Informacje
    Nowości
    POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

    Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

     

    Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

     

    Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

     

    Kto jest administratorem danych osobowych:

    Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

    Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

    Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

    Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

    Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

    Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

    Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

    • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
    • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
    • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
    • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
    • prowadzenie analiz statystycznych.

    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

    Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

    - zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

     

    Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

     

    Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

    Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

    Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

    Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

    Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

    • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
    • hasło – do Twojego konta;
    • Imię i nazwisko ;
    • Nazwa i adres Twojej Firmy;
    • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
    • Numer NIP;
    • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
    • nr telefonu kontaktowego;

    Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

    Okres przechowywania danych osobowych

    Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

    • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
    • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
    • statystycznych i archiwizacyjnych;
    • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

     

    Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

    W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

    Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

    Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

    Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

    • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
    • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
    • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
    • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
    • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

    Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

     

    Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

    Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

    • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

    To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

    • Prawo do poprawiania danych

    Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

    • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

    Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

    • Prawo do żądania usunięcia danych

    Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

    Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

    • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

    Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

    Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

    Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

    Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

     

    PRAWO DO SPRZECIWU

    Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

    Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

    Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

    Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

    Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
    Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

    Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

    Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
    Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

     

    Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

    Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

    Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

    Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

    Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

     

    Informacja o plikach cookies.

    Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

    Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

    Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

    i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

    Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

    Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

    zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

     

    Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

    Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

    Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

     

     

