł
Brutto: 959,40 zł 830,25 zł
Karabińczyk z otwieraczem ANDALE - 100 szt. z grawerem MO9287
Netto: 420,00 zł 320,00 zł
Brutto: 516,60 zł 393,60 zł
Skakanka cyfrowa BEAT - 100 szt. z nadrukiem KC6335
Netto: 1,590,00 zł 1,080,00 zł
Brutto: 1,955,70 zł 1,328,40 zł
Błyszcząca torba na zakupy TOTE NEW YORK - 100 szt. z nadrukiem MO9443
Netto: 1,120,00 zł 780,00 zł
Brutto: 1,377,60 zł 959,40 zł
Silikonowa kosmetyczka - piórnik DORIAN - 100 szt. z nadrukiem mo8094
Netto: 1,410,00 zł 910,00 zł
Brutto: 1,734,30 zł 1,119,30 zł
Wielofunkcyjny wskaźnik laserowy TRIOLUX - 50 szt. z grawerem MO8097
Netto: 640,00 zł 578,00 zł
Brutto: 787,20 zł 710,94 zł
Głośnik Bluetooth 2.1 BOOBOOM z ABS 25 szt. z nadrukiem mo8396
Netto: 1,020,00 zł 560,00 zł
Brutto: 1,254,60 zł 688,80 zł
Aluminiowy Przyciskany długopis BERN - 500 szt z grawerem MO8893
Netto: 890,00 zł 525,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 645,75 zł
Gumowany Głośnik bluetooth SMOOTH - 25 szt z nadrukiem MO9164
Netto: 1,430,00 zł 790,00 zł
Brutto: 1,758,90 zł 971,70 zł
Długopis do ekranów dotykowych NEILO COLOUR - 500 szt. z grawerem MO8892
Netto: 680,00 zł 566,00 zł
Brutto: 836,40 zł 696,18 zł
Aluminiowy długopis NEILO z końcówką do smartfona 500 szt. z grawerem MO8209
Netto: 680,00 zł 570,00 zł
Brutto: 836,40 zł 701,10 zł
Lokalizator GPS TRACKER - 10 szt. z nadrukiem MO9273
Netto: 2,020,00 zł 780,00 zł
Brutto: 2,484,60 zł 959,40 zł
Kubek termiczny ze stali nierdzewnej RODEO COLOUR - 48 szt. z grawerem MO9618
Netto: 1,098,24 zł 980,00 zł
Brutto: 1,350,84 zł 1,205,40 zł
Notatnik A5 gładkie kartki EVERWRITE z recyklingu - 100 szt. z nadrukiem AR9684
Netto: 915,00 zł 847,00 zł
Brutto: 1,125,45 zł 1,041,81 zł
Głośnik bluetooth HIKARI - 25 szt z nadrukiem MO8849
Netto: 1,490,00 zł 620,00 zł
Brutto: 1,832,70 zł 762,60 zł
Butelka do napojów SPOT ONE - 100 szt. z nadrukiem MO7851
Netto: 980,00 zł 590,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 725,70 zł
Podwójny kabel ładujący CONNECTI - 100 szt. z nadrukiem MO9315
Netto: 1,005,00 zł 590,00 zł
Brutto: 1,236,15 zł 725,70 zł
Aluminiowy Powerbank POWERFLAT - 50 szt. z grawerem MO8735
Netto: 1,370,00 zł 1,246,00 zł
Brutto: 1,685,10 zł 1,532,58 zł
Dzwonek rowerowy RINGRING - 100 szt. z nadrukiem MO8539
Netto: 750,00 zł 490,00 zł
Brutto: 922,50 zł 602,70 zł
Głośnik Bluetooth 3.0 i stacja pogody KAGAMI - 1 szt. bez znakowania MO9068
Netto: 225,00 zł 140,00 zł
Brutto: 276,75 zł 172,20 zł
Uchwyt na telefon CONVY - 50 szt. z nadrukiem MO9405
Netto: 1,030,00 zł 580,00 zł
Brutto: 1,266,90 zł 713,40 zł
Słuchawki bluetooth z mikrofonem BLUEPHONE - 50 szt. z nadrukiem MO9172
Netto: 1,480,00 zł 1,100,00 zł
Brutto: 1,820,40 zł 1,353,00 zł
Osłona ochronna z plexi cięta 75 x 60 cm bez zadruku
Netto: 315,00 zł 245,00 zł
Brutto: 387,45 zł 301,35 zł
Izotermiczny worek CARRYBAG - 100 szt. z nadrukiem MO8716
Netto: 1,490,00 zł 900,00 zł
Brutto: 1,832,70 zł 1,107,00 zł
Eko długopis z kukurydzy CARTOON COLOURED - 500 szt. z nadrukiem MO9830
