Informacje
    Nowości
    Aluminiowy, gumowany Długopis GOMA - 500 szt. z grawerem
    Netto: 1,080,00 zł 950,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 1,168,50 zł
    Słuchawki bluetooth TALKIE - 50 szt. z nadrukiem MO9162
    Netto: 1,710,00 zł
    Brutto: 2,103,30 zł
    Latarnia LED Emerald - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 780,00 zł
    Brutto: 959,40 zł
    Brelok SILME - 100 szt. z grawerem
    Netto: 550,00 zł
    Brutto: 676,50 zł
    Torba na dokumenty ACADEMIC - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,310,00 zł
    Brutto: 1,611,30 zł
    POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

    Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

     

    Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

     

    Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

     

    Kto jest administratorem danych osobowych:

    Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

    Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

    Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

    Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

    Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

    Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

    Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

    • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
    • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
    • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
    • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
    • prowadzenie analiz statystycznych.

    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

    Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

    - zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

     

    Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

     

    Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

    Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

    Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

    Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

    Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

    • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
    • hasło – do Twojego konta;
    • Imię i nazwisko ;
    • Nazwa i adres Twojej Firmy;
    • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
    • Numer NIP;
    • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
    • nr telefonu kontaktowego;

    Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

    Okres przechowywania danych osobowych

    Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

    • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
    • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
    • statystycznych i archiwizacyjnych;
    • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

     

    Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

    W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

    Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

    Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

    Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

    • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
    • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
    • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
    • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
    • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

    Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

     

    Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

    Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

    • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

    To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

    • Prawo do poprawiania danych

    Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

    • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

    Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

    • Prawo do żądania usunięcia danych

    Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

    Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

    • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

    Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

    Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

    Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

    Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

     

    PRAWO DO SPRZECIWU

    Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

    Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

    Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

    Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

    Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
    Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

    Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

    Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
    Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

     

    Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

    Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

    Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

    Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

    Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

     

    Informacja o plikach cookies.

    Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

    Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

    Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

    i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

    Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

    Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

    zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

     

    Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

    Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

    Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

     

     