    Koszyk
    ...jest pusty

    Promocje
    Antystresowe kule ZION - 25 szt. z grawerem IT1804
    Netto: 1,284,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,579,32 zł 910,20 zł
    Pionowa torba na zakupy z surówki papierowej - 100 szt. z nadrukiem MO8968
    Netto: 744,00 zł 518,00 zł
    Brutto: 915,12 zł 637,14 zł
    Parasolka automatyczna 27 cali RAINNY - 50 szt . z nadrukiem mo8781
    Netto: 1,378,00 zł 930,00 zł
    Brutto: 1,694,94 zł 1,143,90 zł
    Zestaw 4 bombek świątecznych QUADRILLE - bez znakowania cx1378
    Netto: 17,00 zł 9,99 zł
    Brutto: 20,91 zł 12,29 zł
    Wodoodporne etui na tablet PADPOUCH - 100 szt. z nadrukiem MO9005
    Netto: 816,00 zł 765,00 zł
    Brutto: 1,003,68 zł 940,95 zł
    Wysuwany aluminiowy długopis , touchpen LIO - 100 szt. z grawerem mo8755
    Netto: 392,00 zł 277,00 zł
    Brutto: 482,16 zł 340,71 zł
    Klasyczny brelok SIMPLISNERO – 100 szt. z grawerem mo8560
    Netto: 780,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 602,70 zł
    Zestaw kąpielowy LENA - 25 szt. z nadrukiem mo8533
    Netto: 1,420,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,746,60 zł 885,60 zł
    Składane okulary słoneczne AUDREY - 100 szt. z nadrukiem mo8019
    Netto: 580,00 zł 295,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 362,85 zł
    Kubek termiczny TAMPAS - 48 szt. z grawerem MO9120
    Netto: 1,020,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 1,254,60 zł 1,082,40 zł
    Torba na rower z odblaskiem AMSTERDAM - 50 szt. z nadrukiem MO9031
    Netto: 1,460,00 zł 1,070,00 zł
    Brutto: 1,795,80 zł 1,316,10 zł
    Biurkowy Przybornik na długopisy PRODIGY - 50 szt. z grawerem IT2893
    Netto: 850,00 zł 690,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 848,70 zł
    Stalowy Termos BRENT w etui - 50 szt. z grawerem IT2394
    Netto: 1,100,00 zł 920,00 zł
    Brutto: 1,353,00 zł 1,131,60 zł
    Metalowy Długopis BONITO - 500 szt z grawerem
    Netto: 940,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,156,20 zł 959,40 zł
    Kalkulator FLEXICAL - 100 szt. z nadrukiem MO7435
    Netto: 1,120,00 zł 684,00 zł
    Brutto: 1,377,60 zł 841,32 zł
    Latarka solarna 5 LED BILANCO TORCH – 100 szt. z nadrukiem mo8486
    Netto: 2,885,00 zł 1,824,00 zł
    Brutto: 3,548,55 zł 2,243,52 zł
    Lusterko do makijażu PRETTY - 50 szt. z nadrukiem MO8982
    Netto: 720,00 zł 480,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 590,40 zł
    Długopis z makulatury ARTEL - 500 szt. z nadrukiem IT3892
    Netto: 660,00 zł 585,00 zł
    Brutto: 811,80 zł 719,55 zł
    Pozioma torba na zakupy z surówki papierowej - 100 szt. z nadrukiem MO8969
    Netto: 676,00 zł 522,00 zł
    Brutto: 831,48 zł 642,06 zł
    Kubek termiczny BOTOCOL - 50 szt. z grawerem MO7248
    Netto: 980,00 zł 825,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 1,014,75 zł
    Parasol STICK - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 890,00 zł 700,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 861,00 zł
    Skrobaczka do szyb KRAPPA -100 szt. z nadrukiem MO8878
    Netto: 225,00 zł 210,00 zł
    Brutto: 276,75 zł 258,30 zł
    Aluminiowy Długopis KALIPSO - 500 szt. z grawerem
    Netto: 690,00 zł 605,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 744,15 zł
    Czteroczęściowy zestaw do espresso 15 szt. z etykietą cyfrową - mo8498 | ROMBOS
    Netto: 550,00 zł 330,00 zł