Netto: 620,00 zł 570,00 zł
Brutto: 762,60 zł 701,10 zł
Przenośny mixer do koktajli/ blender BLENDY - 15 szt. z grawerem MO9400
Netto: 890,00 zł 450,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 553,50 zł
Ekologiczna Teczka konferencyjna ALBERTA - 50 szt. z nadrukiem MO7411
Netto: 650,00 zł 560,00 zł
Brutto: 799,50 zł 688,80 zł
Nadmuchiwana piłka plażowa WINKY - 100 szt. z nadrukiem MO9620
Netto: 840,00 zł 530,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 651,90 zł
Zabawka - antystres Spinner - 100 szt. z nadrukiem MO9146
Netto: 675,00 zł 426,00 zł
Brutto: 830,25 zł 523,98 zł
Okulary przeciwsłoneczne AMERICA - 100 szt. z nadrukiem MO7455
Netto: 380,00 zł 344,00 zł
Brutto: 467,40 zł 423,12 zł
Świecący korek do butelki CAPLIGHT - 50 szt. z grawerem MO9398
Netto: 1,300,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,599,00 zł 848,70 zł
Sportowe okulary przeciwsłoneczne ANDORRA - 100 szt. z nadrukiem MO9522
Netto: 690,00 zł 460,00 zł
Brutto: 848,70 zł 565,80 zł
Ekologiczny lunchbox z podstawką na smartfona LUNCH2GO - 50 szt. z nadrukiem MO9739
Netto: 910,00 zł 800,00 zł
Brutto: 1,119,30 zł 984,00 zł
Power bank - zasilacz awaryjny 2200mAh Powermate - 100 szt. z nadrukiem mo5001
Netto: 1,350,00 zł 1,135,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,396,05 zł
Podróżny adapter World to UK USB - 10 szt. z nadrukiem MO9637
Netto: 660,00 zł 460,00 zł
Brutto: 811,80 zł 565,80 zł
Notatnik A5 w tekstylnej oprawie FABRIC NOTE - 50 szt. z nadrukiem MO9046
Netto: 800,00 zł 730,00 zł
Brutto: 984,00 zł 897,90 zł
Torba sportowa Rush - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 2,390,00 zł 1,460,00 zł
Brutto: 2,939,70 zł 1,795,80 zł
Teczka - Aktówka KANSAS 50 szt. z nadrukiem KC2783
Netto: 1,010,00 zł 880,00 zł
Brutto: 1,242,30 zł 1,082,40 zł
Osłona ochronna z plexi cięta 100 x 58 cm bez zadruku
Netto: 320,00 zł 248,00 zł
Brutto: 393,60 zł 305,04 zł
Bezprzewodowa ładowarka z głośnikiem Bluetooth XIM - 25 szt. z grawerem MO9433
Netto: 1,670,00 zł 1,020,00 zł
Brutto: 2,054,10 zł 1,254,60 zł
Osłona ochronna z plexi gięta bez zadruku 100x66x20 cm
Netto: 325,00 zł 250,00 zł
Brutto: 399,75 zł 307,50 zł
Ładowarka ze słuchawką CALLY - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 2,120,00 zł 1,850,00 zł
Brutto: 2,607,60 zł 2,275,50 zł
Torba na zakupy z bawełny 140gr/m "COTTONEL +" 100 szt. z nadrukiem MO9267
Netto: 590,00 zł 517,00 zł
Brutto: 725,70 zł 635,91 zł
Długopis plastikowy CHUPI WHITE - 500 szt. z nadrukiem MO3361
Netto: 580,00 zł 440,00 zł
Brutto: 713,40 zł 541,20 zł
Notes z przyciskanym długopisem NOTY  - 100 szt. z nadrukiem KC6750
Netto: 990,00 zł 550,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 676,50 zł
Elegancki długopis z końcówką do smartfona CARLO - 100 szt. z grawerem MO8477
Netto: 1,130,00 zł 815,00 zł
Brutto: 1,389,90 zł 1,002,45 zł
Wodoodporna apteczka SAFE - 100 szt. z nadrukiem MO8979
Netto: 830,00 zł 530,00 zł
Brutto: 1,020,90 zł 651,90 zł