    Koszyk
    ...jest pusty

    Promocje
    Aluminiowy Długopis AVALO - 500 szt. z grawerem
    Netto: 780,00 zł 670,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 824,10 zł
    Wodoodporna apteczka SAFE - 100 szt. z nadrukiem MO8979
    Netto: 780,00 zł 605,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 744,15 zł
    Okulary przeciwsłoneczne Beachwise - 100 szt. z nadrukiem R64456
    Netto: 420,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 516,60 zł 479,70 zł
    Latarka solarna 5 LED BILANCO TORCH – 100 szt. z nadrukiem mo8486
    Netto: 2,740,00 zł 1,824,00 zł
    Brutto: 3,370,20 zł 2,243,52 zł
    Notes A5 z okładką z ekoskóry 100 szt. z nadrukiem AR1804
    Netto: 880,00 zł 735,00 zł
    Brutto: 1,082,40 zł 904,05 zł
    Powerbank 8000 mAh z podstawka do tabletu EERO - 10 szt. z grawerem mo8642
    Netto: 1,010,00 zł 570,00 zł
    Brutto: 1,242,30 zł 701,10 zł
    Kubek porcelitowy 300 ml z kredą CHALCKY - 100 szt. z nadrukiem mo8658
    Netto: 980,00 zł 785,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 965,55 zł
    Trójkątny zakreślacz TRIANGULO - 250 szt. z nadrukiem mo7818
    Netto: 760,00 zł 350,00 zł
    Brutto: 934,80 zł 430,50 zł
    Kubek termiczny BOTOCOL - 50 szt. z grawerem MO7248
    Netto: 890,00 zł 824,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 1,013,52 zł
    Teczka na dokumenty z poliestru THEPO - 50 szt. z nadrukiem mo8340
    Netto: 890,00 zł 768,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 944,64 zł
    Drewniane Domino w opakowaniu - 25 szt. z nadrukiem MO8858
    Netto: 1,130,00 zł 760,00 zł
    Brutto: 1,389,90 zł 934,80 zł
    Okulary 3D VIRTUAL - 25 szt. z nadrukiem mo8838
    Netto: 600,00 zł 440,00 zł
    Brutto: 738,00 zł 541,20 zł
    Mała kosmetyczka podróżna z nylonowej siatki MESHY -100 szt. z nadrukiem mo8434
    Netto: 900,00 zł 750,00 zł
    Brutto: 1,107,00 zł 922,50 zł
    Zestaw głośnomówiący bluetooth HANDSFREE - 10 szt. z nadrukiem mo8730
    Netto: 680,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 836,40 zł 479,70 zł
    Pojemnik izotermiczny COOL LUNCH - 50 szt. z nadrukiem mo8689
    Netto: 520,00 zł 410,00 zł
    Brutto: 639,60 zł 504,30 zł
    Długopis do ekranów dotykowych NEILO COLOUR - 500 szt. z grawerem MO8892
    Netto: 1,150,00 zł 620,00 zł
    Brutto: 1,414,50 zł 762,60 zł
    Ekologiczny Notes A4 z długopisem PAPIROS - 100 szt. z nadrukiem MO7171
    Netto: 1,190,00 zł 1,060,00 zł
    Brutto: 1,463,70 zł 1,303,80 zł
    Zegar koło samochodowe TIME - 50 szt. z nadrukiem KC6893
    Netto: 896,00 zł 835,00 zł
    Brutto: 1,102,08 zł 1,027,05 zł
    Kubek izotermiczny 450 ml - termos INARI - 50 szt. z grawerem R08391
    Netto: 1,160,00 zł 950,00 zł
    Brutto: 1,426,80 zł 1,168,50 zł
    Plecak SUBLIBAG - 50 szt. z nadrukiem full kolor MO8992
    Netto: 1,670,00 zł 1,294,00 zł
    Brutto: 2,054,10 zł 1,591,62 zł
    Czapka baseballowa 6 paneli NATURA - 100 szt. z nadrukiem mo8833
    Netto: 1,220,00 zł 790,00 zł
    Brutto: 1,500,60 zł 971,70 zł
    Teleskopowa latarka Closeup - 50 szt. z grawerem R35683
    Netto: 990,00 zł 900,00 zł
    Brutto: 1,217,70 zł 1,107,00 zł
    Odblaskowa taśma na ramię z diodą ARMLIGHT - 100 szt z nadrukiem MO8879
    Netto: 1,290,00 zł 1,095,00 zł
    Brutto: 1,586,70 zł 1,346,85 zł
    Drewniana ramka do fotografii PICTO - 100 szt. z nadrukiem IT2973
    Netto: 295,00 zł 235,00 zł
    Brutto: 362,85 zł 289,05 zł
    Krzesło plażowe 15 szt. nadruk LACANAU mo7676
    Netto: 1,490,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,832,70 zł 910,20 zł
    Pokrowiec na Iphone® 7 - 7COVER- 100 szt z nadrukiem MO9053
    Netto: 360,00 zł 344,00 zł
    Brutto: 442,80 zł 423,12 zł
    Parasol automatyczny Biella 50 szt. z nadrukiem KC3085
    Netto: 730,00 zł 670,00 zł
    Brutto: 897,90 zł 824,10 zł
    Antystres sześcian SQUARAX - 100 szt. z nadrukiem SQUARAX mo7659
    Netto: 490,00 zł 375,00 zł