    Brutto: 676,50 zł 405,90 zł
    Składana Torba na zakupy FOLBY - 100 szt. z nadrukiem IT3835
    Netto: 685,00 zł 545,00 zł
    Brutto: 842,55 zł 670,35 zł
    Niezbędnik, szczypce do sałatek PINZAS - 100 szt. z nadrukiem MO8660
    Netto: 370,00 zł 280,00 zł
    Brutto: 455,10 zł 344,40 zł
    Długopis z końcówką do smartfona LIAMTO - 500 szt. z nadrukiem mo8207
    Netto: 890,00 zł 684,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 841,32 zł
    Stylowe okulary przeciwsłoneczne AVI - 100 szt. z nadrukiem mo8273
    Netto: 567,00 zł 245,00 zł
    Brutto: 697,41 zł 301,35 zł
    Cylindryczny Powerbank 2200 mAh POWEROVALE - 50 szt. z grawerem MO9032
    Netto: 1,294,00 zł 944,00 zł
    Brutto: 1,591,62 zł 1,161,12 zł
    Przenośny wentylator VALLETA - 50 szt. z nadrukiem MO8903
    Netto: 1,650,00 zł 930,00 zł
    Brutto: 2,029,50 zł 1,143,90 zł
    Metalowy brelok OSWALDO z naklejką 3D 100 szt. z logo full kolor MO7236
    Netto: 600,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 738,00 zł 615,00 zł
    Aluminiowy bidon BISCING TOUCH -100 szt. z grawerrem MO8545
    Netto: 1,610,00 zł 1,340,00 zł
    Brutto: 1,980,30 zł 1,648,20 zł
    Długopis aluminiowy KOSMOS -500 szt. z grawerem
    Netto: 750,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 922,50 zł 713,40 zł
    Ładowarka samochodowa USB z brelokiem TECHRING- 100 szt. z nadrukiem MO8843
    Netto: 735,00 zł 427,00 zł
    Brutto: 904,05 zł 525,21 zł
    Głośnik w kształcie tuby do smartfona/tabletu JEROME - 25 szt. z nadrukiem mo8154
    Netto: 1,202,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,478,46 zł 910,20 zł
    Karaoke mikrofon / głośnik KOBE - 10 szt. z nadrukiem MO9071
    Netto: 780,00 zł 530,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 651,90 zł
    Notes A5 Match-the-edge - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,064,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 1,308,72 zł 676,50 zł
    Długopis - touchpen NEGRITO - 500 szt. z grawerem MO9393
    Netto: 2,020,00 zł 1,580,00 zł
    Brutto: 2,484,60 zł 1,943,40 zł
    Ceramiczny komplet do przypraw PEPPY - 50 szt. z nadrukiem MO7992
    Netto: 1,070,00 zł 590,00 zł
    Brutto: 1,316,10 zł 725,70 zł
    Zestaw do herbaty NORDIC TEA z nordyckim wzorem - 1 szt bez znakowania MO8420
    Netto: 53,00 zł 31,00 zł
    Brutto: 65,19 zł 38,13 zł
    Portfel SUBLIWALLET - 50 szt. z nadrukiem full kolor MO8991
    Netto: 1,080,00 zł 810,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 996,30 zł
    Ceramiczny kubek 300 ml COLOUR TRENT - 100 szt. z nadrukiem MO9242
    Netto: 1,250,00 zł 994,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 1,222,62 zł
    Torba na ramię MADISON - 50 szt. z nadrukiem IT3138
    Netto: 1,240,00 zł 980,00 zł
    Brutto: 1,525,20 zł 1,205,40 zł
    Koc piknikowy MILIUNA - 10 szt. z nadrukiem mo8821
    Netto: 850,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 615,00 zł
    Zestaw do parzenia kawy dla 2 osób TEMPS -BEZ nadruku - mo8299
    Netto: 45,00 zł 30,00 zł
    Brutto: 55,35 zł 36,90 zł
    Teczka na dokumenty z poliestru THEPO - 50 szt. z nadrukiem MO8340
    Netto: 880,00 zł 790,00 zł
    Brutto: 1,082,40 zł 971,70 zł
    Stacja pogodowa DING - 10 szt. z nadrukiem mo8569
    Netto: 1,866,00 zł 800,00 zł
    Brutto: 2,295,18 zł 984,00 zł
    Mała kosmetyczka podróżna z nylonowej siatki MESHY -100 szt. z nadrukiem mo8434