Biznesowy zestaw upominkowy KADE długopis, brelok, wizytownik - 50 szt. z nadrukiem MO8406
Netto: 1,340,00 zł 1,140,00 zł
Brutto: 1,648,20 zł 1,402,20 zł
Spinner LUMER - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 575,00 zł 319,00 zł
Brutto: 707,25 zł 392,37 zł
Torba na biodro z miejscem na telefon KIUNO  - 100 szt. z nadrukiem MO8844
Netto: 1,230,00 zł 1,085,00 zł
Brutto: 1,512,90 zł 1,334,55 zł
Otwieracz SPINO - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 350,00 zł 288,00 zł
Brutto: 430,50 zł 354,24 zł
Składana Torba na zakupy FOLBY - 100 szt. z nadrukiem IT3835
Netto: 690,00 zł 580,00 zł
Brutto: 848,70 zł 713,40 zł
Brelok żarówka ILUMIX COLOUR - 100 szt. z nadrukiem mo8677
Netto: 430,00 zł 320,00 zł
Brutto: 528,90 zł 393,60 zł
Osłona ochronna z plexi gięta bez zadruku 95x75x15 cm
Netto: 315,00 zł 245,00 zł
Brutto: 387,45 zł 301,35 zł
Nadmuchiwana piłka plażowa LAUGHY - 100 szt. z nadrukiem MO9622
Netto: 870,00 zł 525,00 zł
Brutto: 1,070,10 zł 645,75 zł
Cyfrowa stacja pogodowa PANORATIME - 25 szt. z grawerem MO7959
Netto: 2,290,00 zł 1,250,00 zł
Brutto: 2,816,70 zł 1,537,50 zł
Spinner ring w etui FLOW RING - 100 szt. z nadrukiem MO9384
Netto: 1,002,00 zł 860,00 zł
Brutto: 1,232,46 zł 1,057,80 zł
Brelok z kablem ładującym USB BRILLA - 100 szt. z grawerem MO9823
Netto: 980,00 zł 850,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 1,045,50 zł
Powerbank POWERALU w obudowie z aluminium 2200 mAh - 100 szt. z nadrukiem MO8602
Netto: 1,440,00 zł 1,245,00 zł
Brutto: 1,771,20 zł 1,531,35 zł
Zestaw MARTIS (dzbanek 1100 ml + 4 x kubek 350 ml) - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 1,280,00 zł 1,080,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,328,40 zł
Wyzwalacz do Selfie na Bluetooth® - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 800,00 zł 550,00 zł
Brutto: 984,00 zł 676,50 zł
Wiatraczek na micro USB - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 750,00 zł 380,00 zł
Brutto: 922,50 zł 467,40 zł
Mini głośnik Bluetooth z klipem MARCONI - 25 szt. z nadrukiem MO9457
Netto: 1,100,00 zł 520,00 zł
Brutto: 1,353,00 zł 639,60 zł
Brelok z kablem z końcówkami USB typ C/USB - 100 szt. z nadrukiem MO9171
Netto: 605,00 zł 345,00 zł
Brutto: 744,15 zł 424,35 zł
Plecak Tornado - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,660,00 zł 1,170,00 zł
Brutto: 2,041,80 zł 1,439,10 zł
Głośnik bluetooth VIENNA-ARIA - 25 szt. z grawerem MO9086
Netto: 2,450,00 zł 1,250,00 zł
Brutto: 3,013,50 zł 1,537,50 zł
Koc ze sztucznego futra ANDERMATT - 25 szt. z nadrukiem MO9362
Netto: 2,315,00 zł 1,180,00 zł
Brutto: 2,847,45 zł 1,451,40 zł
Plecak nieprzemakalny SCUBA BAG - 10 szt. z nadrukiem MO9302
Netto: 1,280,00 zł 700,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 861,00 zł
Osłona ochronna z plexi wisząca 80 x 120 cm bez zadruku
Netto: 310,00 zł 240,00 zł
Brutto: 381,30 zł 295,20 zł
Przybornik do szycia SASTRE - 100 szt. z nadrukiem IT3552
Netto: 710,00 zł 620,00 zł
Brutto: 873,30 zł 762,60 zł