    Brutto: 602,70 zł 461,25 zł
    Antystres HEARTIE - 100 szt. z nadrukiem R73933
    Netto: 325,00 zł 295,00 zł
    Brutto: 399,75 zł 362,85 zł
    Młotek bezpieczeństwa HAMMERGY - 50 szt. z grawerem mo7480
    Netto: 1,490,00 zł 870,00 zł
    Brutto: 1,832,70 zł 1,070,10 zł
    Smycz reklamowa krótka - brelok z kółkiem - komplet 100 szt.
    Netto: 350,00 zł 180,00 zł
    Brutto: 430,50 zł 221,40 zł
    Wysuwany aluminiowy długopis, touchpen GOLDIM - 100 szt. z grawerem mo8795
    Netto: 428,00 zł 270,00 zł
    Brutto: 526,44 zł 332,10 zł
    Karaoke mikrofon / głośnik KOBE - 10 szt. z nadrukiem MO9071
    Netto: 780,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 799,50 zł
    Metalowy Długopis BONITO - 500 szt z grawerem
    Netto: 940,00 zł 770,00 zł
    Brutto: 1,156,20 zł 947,10 zł
    Wisząca Kosmetyczka BAGOMATIC - 50 szt. z nadrukiem mo7651
    Netto: 865,00 zł 400,00 zł
    Brutto: 1,063,95 zł 492,00 zł
    Drewniany Zegar HELIO - 50 szt. z grawerem KC2666
    Netto: 1,810,00 zł 1,190,00 zł
    Brutto: 2,226,30 zł 1,463,70 zł
    Laminowana torba na zakupy BOQUERY - 100 szt z nadrukiem MO8867
    Netto: 640,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 787,20 zł 676,50 zł
    Okulary sportowe z kamerą SPORTSCAM - 5 szt z nadrukiem MO8847
    Netto: 1,080,00 zł 710,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 873,30 zł
    Antystresowe kule ZION - 25 szt. z grawerem IT1804
    Netto: 950,00 zł 730,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 897,90 zł
    Głośnik Party Fan -25 szt. z grawerem R64317
    Netto: 886,00 zł 800,00 zł
    Brutto: 1,089,78 zł 984,00 zł
    Samochodowa ładowarka USB MOBICAR - 100 szt. z nadrukiem mo8043
    Netto: 460,00 zł 357,00 zł
    Brutto: 565,80 zł 439,11 zł
    Ceramiczny kubek z silikonową pokrywką TRIBECA 50 szt. z nadrukiem  mo7683
    Netto: 1,020,00 zł 830,00 zł
    Brutto: 1,254,60 zł 1,020,90 zł
    Ski-pass z karabińczykiem - 100 szt. z nadrukiem R08000
    Netto: 490,00 zł 457,00 zł
    Brutto: 602,70 zł 562,11 zł
    Teleskopowy zegar na biurko RINGY - 10 szt. z grawerem ar1811
    Netto: 960,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,180,80 zł 885,60 zł
    Klawiatura QWERTY  Bluetooth 3.0. TECLY - 10 szt. z nadrukiem mo8431
    Netto: 1,264,00 zł 810,00 zł
    Brutto: 1,554,72 zł 996,30 zł
    Etui na karty płatnicze I.D. Please - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 357,00 zł 330,00 zł
    Brutto: 439,11 zł 405,90 zł
    Drewniany domek dla ptaków BIRDIE HOUSE - 50 szt. z nadrukiem MO9011
    Netto: 720,00 zł 600,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 738,00 zł
    Kabel USB-mikroUSB COMPACTMICRO - 100 szt. z nadrukiem mo8733
    Netto: 952,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 1,170,96 zł 602,70 zł
    Automatyczny długopis z końcówką do smartfona VERONA  - 100 szt. z grawerem mo8629
    Netto: 357,00 zł 240,00 zł
    Brutto: 439,11 zł 295,20 zł
    Izotermiczna torba na zakupy CHELSEA 50 szt. z nadrukiem mo8801
    Netto: 1,580,00 zł 1,080,00 zł
    Brutto: 1,943,40 zł 1,328,40 zł
    Powerbank POWERALU w obudowie z aluminium 2200 mAh - 100 szt. z nadrukiem mo8602
    Netto: 2,160,00 zł 1,410,00 zł
    Brutto: 2,656,80 zł 1,734,30 zł
    Narzędzie wielofunkcyjne ALOQUIN MINI - 50 szt. z grawerem MO9144
    Netto: 950,00 zł 848,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 1,043,04 zł
    Piersiówka 200 ml MODICUM - 50 szt. z grawerem R08307
    Netto: 645,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 793,35 zł 713,40 zł
    Notatnik Tribune - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 480,00 zł 408,00 zł
    Brutto: 590,40 zł 501,84 zł
    Ski-pass z karabińczykiem - 100 szt. z nadrukiem R08005
    Netto: 490,00 zł 457,00 zł
    Brutto: 602,70 zł 562,11 zł
    Wodoodporne etui na tablet PADPOUCH - 100 szt. z nadrukiem MO9005
    Netto: 816,00 zł 716,00 zł
