Informacje
    Nowości
    Polityka cookies

    POLITYKA  PRYWATNOŚCI

    1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez Sklep Internetowy www.reklamowegadzety.com (zwany dalej: „Sklepem”).

    2. Właścicielem Sklepu i jednocześnie Administratorem Danych Osobowych jest Bartłomiej Skotak prowadzący działalność gospodarczą pod firmą A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo

    3. Jakiekolwiek dodatkowe pytania związane z Polityką Prywatności prosimy kierować na adres: biuro@reklamowegadzety.com

    § 1 Proces zbierania danych

    1. A.B. Promo  zbiera informacje dotyczące osób fizycznych prowadzących we własnym imieniu działalność gospodarczą lub zawodową (zwani dalej Przedsiębiorcami), a także dane osób fizycznych dokonujących czynności prawnej niezwiązanej bezpośrednio z ich działalnością.

     2. Dane osobowe Klientów są zbierane w przypadku rejestracji Klienta w Sklepie poprzez założenie Konta Klienta oraz w przypadku, gdy Klienci dokonują jednorazowego zakupu bez konieczności zakładania Konta w Sklepie.

    3. W przypadku rejestracji Konta w Sklepie, Klient podaje jedynie swój adres e-mail oraz samodzielnie ustala hasło dostępu do Konta w Sklepie. Jeżeli Klient posiadający Konto w Sklepie chce dokonać zakupu jest proszony o uzupełnienie swoich danych o:

    - Firmę Przedsiębiorcy oraz jego NIP i nr REGON

    - Adres (ulica, numer domu/mieszkania, kod pocztowy, miasto i kraj);

     - Numer telefonu;

    - Osobę kontaktową do odbioru zamówienia

    Powyższe dane mogą być samodzielnie zmieniane przez Klienta po zalogowaniu się do Konta.

     W przypadku składania jednorazowego zamówienia w Sklepie Internetowym, zakres danych koniecznych do wskazania przez Klientów jest tożsamy. Klienci podają następujące dane:

     - Firmę Przedsiębiorcy oraz jego NIP i nr REGON

    - Adres (ulica, numer domu/mieszkania, kod pocztowy, miasto i kraj);

     - Numer telefonu;

    - Osobę kontaktową do odbioru zamówienia

    4. Podczas korzystania ze stron internetowych Sklepu pobierane są automatycznie dodatkowe informacje (adres IP przypisany do Państwa komputera lub zewnętrzny adres IP dostawcy Internetu, nazwa domeny, rodzaj przeglądarki, czas dostępu, typ systemu operacyjnego).

    § 2 Sposób wykorzystywania zebranych danych

    1. W przypadku dokonania Rejestracji Konta w Sklepie dane Klientów wykorzystywane są w celu: utworzenia indywidualnego konta Klienta i zarządzania tym kontem oraz zapewnienia możliwości dokonania zakupów w Sklepie, w tym realizacji złożonych zamówień i ich doręczenia. W przypadku dokonania zakupu w Sklepie dane osobowe mogą być przekazywane Dostawcy tj.: Firmie kurierskiej z którą współpracuje firma A.B. Promo. Przekazujemy mu wtedy niezbędne informacje, konieczne do sprawnego dostarczenia towaru: imię i nazwisko i adres dostawy - aby mógł zweryfikować rzeczywistego odbiorcę zamówienia i dowieźć produkty pod odpowiedni adres. Numer telefonu okazuje się być niezwykle pomocny przy uzgodnieniu dogodnej godziny odbioru przesyłki.

    2. Dane nawigacyjne mogą być wykorzystywane w celu zapewnienia Klientom lepszej obsługi, analizy danych statystycznych i dostosowania Sklepu do preferencji Klientów, a także administrowania Sklepem.

    § 3 Mechanizm Cookies, Adres IP

    Sklep używa niewielkich plików, zwanych cookies. Zapisywane są one przez serwer A.B. Promo na  komputerze osoby odwiedzającej Sklep, jeżeli przeglądarka internetowa na to pozwala. Plik cookie zwykle zawiera nazwę domeny, z której pochodzi, swój „czas wygaśnięcia" oraz indywidualną, losowo wybraną liczbę identyfikującą ten plik. Informacje zbierane za pomocą plików tego typu pomagają dostosowywać oferowane przez A.B. promo produkty do indywidualnych preferencji i rzeczywistych potrzeb osób odwiedzających Sklep. Daje też możliwość opracowywania ogólnych statystyk odwiedzin prezentowanych przez nas produktów.

    Wykorzystujemy dwa typy plików cookies:

    - Cookies sesyjne: po zakończeniu sesji danej przeglądarki lub wyłączeniu komputera zapisane informacje są usuwane z pamięci urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z komputera Klientów.

    - Cookies trwałe: są przechowywane na dysku twardym komputera Klienta i pozostają tam do momentu ich skasowania. Mechanizm cookies trwałych, wysłanych przez Sklep, pozwala na przechowywanie danych wyłącznie za Państwa zgodą (wyrażoną np. przy wyborze opcji „zapamiętaj mnie” przy logowaniu). W żadnym innym przypadku pliki te nie są zapisywane w sposób trwały.