Pudełko śniadaniowe BASIC LUNCH - 100 szt. z nadrukiem MO9035
Netto: 550,00 zł 445,00 zł
Brutto: 676,50 zł 547,35 zł
Słuchawki skladane w etui SONIDO - 100 szt. z nadrukiem mo8806
Netto: 910,00 zł 490,00 zł
Brutto: 1,119,30 zł 602,70 zł
Torba piknikowa APETIT - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 1,994,00 zł 1,865,00 zł
Brutto: 2,452,62 zł 2,293,95 zł
Worek żeglarski PISINA - 50 szt. z nadrukiem mo8350
Netto: 1,310,00 zł 1,150,00 zł
Brutto: 1,611,30 zł 1,414,50 zł
Notatnik A6 z okładką z ekoskóry NOTELUX - 100 szt. z nadrukiem AR1800
Netto: 550,00 zł 440,00 zł
Brutto: 676,50 zł 541,20 zł
Świecąca podkładka pod kubek z otwieraczem COASTER LIGHT - 100 szt. z nadrukiem MO9392
Netto: 1,398,00 zł 700,00 zł
Brutto: 1,719,54 zł 861,00 zł
Plecak z linką, worek 100 szt. z nadrukiem SHOOP MO7208
Netto: 550,00 zł 465,00 zł
Brutto: 676,50 zł 571,95 zł
Osłona ochronna z plexi cięta 120 x 90 cm bez zadruku
Netto: 410,00 zł 315,00 zł
Brutto: 504,30 zł 387,45 zł
Zestaw spiralny do kolorowania Claude - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,517,00 zł 980,00 zł
Brutto: 1,865,91 zł 1,205,40 zł
Stacja pogodowa z budzikiem SINGAPUR - 50 szt. z nadrukiem MO9633
Netto: 1,490,00 zł 880,00 zł
Brutto: 1,832,70 zł 1,082,40 zł
Worek , plecak ze sznurkiem DAFFY - 100 szt. z nadrukiem MO8031
Netto: 490,00 zł 427,00 zł
Brutto: 602,70 zł 525,21 zł
Piłka plażowa AQUATIME - 100 szt. z nadrukiem MO8701
Netto: 620,00 zł 537,00 zł
Brutto: 762,60 zł 660,51 zł
Wygodne słuchawki DECIBEL - 50 szt. z nadrukiem mo8731
Netto: 1,190,00 zł 860,00 zł
Brutto: 1,463,70 zł 1,057,80 zł
Notes A4 STUDIOUS 70-kartkowy z długopisem 50 szt. z nadrukiem IT3619
Netto: 690,00 zł 540,00 zł
Brutto: 848,70 zł 664,20 zł
Świeca zapachowa Bova w puszce - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 526,00 zł 475,00 zł
Brutto: 646,98 zł 584,25 zł
Etui na paszport SHIELDOC - 50 szt. z nadrukiem MO9107
Netto: 1,030,00 zł 965,00 zł
Brutto: 1,266,90 zł 1,186,95 zł
Notes A5 VITAL okładka ekoskóra , 80 kartek w linie - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 830,00 zł 675,00 zł
Brutto: 1,020,90 zł 830,25 zł
Torba na zakupy Corner Pocket - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,100,00 zł 900,00 zł
Brutto: 1,353,00 zł 1,107,00 zł
Plecak Bamm-Bamm non woven - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,050,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 910,20 zł
Termometr LCD z przyssawką GANTSHILL - 100 szt. z nadrukiem KC2444
Netto: 970,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,193,10 zł 916,35 zł
Piłka plażowa ze światłem LED LIGHTY - 100 szt. z nadrukiem MO8283
Netto: 1,300,00 zł 870,00 zł
Brutto: 1,599,00 zł 1,070,10 zł
Kubek termiczny RACO 320 ml - 50 szt. z grawerem
Netto: 810,00 zł 850,00 zł
Brutto: 996,30 zł 1,045,50 zł
Okulary przeciwsłoneczne z bambusowymi zausznikami ALOHA - 100 szt. z nadrukiem MO9863
Netto: 1,770,00 zł 1,510,00 zł
Brutto: 2,177,10 zł 1,857,30 zł
Pióro kulkowe w kształcie ołówka STOMP PEN  - 500 szt. z nadrukiem MO9484