    Netto: 940,00 zł 815,00 zł
    Brutto: 1,156,20 zł 1,002,45 zł
    Stojak na telefon z ładowarką Rover - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,110,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 1,365,30 zł 799,50 zł
    Etui na dokumenty HOLDY - 100 szt. z nadrukiem MO7211
    Netto: 1,130,00 zł 790,00 zł
    Brutto: 1,389,90 zł 971,70 zł
    Termos 500 ml TAMPAM - 48 szt. z grawerem MO9121
    Netto: 1,620,00 zł 1,434,00 zł
    Brutto: 1,992,60 zł 1,763,82 zł
    Bidon 750 ml z silikonowymi pierścieniami RINGO - 100 szt. z nadrukiem MO9226
    Netto: 1,690,00 zł 1,456,00 zł
    Brutto: 2,078,70 zł 1,790,88 zł
    Okulary przeciwsłoneczne VICTORIA -  100 szt. z nadrukiem mo7227
    Netto: 524,00 zł 241,00 zł
    Brutto: 644,52 zł 296,43 zł
    Torba na dokumenty CARRYDOC 100 szt. z nadrukiem IT3784
    Netto: 1,120,00 zł 765,00 zł
    Brutto: 1,377,60 zł 940,95 zł
    Elektryczna szczoteczka do zębów SHARON - 100 szt. z nadrukiem mo8055
    Netto: 1,360,00 zł 855,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 1,051,65 zł
    Skrzynka na wino VINBOX - 25 szt. z grawerem MO9413
    Netto: 640,00 zł 505,00 zł
    Brutto: 787,20 zł 621,15 zł
    Klawiatura bluetooth KIBODO - 10 szt. z nadrukiem MO9017
    Netto: 580,00 zł 370,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 455,10 zł
    Uchwyt do mocowania bagażu PORTY - 100 szt. z nadrukiem MO8971
    Netto: 595,00 zł 355,00 zł
    Brutto: 731,85 zł 436,65 zł
    Czapka zimowa KINNA - 100 szt. z nadrukiem full kolor mo8606
    Netto: 1,160,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,426,80 zł 811,80 zł
    Torba/etui na laptopa 15” ALIFE - 25 szt. z nadrukiem MO8565
    Netto: 1,598,00 zł 1,070,00 zł
    Brutto: 1,965,54 zł 1,316,10 zł
    Samochodowa torba na odpady ZAKBAG - 100 szt. z nadrukiem MO8943
    Netto: 496,00 zł 430,00 zł
    Brutto: 610,08 zł 528,90 zł
    Aluminiowy Długopis AVALO - 500 szt. z grawerem
    Netto: 780,00 zł 640,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 787,20 zł
    Torba na laptopa 14 cali TOGO - 50 szt. z nadrukiem mo8341
    Netto: 1,250,00 zł 1,018,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 1,252,14 zł
    Teleskopowy zegar na biurko RINGY - 10 szt. z grawerem ar1811
    Netto: 960,00 zł 710,00 zł
    Brutto: 1,180,80 zł 873,30 zł
    Długopis do ekranów dotykowych NEILO COLOUR - 500 szt. z grawerem MO8892
    Netto: 1,150,00 zł 620,00 zł
    Brutto: 1,414,50 zł 762,60 zł
    Czapka baseballowa 6 paneli NATURA - 100 szt. z nadrukiem mo8833
    Netto: 1,220,00 zł 835,00 zł
    Brutto: 1,500,60 zł 1,027,05 zł
    Mini mikrofon SHIBA - 10 szt. z grawerem MO9066
    Netto: 200,00 zł 160,00 zł
    Brutto: 246,00 zł 196,80 zł
    Teczka na dokumenty i laptopa 15" PADUA MESS - 25 szt. z nadrukiem mo8609 WYPRZEDAŻ
    Netto: 1,170,00 zł 510,00 zł
    Brutto: 1,439,10 zł 627,30 zł
    Terminarz – organizer TANTES - 50 szt. z nadrukiem KC1100
    Netto: 1,290,00 zł 798,00 zł
    Brutto: 1,586,70 zł 981,54 zł
    Teczka A4 SAGUENAY z ekoskóry, zapinana na zamek - 25 szt z grawerem MO8855
    Netto: 1,520,00 zł 1,360,00 zł
    Brutto: 1,869,60 zł 1,672,80 zł
    Zestaw do herbaty TEA TIME - 25 szt. z nadrukiem MO7343
    Netto: 1,150,00 zł 830,00 zł
    Brutto: 1,414,50 zł 1,020,90 zł
    Drewniany przybornik ze stacją pogody NUSS - 25 szt. z grawerem
    Netto: 1,240,00 zł 870,00 zł
    Brutto: 1,525,20 zł 1,070,10 zł