    A.B. Promo wykorzystuje Cookies własne w celu:

    - uwierzytelniania Klienta w Sklepie i zapewnienia sesji Klienta w Sklepie (po zalogowaniu), dzięki której Klient nie musi na każdej podstronie Sklepu ponownie wpisywać loginu i hasła

    - analiz i badań oraz audytu oglądalności, a w szczególności do tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Klienci Sklepu korzystają ze Strony Internetowej Sklepu, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.

    Mechanizm cookies jest bezpieczny dla komputerów Klientów Sklepu. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do komputerów Klientów wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Niemniej w swoich przeglądarkach Klienci mają możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików cookies do komputerów. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze Sklepu będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików cookies.

    Sklep zawiera linki i odnośniki do innych stron internetowych. A.B. Promo nie ponosi odpowiedzialności za zasady ochrony prywatności na nich obowiązujące. Z tego powodu zachęcamy Państwa, by po przejściu za pośrednictwem Sklepu na stronę zarządzaną przez innego administratora, zapoznać się z polityką prywatności tam przyjętą.

    § 4 Dostęp do zbieranych danych

    1. Do danych osobowych zbieranych przez Sklep mają bezpośredni dostęp jedynie uprawnieni pracownicy A.B. Promo.

    2. Państwa dane mogą być także udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w szczególności właściwym organom wymiaru sprawiedliwości oraz Firmie kurierskiej doręczającej przesyłki.

    3. A.B. Promo zapewnia Klientom, którzy posiadają konto, nieprzerwany dostęp do swoich danych i możliwość ich modyfikacji w każdej chwili. W celu dokonania modyfikacji należy zalogować się do Konta w Sklepie. Klient ma możliwość usunięcia danych osobowych ze zbioru danych w przypadku wypowiedzenia umowy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. 

    4. W przypadku subskrypcji biuletynu mają Państwo możliwość usunięcia swojego adresu e-mail z listy wysyłkowej, poprzez wybór odpowiedniej funkcji po zalogowaniu się do Konta Uzytkowanika w Sklepie.

    § 5 Zabezpieczenia

    1. A.B. Promo stosuje zabezpieczenia zapewniające ochronę danych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją. A.B. Promo zobowiązuje się chronić wszelkie Państwa dane zgodnie z normami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności. 

    2. Dane osobowe w A.B. Promo są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich. 

    3. W przypadku, gdy Klient posiadający konto w Sklepie utracił w jakikolwiek sposób hasło dostępu, Sklep umożliwia wygenerowanie nowego hasła do konta w Sklepie.. Nowe hasło zostanie automatycznie wysłane wyłącznie na adres poczty elektronicznej podany podczas rejestracji. 

    4. A.B. Promo nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej, z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępowego do Konta Użytkownika. Informacje takie nie są również udostępniane drogą tradycyjnej korespondencji, e-mailową i telefoniczną.

    § 5 Zmiany Polityki Prywatności

    1. A.B. Promo zastrzega sobie prawo aktualizacji i zmiany polityki prywatności poprzez publikację nowej treści na swojej stronie internetowej.

    Koszyk
    ...jest pusty

    Promocje
    Aluminiowy bidon BISCING TOUCH -100 szt. z grawerem mo8545
    Netto: 1,450,00 zł 1,294,00 zł
    Brutto: 1,783,50 zł 1,591,62 zł
    Latarka wielofunkcyjna HAMLIGHT - 50 szt. z grawerem MO8901
    Netto: 1,700,00 zł 1,440,00 zł
    Brutto: 2,091,00 zł 1,771,20 zł
    Płaszcz przeciwdeszczowy w etui MAJESTIC - 50 szt. z nadrukiem IT2557
    Netto: 1,156,00 zł 948,00 zł
    Brutto: 1,421,88 zł 1,166,04 zł
    Izotermiczna torba na zakupy CHELSEA 50 szt. z nadrukiem mo8801
    Netto: 1,580,00 zł 1,240,00 zł
    Brutto: 1,943,40 zł 1,525,20 zł
    Atomizer do perfum MARJOLAINE - 50 szt. z grawerem mo7385
    Netto: 360,00 zł 295,00 zł
    Brutto: 442,80 zł 362,85 zł
    Czapka zimowa KINNA - 100 szt. z nadrukiem full kolor mo8606
    Netto: 1,160,00 zł 825,00 zł
    Brutto: 1,426,80 zł 1,014,75 zł
    Czapka baseballowa 6 paneli SOLE CAP - 100 szt. z nadrukiem mo8654
    Netto: 884,00 zł 690,00 zł
    Brutto: 1,087,32 zł 848,70 zł
    Latarka solarna 5 LED BILANCO TORCH – 100 szt. z nadrukiem mo8486
    Netto: 2,740,00 zł 1,825,00 zł
    Brutto: 3,370,20 zł 2,244,75 zł
    Torba na laptopa z wysuwaną rączką MEETING 10 szt. z nadrukiem IT3516
    Netto: 1,400,00 zł 870,00 zł
    Brutto: 1,722,00 zł 1,070,10 zł
    Polecamy