Netto: 750,00 zł 540,00 zł
Brutto: 922,50 zł 664,20 zł
Światło COB z karabińczykiem COBIE - 100 szt. z nadrukiem MO8996
Netto: 780,00 zł 620,00 zł
Brutto: 959,40 zł 762,60 zł
Teleskopowa drapaczka do pleców SCRATCHY - 100 szt. z nadrukiem MO9580
Netto: 520,00 zł 375,00 zł
Brutto: 639,60 zł 461,25 zł
Głośnik Bluetooth z budzikiem PEKIN - 25 szt. z grawerem MO9386
Netto: 2,220,00 zł 1,020,00 zł
Brutto: 2,730,60 zł 1,254,60 zł
Nadmuchiwane frisbee ADELAIDE - 100 szt. z nadrukiem MO9564
Netto: 710,00 zł 525,00 zł
Brutto: 873,30 zł 645,75 zł
Podróżna szczoteczka do zębów DENTILS - 100 szt. z nadrukiem MO9562
Netto: 370,00 zł 280,00 zł
Brutto: 455,10 zł 344,40 zł
Wodoodporne etui do smartfona POUCHY 100 szt. z nadrukiem mo7892
Netto: 1,148,00 zł 620,00 zł
Brutto: 1,412,04 zł 762,60 zł
Brelok Felipe z ekoskóry - 100 szt. z grawerem
Netto: 775,00 zł 550,00 zł
Brutto: 953,25 zł 676,50 zł
Piłka plażowa AQUA - 100 szt. z nadrukiem IT2216
Netto: 610,00 zł 524,00 zł
Brutto: 750,30 zł 644,52 zł
Składane krzesło z torbą izotermiczną SIT & DRINK - 15 szt. z nadrukiem MO6112
Netto: 1,090,00 zł 780,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł 959,40 zł
Multinarzędzie Septa 7 funkcji - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,010,00 zł 560,00 zł
Brutto: 1,242,30 zł 688,80 zł
Mysz optyczna w kształcie samochodu MINIA - 50 szt. z nadrukiem MO7187
Netto: 1,314,00 zł 1,030,00 zł
Brutto: 1,616,22 zł 1,266,90 zł
Lampka LED włącznik CLICK-CLACK - 100 szt. z nadrukiem MO9472
Netto: 1,860,00 zł 845,00 zł
Brutto: 2,287,80 zł 1,039,35 zł
Bidon GOO, pojemność 400ml - 100 szt. z nadrukiem MO3519
Netto: 1,194,00 zł 680,00 zł
Brutto: 1,468,62 zł 836,40 zł
Powerbank 6000 mAh z wykończeniem z tkaniny POWERFABRIC - 25 szt. z grawerem MO9355
Netto: 1,890,00 zł 1,360,00 zł
Brutto: 2,324,70 zł 1,672,80 zł
Aluminiowy brelok - latarka LED ARIZO - 100 szt. z grawerem MO8622
Netto: 655,00 zł 548,00 zł
Brutto: 805,65 zł 674,04 zł
Torba na zakupy lub na plażę DUO BAG - 100 szt. z nadrukiem MO9555
Netto: 850,00 zł 545,00 zł
Brutto: 1,045,50 zł 670,35 zł
Antystresowe kule ZION - 25 szt. z grawerem IT1804
Netto: 890,00 zł 705,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 867,15 zł
Bidon 750 ml z silikonowymi pierścieniami RINGO - 100 szt. z nadrukiem MO9226
Netto: 1,540,00 zł 1,355,00 zł
Brutto: 1,894,20 zł 1,666,65 zł
Otwieracz do butelek SPEED - 100 szt. z nadrukiem MO9561
Netto: 770,00 zł 480,00 zł
Brutto: 947,10 zł 590,40 zł
Pojemnik na lunch ze sztućcami DILUNCH -100  szt. z nadrukiem MO8518
Netto: 840,00 zł 755,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 928,65 zł
Sztormowy Parasol automatyczny 23" SMALL SWANSEA - 50 szt. z nadrukiem mo8779
Netto: 1,330,00 zł 1,110,00 zł
Brutto: 1,635,90 zł 1,365,30 zł
Głośnik bluetooth podświetlanie logo OSPEAK - 25 szt. z nadrukiem MO9432
Netto: 1,990,00 zł 1,080,00 zł
Brutto: 2,447,70 zł 1,328,40 zł
Butelka z tritanu 750ml BOTERA - 100 szt. z nadrukiem MO8917