    Klawiatura QWERTY  Bluetooth 3.0. TECLY - 10 szt. z nadrukiem mo8431
    Netto: 1,264,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,554,72 zł 910,20 zł
    Parasol 27" odporny na wiatr ISAY BICOLOR - 50 szt. z nadrukiem mo8582
    Netto: 1,950,00 zł 1,200,00 zł
    Brutto: 2,398,50 zł 1,476,00 zł
    Krokomierz 3D z karabińczykiem FANCY - 25 szt. z nadrukiem mo8509
    Netto: 1,360,00 zł 840,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 1,033,20 zł
    Torba na biodro JEAVY  - 50 szt. z nadrukiem kc6354
    Netto: 1,150,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 1,414,50 zł 1,082,40 zł
    Teczka konferencyjna A4 SUBLIFOLDER - 25 szt. z nadrukiem full kolor MO9052
    Netto: 1,200,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,476,00 zł 910,20 zł
    Parasol SAMER składany - 50 szt. z nadrukiem
    Netto: 720,00 zł 590,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 725,70 zł
    Szablon do kawy - serce COFFEE HEART - 100 szt. z grawerem MO8921
    Netto: 520,00 zł 342,00 zł
    Brutto: 639,60 zł 420,66 zł
    Świąteczna dekoracja ze świecznikiem CHIMAS -25 szt. z grawerem CX1338
    Netto: 370,00 zł 270,00 zł
    Brutto: 455,10 zł 332,10 zł
    Smycz 20 mm z karabińczykiem i złączką WHITE LANY - 100 szt. bez nadruku mo8811
    Netto: 175,00 zł 115,00 zł
    Brutto: 215,25 zł 141,45 zł
    Termos CHAN 500 ml ze stali nierdzewnej - 40 szt. z grawerem mo8314
    Netto: 960,00 zł 770,00 zł
    Brutto: 1,180,80 zł 947,10 zł
    Poduszeczka, podstawka na tablet  PADDY - 50 szt. nadruk full kolor mo8371
    Netto: 1,100,00 zł 1,017,00 zł
    Brutto: 1,353,00 zł 1,250,91 zł
    Wisząca Kosmetyczka BAGOMATIC - 50 szt. z nadrukiem mo7651
    Netto: 1,160,00 zł 926,00 zł
    Brutto: 1,426,80 zł 1,138,98 zł
    Wiatraczek z dynamo i latarką LED TURNLIGHT - 100 szt. z nadrukiem mo8702
    Netto: 720,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 664,20 zł
    Trzymetrowa miarka DAVID - 100 szt. z nadrukiem mo8237
    Netto: 980,00 zł 755,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 928,65 zł
    Powerbank POWERALU w obudowie z aluminium 2200 mAh - 100 szt. z nadrukiem MO8602
    Netto: 1,680,00 zł 1,416,00 zł
    Brutto: 2,066,40 zł 1,741,68 zł
    Zestaw 2 składanych wieszaków HANGER - 100 szt. z nadrukiem MO8964
    Netto: 870,00 zł 570,00 zł
    Brutto: 1,070,10 zł 701,10 zł
    Zegar biurkowy z miejscem na wizytówki SPINNING - 15 szt. z grawerem mo8558
    Netto: 1,350,00 zł 1,060,00 zł
    Brutto: 1,660,50 zł 1,303,80 zł
    Portfel z kilkoma przegrodami WALLET - 100 szt. z nadrukiem MO9043
    Netto: 760,00 zł 517,00 zł
    Brutto: 934,80 zł 635,91 zł
    Drewniane Domino w opakowaniu - 25 szt. z nadrukiem MO8858
    Netto: 1,130,00 zł 760,00 zł
    Brutto: 1,389,90 zł 934,80 zł
    Stacja Pogodowa PHYSIC - 50 szt. z grawerem IT2895
    Netto: 820,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 910,20 zł
    Zegarek MOTIONZONE w pudełku - 50 szt. z nadrukiem mo7891
    Netto: 1,410,00 zł 980,00 zł
    Brutto: 1,734,30 zł 1,205,40 zł
    Kabel USB-mikroUSB COMPACTMICRO - 100 szt. z nadrukiem mo8733
    Netto: 952,00 zł 460,00 zł
    Brutto: 1,170,96 zł 565,80 zł
    Etui na tablet 10 cali SILI - 100 szt. z nadrukiem mo8195
    Netto: 1,260,00 zł 934,00 zł
    Brutto: 1,549,80 zł 1,148,82 zł
    Aluminiowy długopis NEILO z końcówką do smartfona 500 szt. z grawerem mo8209
    Netto: 1,080,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 811,80 zł
    Plecak SUBLIBAG - 50 szt. z nadrukiem full kolor MO8992
    Netto: 1,670,00 zł 1,300,00 zł
    Brutto: 2,054,10 zł 1,599,00 zł
    Nakładka na hak holowniczy TOWBIE - 100 szt. z nadrukiem MO9028
    Netto: 280,00 zł 256,00 zł
    Brutto: 344,40 zł 314,88 zł
    Długopis Brightside - 500 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,130,00 zł 910,00 zł
    Brutto: 1,389,90 zł 1,119,30 zł
    Bidon ze słomką Soda - 100 szt z nadrukiem
    Netto: 1,450,00 zł 970,00 zł
    Brutto: 1,783,50 zł 1,193,10 zł
    Hub USB TYPE C HUB - 50 szt. z nadrukiem MO9021
    Netto: 770,00 zł 640,00 zł
    Brutto: 947,10 zł 787,20 zł
    Cooler do jogurtu BREAKFAST2GO - 100 szt. z nadrukiem MO8815
    Netto: 1,176,00 zł 760,00 zł
    Brutto: 1,446,48 zł 934,80 zł
    Aluminiowy Długopis KALIPSO LAKI - 500 szt. z grawerem
    Netto: 830,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,020,90 zł 688,80 zł
    Glazurowany kubek z kamionki LIVERPOOL - 100 szt. z nadrukiem mo8058
    Netto: 765,00 zł 590,00 zł
    Brutto: 940,95 zł 725,70 zł
    Powerbank POWERSTOCK - zasilacz awaryjny 2400mAh - 50 szt. z nadrukiem MO8113
    Netto: 920,00 zł 730,00 zł
    Brutto: 1,131,60 zł 897,90 zł
    Aktówka i torba na laptopa MEETING - 25 szt. z nadrukiem it3518
    Netto: 1,420,00 zł 850,00 zł
    Brutto: 1,746,60 zł 1,045,50 zł
    Kolorowe etui do smartfona KERRY - 100 szt. z nadrukiem mo8065
    Netto: 380,00 zł 270,00 zł
    Brutto: 467,40 zł 332,10 zł
    Aluminiowy Długopis z lampką LED BERNA - 100 szt. z grawerem MO8891
    Netto: 758,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 932,34 zł 602,70 zł
    Zestaw ogrodnika ADAM - 15 szt. z etykietą cyfrową mo8436
    Netto: 790,00 zł 595,00 zł
    Brutto: 971,70 zł 731,85 zł
    Torba miejska SUBLICITY - 50 szt. z nadrukiem full kolor MO8990
    Netto: 1,250,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 1,082,40 zł
    Długopis Stylus z lampką LED POINTY - 100 szt nadruk mo8402
    Netto: 650,00 zł 335,00 zł
    Brutto: 799,50 zł 412,05 zł
    Ceramiczny kubek 300ml z podkładką URE MUG - bez znakowania CX1423
    Netto: 16,00 zł 10,10 zł
    Brutto: 19,68 zł 12,42 zł
    Teleskopowa, aluminiowa latarka LED STRECH-TORCH - 100 szt. z grawerem mo8621
    Netto: 2,050,00 zł 1,840,00 zł
    Brutto: 2,521,50 zł 2,263,20 zł
    Zestaw kuchenny SWATO - 50 szt. z etykietą cyfrową kc7105
    Netto: 680,00 zł 450,00 zł
    Brutto: 836,40 zł 553,50 zł
    Aluminiowy brelok - latarka LED ARIZO  - 100 szt. z grawerem mo8622
    Netto: 680,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 836,40 zł 676,50 zł
    Smycz reklamowa krótka - brelok z kółkiem - komplet 100 szt.
    Netto: 350,00 zł 180,00 zł
    Brutto: 430,50 zł 221,40 zł
    Naturalny balsam do ust FLAT GLOSS - 100 szt. z nadrukiem mo8741
    Netto: 262,00 zł 215,00 zł
    Brutto: 322,26 zł 264,45 zł
    Zestaw noży ceramicznych GRAND CHEF - 10 szt. z nadrukiem mo7993
    Netto: 1,430,00 zł 760,00 zł
    Brutto: 1,758,90 zł 934,80 zł
    Polecamy
    Składana Torba na zakupy FOLBY - 100 szt. z nadrukiem IT3835
    Netto: 685,00 zł 545,00 zł
    Brutto: 842,55 zł 670,35 zł
    Długopis Andante Solid - 500 szt. z grawerem
    Netto: 570,00 zł
    Brutto: 701,10 zł
    Kubek w sweterku COSSI 330 ml - 25 szt. z grawerem
    Netto: 580,00 zł
    Brutto: 713,40 zł