    Brutto: 1,003,68 zł 880,68 zł
    Torba na laptopa 14 cali TOGO - 50 szt. z nadrukiem mo8341
    Netto: 1,050,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,291,50 zł 811,80 zł
    Brelok Ponczo Rain Coat - 100 szt. z nadrukiem R74018
    Netto: 380,00 zł 348,00 zł
    Brutto: 467,40 zł 428,04 zł
    Stalowy Termos BRENT w etui - 50 szt. z grawerem IT2394
    Netto: 1,100,00 zł 920,00 zł
    Brutto: 1,353,00 zł 1,131,60 zł
    Torba na biodro JEAVY  - 100 szt. z nadrukiem kc6354
    Netto: 2,140,00 zł 1,530,00 zł
    Brutto: 2,632,20 zł 1,881,90 zł
    Bidon 750 ml z silikonowymi pierścieniami RINGO - 100 szt. z nadrukiem MO9226
    Netto: 1,650,00 zł 1,435,00 zł
    Brutto: 2,029,50 zł 1,765,05 zł
    Zestaw kuchenny SWATO - 50 szt. z etykietą cyfrową kc7105
    Netto: 620,00 zł 440,00 zł
    Brutto: 762,60 zł 541,20 zł
    Biurkowy Przybornik na długopisy PRODIGY - 50 szt. z grawerem IT2893
    Netto: 690,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 479,70 zł
    Parasol 27" odporny na wiatr ISAY BICOLOR - 50 szt. z nadrukiem mo8582
    Netto: 1,950,00 zł 1,290,00 zł
    Brutto: 2,398,50 zł 1,586,70 zł
    Okulary przeciwsłoneczne AMERICA - 100 szt. z nadrukiem mo7455
    Netto: 650,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 799,50 zł 479,70 zł
    Antystres baseball 100 szt. z nadrukiem BILARS KC2700
    Netto: 280,00 zł 235,00 zł
    Brutto: 344,40 zł 289,05 zł
    Bidon ze słomką Soda - 100 szt z nadrukiem
    Netto: 1,450,00 zł 970,00 zł
    Brutto: 1,783,50 zł 1,193,10 zł
    Portfel SUBLIWALLET - 50 szt. z nadrukiem full kolor MO8991
    Netto: 940,00 zł 798,00 zł
    Brutto: 1,156,20 zł 981,54 zł
    Zestaw do herbaty TEA TIME - 25 szt. z nadrukiem  mo7343
    Netto: 996,00 zł 822,00 zł
    Brutto: 1,225,08 zł 1,011,06 zł
    Lusterko do makijażu PRETTY - 50 szt. z nadrukiem MO8982
    Netto: 720,00 zł 470,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 578,10 zł
    Ekologiczny Notes z gumką EVERNOTE - 100 szt. z nadrukiem mo7431
    Netto: 650,00 zł 498,00 zł
    Brutto: 799,50 zł 612,54 zł
    Zestaw 2 składanych wieszaków HANGER - 100 szt. z nadrukiem MO8964
    Netto: 620,00 zł 425,00 zł
    Brutto: 762,60 zł 522,75 zł
    Wiatraczek z dynamo i latarką LED TURNLIGHT - 100 szt. z nadrukiem mo8702
    Netto: 720,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 664,20 zł
    Klawiatura bluetooth KIBODO - 10 szt. z nadrukiem MO9017
    Netto: 580,00 zł 370,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 455,10 zł
    Zestaw noży ceramicznych GRAND CHEF - 10 szt. z nadrukiem mo7993
    Netto: 1,430,00 zł 770,00 zł
    Brutto: 1,758,90 zł 947,10 zł
    Ski-pass z karabińczykiem - 100 szt. z nadrukiem R08003
    Netto: 490,00 zł 457,00 zł
    Brutto: 602,70 zł 562,11 zł
    Notes A5 w linie, z okładką z ekoskóry ARCONOT 100 szt. z nadrukiem mo1804
    Netto: 812,00 zł 710,00 zł
    Brutto: 998,76 zł 873,30 zł
    Aktówka i torba na laptopa MEETING - 25 szt. z nadrukiem it3518
    Netto: 1,420,00 zł 850,00 zł
    Brutto: 1,746,60 zł 1,045,50 zł
    Torba na dokumenty CARRYDOC 100 szt. z nadrukiem IT3784
    Netto: 1,120,00 zł 730,00 zł
    Brutto: 1,377,60 zł 897,90 zł
    Aluminiowy Długopis z lampką LED BERNA - 100 szt. z grawerem MO8891
    Netto: 758,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 932,34 zł 602,70 zł
    Aluminiowy Długopis KALIPSO LAKI - 500 szt. z grawerem
    Netto: 830,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,020,90 zł 688,80 zł
    Wysuwany aluminiowy długopis , touchpen LIO - 100 szt. z grawerem mo8755
    Netto: 392,00 zł 280,00 zł
    Brutto: 482,16 zł 344,40 zł
    Teczka na dokumenty i laptopa 15" PADUA MESS - 25 szt. z nadrukiem mo8609 WYPRZEDAŻ
    Netto: 1,170,00 zł 520,00 zł
    Brutto: 1,439,10 zł 639,60 zł
    Trzymetrowa miarka DAVID - 100 szt. z nadrukiem mo8237
    Netto: 850,00 zł 725,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 891,75 zł
    Domek dla owadów INSECTY - 50 szt. z nadrukiem MO9012
    Netto: 1,180,00 zł 930,00 zł
    Brutto: 1,451,40 zł 1,143,90 zł
    Uchwyt do mocowania bagażu PORTY - 100 szt. z nadrukiem MO8971
    Netto: 495,00 zł 330,00 zł
    Brutto: 608,85 zł 405,90 zł
    Ładowarka samochodowa USB z brelokiem TECHRING- 100 szt. z nadrukiem MO8843
    Netto: 735,00 zł 400,00 zł
    Brutto: 904,05 zł 492,00 zł
    Smycz flurescencyjna 20 mm z karabińczykiem NEON LANY - 100 szt. bez nadruku mo8596
    Netto: 175,00 zł 105,00 zł
    Brutto: 215,25 zł 129,15 zł
    Aluminiowy, gumowany Długopis GOMA - 500 szt. z grawerem
    Netto: 1,080,00 zł 950,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 1,168,50 zł
    Torba na ramię MADISON - 50 szt. z nadrukiem IT3138
    Netto: 1,240,00 zł 920,00 zł
    Brutto: 1,525,20 zł 1,131,60 zł
    Świeca w puszce INDIA - 50 szt. z grawerem MO8984
    Netto: 280,00 zł 240,00 zł
    Brutto: 344,40 zł 295,20 zł
    Torba/etui na laptopa 15” ALIFE - 25 szt. z nadrukiem mo8565
    Netto: 1,598,00 zł 1,200,00 zł
    Brutto: 1,965,54 zł 1,476,00 zł
    Ekologiczny Długopis CHUPI GREEN - 500 szt. z nadrukiem IT3888
    Netto: 620,00 zł 525,00 zł
    Brutto: 762,60 zł 645,75 zł
    Stacja pogodowa DING - 10 szt. z nadrukiem mo8569
    Netto: 1,866,00 zł 800,00 zł
    Brutto: 2,295,18 zł 984,00 zł
    Krokomierz 3D z karabińczykiem FANCY - 25 szt. z nadrukiem mo8509
    Netto: 1,360,00 zł 840,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 1,033,20 zł
    Terminarz – organizer TANTES - 50 szt. z nadrukiem KC1100
    Netto: 1,290,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,586,70 zł 959,40 zł
    Opaska odblaskowa 30 cm - komplet 100 szt. z nadrukiem R17763
    Netto: 220,00 zł 198,00 zł
    Brutto: 270,60 zł 243,54 zł
    Czteroczęściowy zestaw do espresso 15 szt. z etykietą cyfrową - mo8498 | ROMBOS
    Netto: 550,00 zł 330,00 zł
    Brutto: 676,50 zł 405,90 zł
    Czapka baseballowa 6 paneli SOLE CAP - 100 szt. z nadrukiem mo8654
    Netto: 884,00 zł 630,00 zł
    Brutto: 1,087,32 zł 774,90 zł
    Niezbędnik, szczypce do sałatek PINZAS - 100 szt. z nadrukiem mo8660
    Netto: 298,00 zł 265,00 zł
    Brutto: 366,54 zł 325,95 zł
    Metalowy zegar na biurko ASTRO 10 szt. z nadrukiem AR1373
    Netto: 1,562,00 zł 990,00 zł
    Brutto: 1,921,26 zł 1,217,70 zł
    Parasol STICK - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 890,00 zł 710,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 873,30 zł
    Etui na dokumenty HOLDY - 100 szt. z nadrukiem mo7211
    Netto: 994,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,222,62 zł 910,20 zł
    Zestaw piśmienniczy INDIANA - 50 szt. z grawerem
    Netto: 540,00 zł 398,00 zł
    Brutto: 664,20 zł 489,54 zł
    Miętówki MINTCARD - 100 szt. z nadrukiem kc6637
    Netto: 350,00 zł 260,00 zł
    Brutto: 430,50 zł 319,80 zł
    Dwustronne etui na kartę DOUBLE GUARDIAN -100 szt. z nadrukiem MO9023
    Netto: 280,00 zł 220,00 zł
    Brutto: 344,40 zł 270,60 zł
    Kalkulator na baterie słoneczne THINNY - 100 szt. z nadrukiem mo8615
    Netto: 475,00 zł 275,00 zł
    Brutto: 584,25 zł 338,25 zł
    Kubek na przekąski SNACK 480 ml + 230 ml - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 750,00 zł 570,00 zł
    Brutto: 922,50 zł 701,10 zł
    Cylindryczny Powerbank 2200 mAh POWEROVALE - 50 szt. z grawerem MO9032
    Netto: 1,294,00 zł 1,090,00 zł
    Brutto: 1,591,62 zł 1,340,70 zł
    Pozioma torba na zakupy z surówki papierowej - 100 szt. z nadrukiem MO8969
    Netto: 676,00 zł 470,00 zł
    Brutto: 831,48 zł 578,10 zł
    Długopis aluminiowy Presto - 500 szt. z grawerem R04437
    Netto: 690,00 zł 520,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 639,60 zł
    Zegarek MOTIONZONE w pudełku - 50 szt. z nadrukiem mo7891
    Netto: 1,410,00 zł 960,00 zł
    Brutto: 1,734,30 zł 1,180,80 zł
    Klasyczny brelok SIMPLISNERO – 100 szt. z grawerem mo8560
    Netto: 780,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 602,70 zł
    Elektryczna szczoteczka do zębów SHARON - 100 szt. z nadrukiem mo8055
    Netto: 1,360,00 zł 830,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 1,020,90 zł
    Kolorowe etui do smartfona KERRY - 100 szt. z nadrukiem mo8065
    Netto: 380,00 zł 250,00 zł
    Brutto: 467,40 zł 307,50 zł
    Torba miejska SUBLICITY - 50 szt. z nadrukiem full kolor MO8990
    Netto: 1,050,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 1,291,50 zł 1,082,40 zł
    Duży worek/plecak z poliestru POCKET SHOOP - 100 szt. z nadrukiem MO9177
    Netto: 890,00 zł 760,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 934,80 zł
    Torba na rower z odblaskiem AMSTERDAM - 50 szt. z nadrukiem MO9031
    Netto: 1,460,00 zł 1,050,00 zł
    Brutto: 1,795,80 zł 1,291,50 zł
    USB 8 GB i Powerbank 2200 mAh (2 w 1) POWERUSB 25 szt. z grawerem mo8682
    Netto: 1,770,00 zł 980,00 zł
    Brutto: 2,177,10 zł 1,205,40 zł
    Glazurowany kubek z kamionki LIVERPOOL - 100 szt. z nadrukiem mo8058
    Netto: 765,00 zł 570,00 zł
    Brutto: 940,95 zł 701,10 zł
    Zestaw piknikowy dla 2 osób PRIMA - 25 szt. z nadrukiem mo8765
    Netto: 1,490,00 zł 1,080,00 zł
    Brutto: 1,832,70 zł 1,328,40 zł
    Nakładka na hak holowniczy TOWBIE - 100 szt. z nadrukiem MO9028
    Netto: 280,00 zł 235,00 zł
    Brutto: 344,40 zł 289,05 zł
    Hub USB TYPE C HUB - 50 szt. z nadrukiem MO9021
    Netto: 770,00 zł 630,00 zł
    Brutto: 947,10 zł 774,90 zł
    Parasol SAMER składany - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 720,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 750,30 zł
    Etui na tablet 10 cali SILI - 100 szt. z nadrukiem mo8195
    Netto: 1,260,00 zł 870,00 zł
    Brutto: 1,549,80 zł 1,070,10 zł
    Zestaw upominkowy z power bankiem POWER SET - 25 szt. z nadrukiem MO8912
    Netto: 1,150,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,414,50 zł 959,40 zł
    Długopis touch TIN2 - 500 szt. z grawerem
    Netto: 950,00 zł 806,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 991,38 zł
    Aluminiowy długopis NEILO z końcówką do smartfona 500 szt. z grawerem mo8209
    Netto: 1,105,00 zł 680,00 zł
    Brutto: 1,359,15 zł 836,40 zł
    Stylowe okulary przeciwsłoneczne AVI - 100 szt. z nadrukiem mo8273
    Netto: 567,00 zł 230,00 zł
    Brutto: 697,41 zł 282,90 zł
    Składane okulary słoneczne AUDREY - 100 szt. z nadrukiem mo8019
    Netto: 580,00 zł 270,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 332,10 zł
    Lornetka w etui powiększenie 8x21 MAKALU - 10 szt. z nadrukiem mo8697
    Netto: 850,00 zł 510,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 627,30 zł
    Okulary przeciwsłoneczne VICTORIA -  100 szt. z nadrukiem mo7227
    Netto: 524,00 zł 220,00 zł
    Brutto: 644,52 zł 270,60 zł
    Mini mikrofon SHIBA - 10 szt. z grawerem MO9066
    Netto: 200,00 zł 170,00 zł
    Brutto: 246,00 zł 209,10 zł
    Powerbank 4000mAh POWERFLATC - 25 szt. z grawerem laserowym MO9141
    Netto: 1,930,00 zł 1,180,00 zł
    Brutto: 2,373,90 zł 1,451,40 zł
    Latarka wielofunkcyjna HAMLIGHT - 50 szt. z grawerem MO8901
    Netto: 1,680,00 zł 1,440,00 zł
    Brutto: 2,066,40 zł 1,771,20 zł
    Stojak na telefon z ładowarką Rover - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,110,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 1,365,30 zł 799,50 zł
    Szal wiskozowy LADYSTYLE - 50 szt. z nadrukiem it2886
    Netto: 960,00 zł 816,00 zł
    Brutto: 1,180,80 zł 1,003,68 zł
    Zestaw ogrodnika ADAM - 15 szt. z etykietą cyfrową mo8436
    Netto: 790,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 971,70 zł 713,40 zł
    Długopis aluminiowy KOSMOS -500 szt. z grawerem
    Netto: 750,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 922,50 zł 676,50 zł
    Płaszcz przeciwdeszczowy w etui MAJESTIC - 50 szt. z nadrukiem IT2557
    Netto: 1,170,00 zł 948,00 zł
    Brutto: 1,439,10 zł 1,166,04 zł
    Długopis Stylus z lampką LED POINTY - 100 szt nadruk mo8402
    Netto: 650,00 zł 320,00 zł
    Brutto: 799,50 zł 393,60 zł
    Portfel z kilkoma przegrodami WALLET - 100 szt. z nadrukiem MO9043
    Netto: 560,00 zł 460,00 zł
    Brutto: 688,80 zł 565,80 zł
    Zestaw kąpielowy LENA - 25 szt. z nadrukiem mo8533
    Netto: 1,420,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,746,60 zł 885,60 zł
    Głośnik w kształcie tuby do smartfona/tabletu JEROME - 25 szt. z nadrukiem mo8154
    Netto: 1,202,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,478,46 zł 910,20 zł
    Notatnik A5 ekoskóra, z kieszenią na długopis SOFTNOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9108
    Netto: 2,050,00 zł 1,750,00 zł
    Brutto: 2,521,50 zł 2,152,50 zł
    Powerbank POWERSTOCK - zasilacz awaryjny 2400mAh - 50 szt. z nadrukiem mo8113
    Netto: 980,00 zł 765,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 940,95 zł
    Zegar biurkowy z miejscem na wizytówki SPINNING - 15 szt. z grawerem mo8558
    Netto: 1,350,00 zł 1,060,00 zł
    Brutto: 1,660,50 zł 1,303,80 zł
    Bawełniany worek na bagietkę BAGUETTE - 100 szt. z nadrukiem MO8989
    Netto: 540,00 zł 360,00 zł
    Brutto: 664,20 zł 442,80 zł
    Aluminiowy długopis w tubie AADA -100 szt. z grawerem mo8632
    Netto: 780,00 zł 620,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 762,60 zł
    Power bank z bazą ładującą POWERSTAND - 25 szt. z nadrukiem MO8882
    Netto: 1,025,00 zł 630,00 zł
    Brutto: 1,260,75 zł 774,90 zł
    Automatyczny Ołówek Lindo - 100 szt. z grawerem R73366
    Netto: 215,00 zł 195,00 zł
    Brutto: 264,45 zł 239,85 zł
    Ładowarka samochodowa na USB LANCE - 100 szt. z nadrukiem mo8157
    Netto: 1,049,00 zł 630,00 zł
    Brutto: 1,290,27 zł 774,90 zł
    Długopis z końcówką do smartfona LIAMTO - 500 szt. z nadrukiem mo8207
    Netto: 736,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 905,28 zł 750,30 zł
    Samochodowa torba na odpady ZAKBAG - 100 szt. z nadrukiem MO8943
    Netto: 496,00 zł 405,00 zł
    Brutto: 610,08 zł 498,15 zł
    Szablon do kawy - serce COFFEE HEART - 100 szt. z grawerem MO8921
    Netto: 372,00 zł 342,00 zł
    Brutto: 457,56 zł 420,66 zł
    Czapka zimowa KINNA - 100 szt. z nadrukiem full kolor mo8606
    Netto: 1,160,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,426,80 zł 811,80 zł
    Aluminiowy Długopis KALIPSO - 500 szt. z grawerem
    Netto: 690,00 zł 575,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 707,25 zł
    Długopis z makulatury ARTEL - 500 szt. z nadrukiem IT3892
    Netto: 650,00 zł 538,00 zł
    Brutto: 799,50 zł 661,74 zł
    Piersiówka z kieliszkami ANNASKA - 50 szt. z grawerem mo8321
    Netto: 1,450,00 zł 1,170,00 zł
    Brutto: 1,783,50 zł 1,439,10 zł
    Latarka KRUG z narzędziami - 50 szt. z grawerem
    Netto: 1,500,00 zł 1,150,00 zł
    Brutto: 1,845,00 zł 1,414,50 zł
    Kubek ceramiczny vintage 240 ml TWEENIES -100 szt. z nadrukiem MO9243
    Netto: 1,380,00 zł 1,120,00 zł
    Brutto: 1,697,40 zł 1,377,60 zł
    Smycz 20 mm z karabińczykiem i złączką WHITE LANY - 100 szt. bez nadruku mo8811
    Netto: 175,00 zł 115,00 zł
    Brutto: 215,25 zł 141,45 zł
    Komplet narzędzi latarka+wkrętak COMBITOOL – 50 szt. z grawerem mo8559
    Netto: 1,250,00 zł 1,090,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 1,340,70 zł
    Pionowa torba na zakupy z surówki papierowej - 100 szt. z nadrukiem MO8968
    Netto: 744,00 zł 460,00 zł
    Brutto: 915,12 zł 565,80 zł
    Duża torba sportowa lub podróżna BOCCARIA 25 szt. z nadrukiem kc6351
    Netto: 1,290,00 zł 1,140,00 zł
    Brutto: 1,586,70 zł 1,402,20 zł
    Cooler do jogurtu BREAKFAST2GO - 100 szt. z nadrukiem MO8815
    Netto: 1,176,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,446,48 zł 910,20 zł
    Zestaw piśmienny z mosiądzu LAMONTE 25 szt. z grawerem MO8856
    Netto: 1,200,00 zł 730,00 zł
    Brutto: 1,476,00 zł 897,90 zł
    Latarka z 1 diodą LED IGNIS - 100 szt z grawerem MO8874
    Netto: 695,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 854,85 zł 799,50 zł
    Aluminiowy Powerbank POWERFLAT - 50 szt. z grawerem mo8735
    Netto: 1,580,00 zł 1,370,00 zł
    Brutto: 1,943,40 zł 1,685,10 zł
    Butelka ze sportowym ręcznikiem FRIS - 50 szt. z nadrukiem MO9203
    Netto: 760,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 934,80 zł 750,30 zł
    Zestaw do parzenia kawy dla 2 osób TEMPS -BEZ nadruku - mo8299
    Netto: 45,00 zł 30,00 zł
    Brutto: 55,35 zł 36,90 zł
    Długopis Brightside - 500 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,130,00 zł 910,00 zł
    Brutto: 1,389,90 zł 1,119,30 zł
    Poduszeczka, podstawka na tablet  PADDY - 50 szt. nadruk full kolor mo8371
    Netto: 1,100,00 zł 750,00 zł
    Brutto: 1,353,00 zł 922,50 zł
    Kalkulator FLEXICAL - 100 szt. z nadrukiem mo7435
    Netto: 920,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,131,60 zł 811,80 zł
    Koc piknikowy MILIUNA - 10 szt. z nadrukiem mo8821
    Netto: 850,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 615,00 zł
    Skrobaczka do szyb KRAPPA -100 szt. z nadrukiem MO8878
    Netto: 225,00 zł 190,00 zł
    Brutto: 276,75 zł 233,70 zł
    Torba na zakupy, krótkie rączki MARKETA COLOUR - 100 szt. z nadrukiem mo3547
    Netto: 472,00 zł 410,00 zł
    Brutto: 580,56 zł 504,30 zł
    Termos CHAN 500 ml ze stali nierdzewnej - 40 szt. z grawerem mo8314
    Netto: 860,00 zł 770,00 zł
    Brutto: 1,057,80 zł 947,10 zł
    Butelka 600ml ze spryskiwaczem REFRESCA - 50 szt. z nadrukiem MO9296
    Netto: 1,350,00 zł 1,194,00 zł
    Brutto: 1,660,50 zł 1,468,62 zł
    Pianka dezynfekująca FRESH FOAM - 100 szt. z nadrukiem mo8744
    Netto: 621,00 zł 430,00 zł
    Brutto: 763,83 zł 528,90 zł
    Teczka A4 SAGUENAY z ekoskóry, zapinana na zamek - 25 szt z grawerem MO8855
    Netto: 1,560,00 zł 1,390,00 zł
    Brutto: 1,918,80 zł 1,709,70 zł
    Parasolka automatyczna 27 cali RAINNY - 50 szt . z nadrukiem mo8781
    Netto: 1,378,00 zł 930,00 zł
    Brutto: 1,694,94 zł 1,143,90 zł
    Notes A5 VITAL okładka ekoskóra , 80 kartek w linie - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 920,00 zł 735,00 zł
    Brutto: 1,131,60 zł 904,05 zł
    Naturalny balsam do ust FLAT GLOSS - 100 szt. z nadrukiem mo8741
    Netto: 262,00 zł 190,00 zł
    Brutto: 322,26 zł 233,70 zł
    Przenośny wentylator VALLETA - 50 szt. z nadrukiem MO8903
    Netto: 1,650,00 zł 980,00 zł
    Brutto: 2,029,50 zł 1,205,40 zł
    Rozgałęziacz USB ROUND - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,080,00 zł 810,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 996,30 zł
    Ceramiczny komplet do przypraw PEPPY - 50 szt. z nadrukiem mo7992
    Netto: 1,070,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,316,10 zł 885,60 zł
    Torba piknikowa dla 4 osób WANAKA - 1 szt. bez znakowania MO8951
    Netto: 180,00 zł 90,00 zł
    Brutto: 221,40 zł 110,70 zł
    Notatnik A5 BLACK NOTE z gumką, w linie 96 kartek  - 100 szt. z nadrukiem MO9100
    Netto: 940,00 zł 940,00 zł
    Brutto: 1,156,20 zł 1,156,20 zł
    Aluminiowy bidon BISCING TOUCH -100 szt. z nadrukiem mo8545
    Netto: 1,490,00 zł 1,324,00 zł
    Brutto: 1,832,70 zł 1,628,52 zł
    Uchwyt na telefon do roweru Cellsteady - 50 szt. z nadrukiem R17841
    Netto: 760,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 934,80 zł 799,50 zł
    Teczka konferencyjna A4 SUBLIFOLDER - 25 szt. z nadrukiem full kolor MO9052
    Netto: 1,200,00 zł 736,00 zł
    Brutto: 1,476,00 zł 905,28 zł
    9-diodowa latarka LED VIGIL - 50 szt. z grawerem R35631
    Netto: 450,00 zł 360,00 zł
    Brutto: 553,50 zł 442,80 zł
    Stacja Pogodowa PHYSIC - 50 szt. z grawerem IT2895
    Netto: 820,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 910,20 zł
    Polecamy