Netto: 1,740,00 zł 1,030,00 zł
Brutto: 2,140,20 zł 1,266,90 zł
Teczka A4 SAGUENAY z ekoskóry, zapinana na zamek - 25 szt z grawerem MO8855
Netto: 1,660,00 zł 1,390,00 zł
Brutto: 2,041,80 zł 1,709,70 zł
Statuetka - Szklana patera z wzorem kuli ziemskiej MONDAL - 5 szt. z grawerem MO7183
Netto: 300,00 zł 250,00 zł
Brutto: 369,00 zł 307,50 zł
Notes A5 SPIN, 80 kartek gładkich - 50 szt. z tłoczeniem logo
Netto: 800,00 zł 690,00 zł
Brutto: 984,00 zł 848,70 zł
Miętówki w pudełku BRISE 100 szt. z nadrukiem KC6642
Netto: 710,00 zł 600,00 zł
Brutto: 873,30 zł 738,00 zł
Etui na karty kredytowe z RFID BASICUR - 100 szt. z nadrukiem MO9825
Netto: 790,00 zł 635,00 zł
Brutto: 971,70 zł 781,05 zł
Szklana butelka 650 ml ASPEN GLASS - 50 szt. z nadrukiem MO9800
Netto: 770,00 zł 696,00 zł
Brutto: 947,10 zł 856,08 zł
Płaszcz przeciwdeszczowy w etui MAJESTIC - 50 szt. z nadrukiem IT2557
Netto: 1,050,00 zł 910,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,119,30 zł
Czapka z daszkiem GLOP CAP 100 szt. z nadrukiem KC1447
Netto: 750,00 zł 608,00 zł
Brutto: 922,50 zł 747,84 zł
Ręcznik samochodowy Diamond z woreczkiem - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,297,00 zł 900,00 zł
Brutto: 1,595,31 zł 1,107,00 zł
Termos CHAN 500 ml ze stali nierdzewnej - 40 szt. z grawerem MO8314
Netto: 730,00 zł 690,00 zł
Brutto: 897,90 zł 848,70 zł
Torba na zakupy z PET TOTEPET - 100 szt. z nadrukiem MO9441
Netto: 950,00 zł 857,00 zł
Brutto: 1,168,50 zł 1,054,11 zł
Portfelik AGNES z ekoskóry - 100 szt. z grawerem
Netto: 885,00 zł 765,00 zł
Brutto: 1,088,55 zł 940,95 zł
Kubek termiczny TAMPA - 100 szt. z nadrukiem KC5610
Netto: 1,020,00 zł 805,00 zł
Brutto: 1,254,60 zł 990,15 zł
Długopis metalowy w etui PRINCE 50 szt. z grawerem MO7330
Netto: 2,070,00 zł 1,340,00 zł
Brutto: 2,546,10 zł 1,648,20 zł
Kubek termiczny DEEPORT 48 szt. z grawerem MO5608
Netto: 590,00 zł 490,00 zł
Brutto: 725,70 zł 602,70 zł
Aluminiowa latarka COB ARCOLIGHT - 100 szt. z grawerem MO9471
Netto: 790,00 zł 520,00 zł
Brutto: 971,70 zł 639,60 zł
Głośnik Bluetooth 5.0 w stylu vintage MEMPHIS - 25 szt. z nadrukiem MO9491
Netto: 1,395,00 zł 840,00 zł
Brutto: 1,715,85 zł 1,033,20 zł
Parasol golfowy GRASSES - 50 szt. z nadrukiem kc5086
Netto: 1,390,00 zł 1,010,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,242,30 zł
Długopis z lampką  HITMETOO 100 szt. z nadrukiem MO7441
Netto: 570,00 zł 390,00 zł
Brutto: 701,10 zł 479,70 zł
Kompres zimny/gorący w żelu Jiggs - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,165,00 zł 750,00 zł
Brutto: 1,432,95 zł 922,50 zł
Saszetka na biodro HIKEBAG - 100 szt. z nadrukiem MO9534
Netto: 1,370,00 zł 1,222,00 zł
Brutto: 1,685,10 zł 1,503,06 zł
Kolorowanka dla dorosłych RELAX - 100 szt z nadrukiem MO8927
Netto: 1,680,00 zł 1,080,00 zł
Brutto: 2,066,40 zł 1,328,40 zł
Notes A5 z recyklingu z długopisem SONORA PLUS - 100 szt. z nadrukiem IT3775
Netto: 620,00 zł 502,00 zł
Brutto: 762,60 zł 617,46 zł
Mini monopod do selfie SELFIE TO GO - 50 szt z grawerem MO8872
Netto: 400,00 zł 330,00 zł
Brutto: 492,00 zł 405,90 zł
Plastikowe Frisbee SYDNEY 100 szt. z nadrukiem KC1312
Netto: 590,00 zł 514,00 zł
Brutto: 725,70 zł 632,22 zł
Kosz piknikowy PROVE - 1 szt. bez znakowania
Netto: 188,00 zł 145,00 zł
Brutto: 231,24 zł 178,35 zł
Automatyczny parasol 23" z laską STICKBRELLA - 25 szt. z nadrukiem MO9372
Netto: 1,690,00 zł 630,00 zł
Brutto: 2,078,70 zł 774,90 zł
Torba na laptopa z neoprenu 14" NEOLAP - 25 szt. z nadrukiem MO8331
Netto: 1,010,00 zł 910,00 zł
Brutto: 1,242,30 zł 1,119,30 zł
Bambusowy powerbank 2200 mAh POWERBAM - 50 szt. z grawerem MO9673
Netto: 1,390,00 zł 1,310,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,611,30 zł
Torba na laptop 14 cali TOPTREND - 25 szt. z nadrukiem MO7976
Netto: 2,160,00 zł 1,190,00 zł
Brutto: 2,656,80 zł 1,463,70 zł
Długopis z gumowanym uchwytem MANORS WHITE - 500 szt. z nadrukiem MO9483
Netto: 490,00 zł 385,00 zł
Brutto: 602,70 zł 473,55 zł
Trójkątny zakreślacz TRIANGULO - 100 szt. z nadrukiem MO7818
Netto: 360,00 zł 328,00 zł
Brutto: 442,80 zł 403,44 zł
Odbijająca się piłka BOUNCY - 100 szt. z nadrukiem MO9327
Netto: 795,00 zł 340,00 zł
Brutto: 977,85 zł 418,20 zł
Notes A5 z okładką z ekoskóry 100 szt. z nadrukiem AR1804
Netto: 790,00 zł 665,00 zł
Brutto: 971,70 zł 817,95 zł
Pokrowiec na okulary przeciwsłoneczne Sagol - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 550,00 zł 415,00 zł
Brutto: 676,50 zł 510,45 zł
Czapka Trucker z siatką CASQUETTE - 100 szt. z nadrukiem MO9911
Netto: 820,00 zł 735,00 zł
Brutto: 1,008,60 zł 904,05 zł
Smycz dla psa z ABS DEPASEO - 100 szt. z nadrukiem MO9615
Netto: 1,760,00 zł 680,00 zł
Brutto: 2,164,80 zł 836,40 zł
Słuchawki bluetooth z mikrofonem HIPHOP - 50 szt. z nadrukiem MO9166
Netto: 1,599,00 zł 1,260,00 zł
Brutto: 1,966,77 zł 1,549,80 zł
Etui na długopis do notesu A5 PEN POCKET - 100 szt. z nadrukiem MO9646
Netto: 840,00 zł 530,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 651,90 zł
Osłona ochronna z plexi wisząca 100 x 120 cm bez zadruku
Netto: 375,00 zł 290,00 zł
Brutto: 461,25 zł 356,70 zł
Aluminiowy długopis BERN - 500 szt. z grawerem KC8893
Netto: 890,00 zł 525,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 645,75 zł
Składana szczoteczka do zębów SANITOOTH - 100 szt. z nadrukiem MO8871
Netto: 420,00 zł 290,00 zł
Brutto: 516,60 zł 356,70 zł
Notatnik A5 Colour Block - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 980,00 zł 695,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 854,85 zł
Kapelusz plażowy BILGOLA - 100 szt. z nadrukiem kc1350
Netto: 620,00 zł 570,00 zł
Brutto: 762,60 zł 701,10 zł
Notes A5 BRINC z okienkiem na wizytówkę - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,500,00 zł 1,130,00 zł
Brutto: 1,845,00 zł 1,389,90 zł
Notatnik A6 ekoskóra z długopisem NOTALUX - 100 szt. z nadrukiem MO8109
Netto: 1,245,00 zł 1,015,00 zł
Brutto: 1,531,35 zł 1,248,45 zł
Piłka do napojów ze słomką Fiesta - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,520,00 zł 750,00 zł
Brutto: 1,869,60 zł 922,50 zł
Osłona ochronna z plexi wisząca 120 x 80 cm bez zadruku
Netto: 310,00 zł 240,00 zł
Brutto: 381,30 zł 295,20 zł
Notes A5 w linie, z okładką z ekoskóry ARCONOT 100 szt. z nadrukiem MO1804
Netto: 735,00 zł 665,00 zł
Brutto: 904,05 zł 817,95 zł
Notatnik A5 w linie EVERWRITE z recyklingu - 100 szt. z nadrukiem MO9684
Netto: 915,00 zł 847,00 zł
Brutto: 1,125,45 zł 1,041,81 zł
Notes z kartkami samoprzylepnymi LOVE - 100 szt. z nadrukiem MO9216
Netto: 318,00 zł 190,00 zł
Brutto: 391,14 zł 233,70 zł
Aluminiowa latarka COB z otwieraczem ABRE RING - 50 szt. z grawerem MO9320
Netto: 843,00 zł 450,00 zł
Brutto: 1,036,89 zł 553,50 zł
Złącze mikro USB LINK - 100 szt. z nadrukiem MO9139
Netto: 370,00 zł 345,00 zł
Brutto: 455,10 zł 424,35 zł
Aluminiowy Długopis KALIPSO - 500 szt. z grawerem
Netto: 840,00 zł 620,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 762,60 zł
Butelka z Tritanu 1000 ml MINTY - 50 szt. z nadrukiem MO9590
Netto: 1,210,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,488,30 zł 910,20 zł
Piersiówka SLIMMY - 50 szt. z grawerem KC4703
Netto: 620,00 zł 570,00 zł
Brutto: 762,60 zł 701,10 zł
Zestaw do kolorowania Vincent - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,190,00 zł 980,00 zł
Brutto: 1,463,70 zł 1,205,40 zł
Drewniana rakietka do gry z piłką RACKET&BALL - 100 szt. z nadrukiem MO9316
Netto: 810,00 zł 545,00 zł
Brutto: 996,30 zł 670,35 zł
Ceramiczny kubek 200 ml MINI SUBLIMCOLY - 100 szt. z nadrukiem full kolor MO9245
Netto: 1,730,00 zł 1,298,00 zł
Brutto: 2,127,90 zł 1,596,54 zł
Zestaw MEMO ekologiczny STIBOX - 50 szt. z nadrukiem MO7756
Netto: 470,00 zł 435,00 zł
Brutto: 578,10 zł 535,05 zł
Metalowy kubek z karabinkiem TRUMBO - 50 szt. z grawerem MO8313
Netto: 570,00 zł 515,00 zł
Brutto: 701,10 zł 633,45 zł
Zestaw do kolorowania LITTLE VANGOGH - 100 szt. z nadrukiem MO9873
Netto: 415,00 zł 370,00 zł
Brutto: 510,45 zł 455,10 zł
Plecak z linką, worek z poliestru 210 D  SIMPLE SHOOP - 100 szt. z nadrukiem MO9828
Netto: 590,00 zł 485,00 zł
Brutto: 725,70 zł 596,55 zł
Jest wiele metod reklamowych, które szybko docierają do odbiorcy i na długo pozostają w ich pamięci. Drobną formą upominków jest składana torba reklamowa, przeznaczona do codziennego użytku doskonale spełnia swoją role. Odbiorcy coraz częściej sięgają po ekogadżety reklamowe oraz bardzo mocne kubki termiczne z nadrukiem. Nasza firma jako dystrybutor oferuje pamięci USB z logo, różnego rodzaju produkty reklamowe oraz bardzo rozpowszechnione w ostatnim czasie długopisy z grawerem. Jeżeli posiadasz firmę to najlepszym sposobem na reklamę są wizytówki reklamowe. Tylko u nas można kupić breloki z logo, torby reklamowe oraz szyte na zamówienie aktówki z logo. Zapraszamy do naszego sklepu.
Akceptuję

Strona www.reklamowegadzety.com korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczek) w celu realizacji usług i zgodniePolityką Prywatności. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia.