Informacje
    Nowości
    POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

    Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

     

    Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

     

    Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

     

    Kto jest administratorem danych osobowych:

    Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

    Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

    Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

    Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

    Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

    Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

    Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

    • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
    • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
    • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
    • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
    • prowadzenie analiz statystycznych.

    Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

    Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

    - zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

     

    Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

     

    Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

    Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

    Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

    Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

    Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

    • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
    • hasło – do Twojego konta;
    • Imię i nazwisko ;
    • Nazwa i adres Twojej Firmy;
    • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
    • Numer NIP;
    • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
    • nr telefonu kontaktowego;

    Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

    Okres przechowywania danych osobowych

    Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

    • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
    • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
    • statystycznych i archiwizacyjnych;
    • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

     

    Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

    W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

    Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

    Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

    Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

    • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
    • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
    • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
    • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
    • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

    Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

     

    Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

    Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

    • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

    To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

    • Prawo do poprawiania danych

    Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

    • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

    Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

    • Prawo do żądania usunięcia danych

    Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

    Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

    • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

    Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

    Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

    Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

    Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

     

    PRAWO DO SPRZECIWU

    Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

    Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

    Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

     

    W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

    Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

    Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
    Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

    Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

    Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
    Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

     

    Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

    Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

    Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

    Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

    Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

     

    Informacja o plikach cookies.

    Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

    Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

    Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

    i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

    Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

    Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

    zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

     

    Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

    Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

    Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

     

     

    Koszyk
    ...jest pusty

    Promocje
    Pływająca kaczka-robotnik WORKER - 100 szt. z nadrukiem MO9253
    Netto: 675,00 zł 475,00 zł
    Brutto: 830,25 zł 584,25 zł
    Aluminiowy długopis z końcówką do smartfona URRBA  - 100 szt. z grawerem MO8630
    Netto: 416,00 zł 255,00 zł
    Brutto: 511,68 zł 313,65 zł
    Poduszeczka, podstawka na tablet  PADDY - 50 szt. nadruk full kolor mo8371
    Netto: 1,100,00 zł 670,00 zł
    Brutto: 1,353,00 zł 824,10 zł
    Ściskacz do rąk SUKUIZU - 100 szt. z grawerem MO8948
    Netto: 590,00 zł 470,00 zł
    Brutto: 725,70 zł 578,10 zł
    Torba sportowa CHAMP'S - 50 szt. z nadrukiem MO7848
    Netto: 1,694,00 zł 1,160,00 zł
    Brutto: 2,083,62 zł 1,426,80 zł
    Drewniany Długopis w etui SHERWOOD 100 szt. z nadrukiem MO7393
    Netto: 826,00 zł 615,00 zł
    Brutto: 1,015,98 zł 756,45 zł
    Aluminiowy Długopis AVALO - 500 szt. z grawerem
    Netto: 780,00 zł 620,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 762,60 zł
    Sportowy zegarek z pomiarem pulsu i kalorii SPORTY - 25 szt. z nadrukiem mo8510
    Netto: 1,730,00 zł 900,00 zł
    Brutto: 2,127,90 zł 1,107,00 zł
    Plecak sportowy BRISBANE - 25 szt. z nadrukiem MO8947
    Netto: 980,00 zł 590,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 725,70 zł
    Długopis z recyklingu CHUPI GREEN - 500 szt. z nadrukiem IT3888
    Netto: 690,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 688,80 zł
    Stylowe okulary przeciwsłoneczne AVI - 100 szt. z nadrukiem mo8273
    Netto: 567,00 zł 250,00 zł
    Brutto: 697,41 zł 307,50 zł
    Aluminiowa latarka 6 led z otwieraczem COMBILUX - 100 szt z grawerem MO8134
    Netto: 1,180,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 1,451,40 zł 1,082,40 zł
    Przekręcany długopis z rysikiem HELLLO TOUCH - 500 szt. z nadrukiem MO8752
    Netto: 1,060,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 1,303,80 zł 713,40 zł
    Zestaw zakreślaczy COLORE komplet 100 szt. z nadrukiem MO7448
    Netto: 790,00 zł 598,00 zł
    Brutto: 971,70 zł 735,54 zł
    Kubek ceramiczny vintage 240 ml TWEENIES -100 szt. z nadrukiem MO9243
    Netto: 1,250,00 zł 1,099,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 1,351,77 zł
    Składana mata do siedzenia IJOKO - 100 szt z nadrukiem MO8954
    Netto: 890,00 zł 575,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 707,25 zł
    Stalowy Termos BRENT w etui - 50 szt. z grawerem IT2394
    Netto: 1,070,00 zł 920,00 zł
    Brutto: 1,316,10 zł 1,131,60 zł
    Parasol automatyczny w etui 21 cali HAARLEM - 50 szt. z nadrukiem MO8775
    Netto: 1,550,00 zł 1,324,00 zł
    Brutto: 1,906,50 zł 1,628,52 zł
    Odblaskowy gwizdek ALERTO - 100 szt. z nadrukiem MO9183
    Netto: 295,00 zł 248,00 zł
    Brutto: 362,85 zł 305,04 zł
    Szklana Statuetka MY WORLD - 5 szt. z grawerem MO7189
    Netto: 170,00 zł 108,00 zł
    Brutto: 209,10 zł 132,84 zł
    Zestaw upominkowy: Power Bank 2200 mAh oraz USB 8GB -25 szt. z nadrukiem MO9150
    Netto: 1,830,00 zł 1,150,00 zł
    Brutto: 2,250,90 zł 1,414,50 zł
    Wielofunkcyjny wskaźnik laserowy TRIOLUX - 50 szt. z grawerem MO8097
    Netto: 750,00 zł 576,00 zł
    Brutto: 922,50 zł 708,48 zł
    Otwieracz do butelek klucz francuski BIERWRENCH - 50 szt. z grawerem MO9252
    Netto: 660,00 zł 350,00 zł
    Brutto: 811,80 zł 430,50 zł
    Głośnik stereo w kształcie kuli do smartfona/tabletu BALLAS - 50 szt. nadruk MO8172
    Netto: 1,540,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,894,20 zł 688,80 zł
    Głośnik 2.1 Bluetooth BIG BOOM - 25 szt. z nadrukiem MO8728
    Netto: 1,390,00 zł 750,00 zł
    Brutto: 1,709,70 zł 922,50 zł
    Ekologiczny Notes z długopisem COLOBLOC - 100 szt. z nadrukiem MO7172
    Netto: 986,00 zł 825,00 zł
    Brutto: 1,212,78 zł 1,014,75 zł
    Długopis plastikowy CHUPI - 500 szt. z nadrukiem IT3361
    Netto: 598,00 zł 415,00 zł
    Brutto: 735,54 zł 510,45 zł
    Aluminiowy długopis HEATHER -250 szt. z nadrukiem MO8204
    Netto: 744,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 915,12 zł 799,50 zł
    Otwieracz do butelek z kablami ładującymi SALVADO - 50 szt. z nadrukiem MO9346
    Netto: 1,290,00 zł 480,00 zł
    Brutto: 1,586,70 zł 590,40 zł
    Zestaw organizerów podróżnych TRAVELLER - 50 szt. z nadrukiem MO9277
    Netto: 1,738,00 zł 990,00 zł
    Brutto: 2,137,74 zł 1,217,70 zł
    Bidon 750 ml z silikonowymi pierścieniami RINGO - 100 szt. z nadrukiem MO9226
    Netto: 1,550,00 zł 1,365,00 zł
    Brutto: 1,906,50 zł 1,678,95 zł
    Teczka konferencyjna A4 FELIP – 25  szt. z nadrukiem MO8454
    Netto: 1,820,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 2,238,60 zł 1,082,40 zł
    Plecak z poliestru 600D TIRANA - 50 szt. z nadrukiem MO9577
    Netto: 950,00 zł 792,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 974,16 zł
    Głośnik w kształcie tuby do smartfona/tabletu JEROME - 25 szt. z nadrukiem mo8154
    Netto: 1,202,00 zł 630,00 zł
    Brutto: 1,478,46 zł 774,90 zł
    Zawieszka do bagażu MUNDO - 100 szt. z nadrukiem MO9284
    Netto: 380,00 zł 255,00 zł
    Brutto: 467,40 zł 313,65 zł
    Lampka COB z klipem MIRINO - 100 szt. z nadrukiem MO9254
    Netto: 875,00 zł 450,00 zł
    Brutto: 1,076,25 zł 553,50 zł
    2w1 metalowy kabel ładująco-transferowy HANDY - 50 szt z nadrukiem MO9160
    Netto: 1,640,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 2,017,20 zł 750,30 zł
    Blok rysunkowy z 12 kredkami MAGGY - 50 szt. z nadrukiem MO8667
    Netto: 926,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 1,138,98 zł 615,00 zł
    Świeca w kształcie kamienia PIEDRA LUZ - 50 szt. z nadrukiem MO8978
    Netto: 345,00 zł 230,00 zł
    Brutto: 424,35 zł 282,90 zł
    Czapka Bluetooth ze słuchawkami MUSIC CAP - 50 szt. z nadrukiem MO9081
    Netto: 1,999,00 zł 1,085,00 zł
    Brutto: 2,458,77 zł 1,334,55 zł
    Parasol 27" odporny na wiatr ISAY - 50 szt. z nadrukiem MO8583
    Netto: 2,100,00 zł 1,260,00 zł
    Brutto: 2,583,00 zł 1,549,80 zł
    Teczka konferencyjna A4 SUBLIFOLDER - 25 szt. z nadrukiem full kolor MO9052
    Netto: 1,200,00 zł 680,00 zł
    Brutto: 1,476,00 zł 836,40 zł
    Notes A6 Patch-the-edge z długopisem - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,390,00 zł 1,100,00 zł
    Brutto: 1,709,70 zł 1,353,00 zł
    Notes A5 z recyklingu z długopisem SONORA PLUS - 100 szt. z nadrukiem IT3775
    Netto: 580,00 zł 475,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 584,25 zł
    Pojemnik na lunch ze sztućcami DILUNCH -100  szt. z nadrukiem MO8518
    Netto: 850,00 zł 725,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 891,75 zł
    Torba termiczna CASEY - 50 szt. z nadrukiem MO8949
    Netto: 1,450,00 zł 1,270,00 zł
    Brutto: 1,783,50 zł 1,562,10 zł
    Piłka plażowa AQUA - 100 szt. z nadrukiem IT2216
    Netto: 620,00 zł 518,00 zł
    Brutto: 762,60 zł 637,14 zł
    Statuetka - Szklana cyfra jeden SUPER ONE -  10 szt. z grawerem -  MO7184
    Netto: 460,00 zł 200,00 zł
    Brutto: 565,80 zł 246,00 zł
    Okulary 3D VIRTUAL - 25 szt. z nadrukiem MO8838
    Netto: 690,00 zł 400,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 492,00 zł
    Power bank 2400 mAh POWERCUPS z przyssawkami - 25 szt z grawerem MO8886
    Netto: 695,00 zł 584,00 zł
    Brutto: 854,85 zł 718,32 zł
    Wisząca lampka LIGHTBALL - 50 szt. z nadrukiem MO9255
    Netto: 770,00 zł 430,00 zł
    Brutto: 947,10 zł 528,90 zł
    T-shirt, koszulka damska E150 /WOMEN T-SHIRT - 25 szt. z nadrukiem full kolor BC0016
    Netto: 550,00 zł 398,00 zł
    Brutto: 676,50 zł 489,54 zł
    Dwukolorowa smycz 20 mm z karabińczykiem TENY - 100 szt. bez nadruku - mo8597
    Netto: 105,00 zł 90,00 zł
    Brutto: 129,15 zł 110,70 zł
    Kubek z łyżeczką DUAL - 100 szt. z nadrukiem MO7344
    Netto: 950,00 zł 792,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 974,16 zł
    Czapka 5 paneli z poliestru SANTA CRUZ - 100 szt. z nadrukiem MO9004
    Netto: 1,040,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,279,20 zł 811,80 zł
    Skórzany portfel i etui na klucze FEZ - 100 szt. z nadrukiem MO9044
    Netto: 1,018,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 1,252,14 zł 713,40 zł
    Wentylator na baterie VUELTAS - 100 szt z nadrukiem MO8376
    Netto: 790,00 zł 644,00 zł
    Brutto: 971,70 zł 792,12 zł
    Filiżanka ze spodkiem CAPPU - 50 szt. z nadrukiem MO9132
    Netto: 1,048,00 zł 600,00 zł
    Brutto: 1,289,04 zł 738,00 zł
    Głośnik bluetooth STANDMUSIC - 25 szt. z nadrukiem MO8902
    Netto: 1,380,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 1,697,40 zł 664,20 zł
    Zestaw długopis i ołówek TUBESET - 100 szt. z nadrukiem full kolor MO8757
    Netto: 520,00 zł 407,00 zł
    Brutto: 639,60 zł 500,61 zł
    Kubek izotermiczny 350ml STYLIE - 50 szt. z nadrukiem MO8796
    Netto: 1,040,00 zł 690,00 zł
    Brutto: 1,279,20 zł 848,70 zł
    Ładowarka indukcyjna UVE CHARGING - 50 szt. z nadrukiem MO9310
    Netto: 1,190,00 zł 920,00 zł
    Brutto: 1,463,70 zł 1,131,60 zł
    Kauczukowa smycz z końcówkami micro USB i typ C NECKLET - 50 szt. z nadrukiem MO9276
    Netto: 890,00 zł 400,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 492,00 zł
    Ładowarka samochodowa PRAKTIC - 25 szt z nadrukiem MO8905
    Netto: 1,860,00 zł 820,00 zł
    Brutto: 2,287,80 zł 1,008,60 zł
    Brelok OK MILY - 100 szt. z grawerem MO8997
    Netto: 445,00 zł 310,00 zł
    Brutto: 547,35 zł 381,30 zł
    Dziecięcy śliniak z kieszenią BLAS - 100 szt. z nadrukiem MO9241
    Netto: 770,00 zł 495,00 zł
    Brutto: 947,10 zł 608,85 zł
    Przybornik do szycia SASTRE - 100 szt. z nadrukiem IT3552
    Netto: 690,00 zł 556,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 683,88 zł
    Torba na zakupy MERCADO 50 szt. z nadrukiem KC1502
    Netto: 1,280,00 zł 1,070,00 zł
    Brutto: 1,574,40 zł 1,316,10 zł
    Latarka ładowana przez USB - USB-TORCH – 50 szt. z nadrukiem mo8472
    Netto: 658,00 zł 480,00 zł
    Brutto: 809,34 zł 590,40 zł
    Minutnik kuchenny ALANNA 100 szt. z nadrukiem KC6870
    Netto: 1,105,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 1,359,15 zł 799,50 zł
    Długopis z końcówką do smartfona RIOTOUCH - 500 szt. z nadrukiem mo8152
    Netto: 790,00 zł 695,00 zł
    Brutto: 971,70 zł 854,85 zł
    Torba miejska CITY - 50 szt. z nadrukiem MO8961
    Netto: 820,00 zł 674,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 829,02 zł
    Zegar - Klepsydra EPING - 100 szt. z nadrukiem KC1679
    Netto: 1,095,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,346,85 zł 688,80 zł
    Aluminiowy Długopis KALIPSO LAKI - 500 szt. z grawerem
    Netto: 830,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,020,90 zł 688,80 zł
    Powerbank 3000mAh POWERCABLE z miejscem na kabel - 50 szt z nadrukiem MO9173
    Netto: 1,430,00 zł 910,00 zł
    Brutto: 1,758,90 zł 1,119,30 zł
    Płaszcz przeciwdeszczowy w etui MAJESTIC - 50 szt. z nadrukiem IT2557
    Netto: 1,190,00 zł 998,00 zł
    Brutto: 1,463,70 zł 1,227,54 zł
    Przekręcany długopis TWISTY - 500 szt. z nadrukiem MO8810
    Netto: 820,00 zł 670,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 824,10 zł
    Składana Torba na zakupy TECLA 100 szt. z nadrukiem KC7069
    Netto: 1,004,00 zł 680,00 zł
    Brutto: 1,234,92 zł 836,40 zł
    Czapka zimowa KINNA - 100 szt. z nadrukiem MO8606
    Netto: 760,00 zł 675,00 zł
    Brutto: 934,80 zł 830,25 zł
    Metaliczna Torba na zakupy VOGUISH - 100 szt. z nadrukiem IT3826
    Netto: 850,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 750,30 zł
    Aluminiowy długopis z w etui LUBLIN - 100 szt. z grawerem mo8631
    Netto: 700,00 zł 370,00 zł
    Brutto: 861,00 zł 455,10 zł
    Duże bierki Mikado - 100 szt. z nadrukiem MO8923
    Netto: 1,701,00 zł 935,00 zł
    Brutto: 2,092,23 zł 1,150,05 zł
    Samochodowy zestaw pierwszej pomocy KIP - 25 szt. z nadrukiem - mo8269
    Netto: 1,740,00 zł 930,00 zł
    Brutto: 2,140,20 zł 1,143,90 zł
    Światło awaryjne COB DEKIRU - 100 szt. z nadrukiem MO8900
    Netto: 1,190,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,463,70 zł 885,60 zł
    Samoskanujące radio pod prysznic MUSEL - 25 szt. z nadrukiem MO7496
    Netto: 1,290,00 zł 770,00 zł
    Brutto: 1,586,70 zł 947,10 zł
    Zabawka-antystres spinner SPINNY - 100 szt. z nadrukiem MO9151
    Netto: 435,00 zł 309,00 zł
    Brutto: 535,05 zł 380,07 zł
    Aluminiowy brelok - latarka LED ARIZO - 100 szt. z grawerem MO8622
    Netto: 720,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 885,60 zł 676,50 zł
    Torba rowerowa KUBEBA - 50 szt. z nadrukiem MO8952
    Netto: 1,055,00 zł 660,00 zł
    Brutto: 1,297,65 zł 811,80 zł
    Ładowarka samochodowa USB MOBILARGE - 50 szt. z nadrukiem MO9109
    Netto: 1,520,00 zł 860,00 zł
    Brutto: 1,869,60 zł 1,057,80 zł
    Szklana butelka 500 ml z pokrowcem UTAH GLASS - 100 szt. z nadrukiem MO9358
    Netto: 1,350,00 zł 1,120,00 zł
    Brutto: 1,660,50 zł 1,377,60 zł
    Łyżka do butów z polerką LIMPO - 100 szt. z nadrukiem MO9195
    Netto: 377,00 zł 270,00 zł
    Brutto: 463,71 zł 332,10 zł
    Okulary sportowe z kamerą SPORTSCAM - 5 szt z nadrukiem MO8847
    Netto: 1,070,00 zł 680,00 zł
    Brutto: 1,316,10 zł 836,40 zł
    Nakładka na hak holowniczy TOWBIE - 100 szt. z nadrukiem MO9028
    Netto: 280,00 zł 256,00 zł
    Brutto: 344,40 zł 314,88 zł
    Torba ze wstawkami z ekoskóry LEICESTER DUFFLE - 25 szt. z nadrukiem MO9039
    Netto: 960,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 1,180,80 zł 799,50 zł
    Wielofunkcyjny przybornik biurkowy - 100 szt. z nadrukiem 134272PF
    Netto: 830,00 zł 450,00 zł
    Brutto: 1,020,90 zł 553,50 zł
    Aluminiowy długopis NEILO z końcówką do smartfona 500 szt. z grawerem MO8209
    Netto: 684,00 zł 618,00 zł
    Brutto: 841,32 zł 760,14 zł
    Kwadratowa podkładka korkowa BIERQUAD - 100 szt. z nadrukiem MO9299
    Netto: 395,00 zł 350,00 zł
    Brutto: 485,85 zł 430,50 zł
    Zestaw upominkowy głośnik i powerbank SOUND&POWER - 25 szt. z nadrukiem MO9149
    Netto: 1,740,00 zł 1,190,00 zł
    Brutto: 2,140,20 zł 1,463,70 zł
    Powerbank POWERALU w obudowie z aluminium 2200 mAh - 100 szt. z nadrukiem MO8602
    Netto: 1,590,00 zł 1,368,00 zł
    Brutto: 1,955,70 zł 1,682,64 zł
    Torba na laptopa 15” LUCCA -25 szt. z nadrukiem mo8578
    Netto: 1,100,00 zł 570,00 zł
    Brutto: 1,353,00 zł 701,10 zł
    Brelok z kablem USB oraz micro USB - 100 szt z nadrukiem
    Netto: 990,00 zł 735,00 zł
    Brutto: 1,217,70 zł 904,05 zł
    Dzwonek rowerowy RINGRING - 100 szt. z nadrukiem MO8539
    Netto: 690,00 zł 468,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 575,64 zł
    Ekologiczny długopis ze słomy pszenicznej PECAS - 500 szt. z nadrukiem MO9614
    Netto: 690,00 zł 578,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 710,94 zł
    Notatnik bambusowy 80 kartek z długopisem CORTINA NOTE - 100 szt. z grawerem MO9570
    Netto: 1,450,00 zł 1,235,00 zł
    Brutto: 1,783,50 zł 1,519,05 zł
    Kalkulator CALCOD - 100 szt. z nadrukiem MO7695
    Netto: 1,050,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 1,291,50 zł 750,30 zł
    Klawiatura bluetooth KIBODO - 10 szt. z nadrukiem MO9017
    Netto: 580,00 zł 375,00 zł
    Brutto: 713,40 zł 461,25 zł
    Młotek bezpieczeństwa EMERLIGHT - 50 szt. z nadrukiem MO9258
    Netto: 782,00 zł 420,00 zł
    Brutto: 961,86 zł 516,60 zł
    Teczka A4 SAGUENAY z ekoskóry, zapinana na zamek - 25 szt z grawerem MO8855
    Netto: 1,640,00 zł 1,390,00 zł
    Brutto: 2,017,20 zł 1,709,70 zł
    Butelka na wodę 850ml BIG - 50 szt. z nadrukiem MO9297
    Netto: 1,080,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 1,328,40 zł 713,40 zł
    Ekskluzywny Zestaw piśmienniczy ATHENS - 25 szt. z grawerem MO9127
    Netto: 2,240,00 zł 1,530,00 zł
    Brutto: 2,755,20 zł 1,881,90 zł
    Sportowa lub podróżna torba z poliestru GLOBETROTTER DUFFLE - 25 szt. z nadrukiem MO9095
    Netto: 1,210,00 zł 710,00 zł
    Brutto: 1,488,30 zł 873,30 zł
    Torba na ramię MADISON - 50 szt. z nadrukiem IT3138
    Netto: 1,825,00 zł 850,00 zł
    Brutto: 2,244,75 zł 1,045,50 zł
    Notes A5 SUBER z okładką z korka, 96 kartek w linie - 50 szt. z nadrukiem MO9623
    Netto: 950,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 959,40 zł
    Etui na tablet 10 cali SILI - 100 szt. z nadrukiem mo8195
    Netto: 1,460,00 zł 1,030,00 zł
    Brutto: 1,795,80 zł 1,266,90 zł
    Podajnik do taśmy klejącej MEMO & TAPE - 100 szt. z nadrukiem MO9215
    Netto: 645,00 zł 510,00 zł
    Brutto: 793,35 zł 627,30 zł
    Notatnik kelnera, format A7 CAM – 100  szt. z nadrukiem MO8554
    Netto: 1,550,00 zł 1,235,00 zł
    Brutto: 1,906,50 zł 1,519,05 zł
    Ładowarka samochodowa USB z brelokiem TECHRING- 100 szt. z nadrukiem MO8843
    Netto: 735,00 zł 475,00 zł
    Brutto: 904,05 zł 584,25 zł
    Brelok latarka do selfie FLASHY - 100 szt. z nadrukiem MO9308
    Netto: 684,00 zł 390,00 zł
    Brutto: 841,32 zł 479,70 zł
    Pas zabezpieczający walizkę STRAPPY - 100 szt. z nadrukiem mo8719
    Netto: 872,00 zł 498,00 zł
    Brutto: 1,072,56 zł 612,54 zł
    Brelok z diodą LED SIGNELITE - 100 szt. z nadrukiem KC6290
    Netto: 390,00 zł 298,00 zł
    Brutto: 479,70 zł 366,54 zł
    Wskaźnik laserowy w etui ALASKA - 50 szt. z grawerem MO8193
    Netto: 690,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 848,70 zł 688,80 zł
    Izotermiczna torba BALI - 50 szt. z nadrukiem MO8771
    Netto: 2,260,00 zł 1,080,00 zł
    Brutto: 2,779,80 zł 1,328,40 zł
    Zestaw upominkowy z power bankiem POWER SET - 25 szt. z nadrukiem MO8912
    Netto: 1,350,00 zł 650,00 zł
    Brutto: 1,660,50 zł 799,50 zł
    Teczka konferencyjna A4 BUSWE BIG - 25 szt. z grawerem IT3750
    Netto: 1,180,00 zł 990,00 zł
    Brutto: 1,451,40 zł 1,217,70 zł
    Odblask z akrylu w kształcie serca CATCHH - 250 szt. z nadrukiem MO9103
    Netto: 590,00 zł 505,00 zł
    Brutto: 725,70 zł 621,15 zł
    Bransoletka silikonowa LIDIA – 100 szt. z nadrukiem mo8591
    Netto: 410,00 zł 312,00 zł
    Brutto: 504,30 zł 383,76 zł
    Lampka 5 LED z czujnikiem ruchu SENSY - 25 szt. z nadrukiem MO9125
    Netto: 765,00 zł 420,00 zł
    Brutto: 940,95 zł 516,60 zł
    Torba podróżna na kółkach PRACTIC - 25 szt. z nadrukiem - mo8347
    Netto: 1,600,00 zł 860,00 zł
    Brutto: 1,968,00 zł 1,057,80 zł
    Latarka LED z torebkami foliowymi TEDY LIGHT - 100 szt. z nadrukiem mo8676
    Netto: 585,00 zł 400,00 zł
    Brutto: 719,55 zł 492,00 zł
    Klasyczny długopis MAGICOLOR - 500 szt. z nadrukiem IT3821
    Netto: 810,00 zł 530,00 zł
    Brutto: 996,30 zł 651,90 zł
    Pojemnik na wodę 1890ml HUGE - 25 szt. z etykietą cyfrową MO9300
    Netto: 950,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 615,00 zł
    Notatnik A5 ekoskóra, z kieszenią na długopis SOFTNOTE - 50 szt. z nadrukiem MO9108
    Netto: 1,240,00 zł 1,015,00 zł
    Brutto: 1,525,20 zł 1,248,45 zł
    Metalowa butelka NUUK LUX 400 ml leak free - 50 szt. z nadrukiem MO9660
    Netto: 1,650,00 zł 1,392,00 zł
    Brutto: 2,029,50 zł 1,712,16 zł
    Plecak Armada - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,410,00 zł 1,300,00 zł
    Brutto: 1,734,30 zł 1,599,00 zł
    Zestaw 2 składanych wieszaków HANGER - 100 szt. z nadrukiem MO8964
    Netto: 870,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 1,070,10 zł 664,20 zł
    Słuchawki z odblaskiem COLOURSOUND - 100 szt. z nadrukiem MO8907
    Netto: 980,00 zł 430,00 zł
    Brutto: 1,205,40 zł 528,90 zł
    Butelka do wody NUUK 600 ml leak free - 50 szt. z nadrukiem MO9659
    Netto: 950,00 zł 700,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 861,00 zł
    Butelka sportowa Square - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,790,00 zł 1,370,00 zł
    Brutto: 2,201,70 zł 1,685,10 zł
    Złącze typu C - 100 szt. z nadrukiem MO8987
    Netto: 1,250,00 zł 490,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 602,70 zł
    Brelok Farfalla - 50 szt. z grawerem R73307
    Netto: 515,00 zł 295,00 zł
    Brutto: 633,45 zł 362,85 zł
    Aluminiowa Ładowarka samochodowa HEIMO - 50 szt. z grawerem MO8643
    Netto: 1,250,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 1,537,50 zł 676,50 zł
    Nawilżacz powietrza HANDYVAPOR - 25 szt. z nadrukiem MO9118
    Netto: 1,755,00 zł 760,00 zł
    Brutto: 2,158,65 zł 934,80 zł
    Uchwyt na telefon WHITE - 100 szt. z nadrukiem MO8494
    Netto: 890,00 zł 350,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 430,50 zł
    Wodoodporna apteczka SAFE - 100 szt. z nadrukiem MO8979
    Netto: 830,00 zł 648,00 zł
    Brutto: 1,020,90 zł 797,04 zł
    Torba/etui na laptopa 15” ALIFE - 25 szt. z nadrukiem MO8565
    Netto: 1,598,00 zł 880,00 zł
    Brutto: 1,965,54 zł 1,082,40 zł
    Aluminiowy brelok z gwizdkiem SILVA - 100 szt z grawerem MO9204
    Netto: 495,00 zł 320,00 zł
    Brutto: 608,85 zł 393,60 zł
    Zegarek z monitorem tętna PULSES - 10 szt. z grawerem MO9212
    Netto: 1,265,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 1,555,95 zł 676,50 zł
    Brelok z otwieraczem i miarką TOP RING - 100 szt. z nadrukiem MO9193
    Netto: 385,00 zł 290,00 zł
    Brutto: 473,55 zł 356,70 zł
    Torba na laptopa 13 cali ZAGREB BAG - 25 szt. z nadrukiem MO9206
    Netto: 1,560,00 zł 800,00 zł
    Brutto: 1,918,80 zł 984,00 zł
    Skrobaczka do szyb z 3 diodami LED SOUMI - 100 szt. z nadrukiem mo8646
    Netto: 610,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 750,30 zł 664,20 zł
    5-panelowa czapka bejsbolówka SAN DIEGO - 100 szt. z nadrukiem MO8651
    Netto: 840,00 zł 625,00 zł
    Brutto: 1,033,20 zł 768,75 zł
    Aluminiowy długopis w tubie AADA -100 szt. z grawerem MO8632
    Netto: 630,00 zł 500,00 zł
    Brutto: 774,90 zł 615,00 zł
    Zestaw kuchenny SET AVENTAL ORIGINAL - 25 szt. z nadrukiem MO9113
    Netto: 1,450,00 zł 690,00 zł
    Brutto: 1,783,50 zł 848,70 zł
    Aluminiowy długopis w pudełku THEBOX - 100 szt. z grawerem mo8522
    Netto: 350,00 zł 265,00 zł
    Brutto: 430,50 zł 325,95 zł
    Ładowarka indykcyjna STAND PAD - 25 szt. z nadrukiem MO9256
    Netto: 1,170,00 zł 470,00 zł
    Brutto: 1,439,10 zł 578,10 zł
    Laminowana torba na zakupy BOQUERY - 100 szt z nadrukiem MO8867
    Netto: 820,00 zł 658,00 zł
    Brutto: 1,008,60 zł 809,34 zł
    Notes A5 SQUARED ekoskóra 96 kartek w kratkę - 100 szt. z nadrukiem MO8360
    Netto: 1,300,00 zł 1,016,00 zł
    Brutto: 1,599,00 zł 1,249,68 zł
    Etui na karty kredytowe z RFID TESORSLIDE - 50 szt. z nadrukiem MO9429
    Netto: 740,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 910,20 zł 676,50 zł
    Plecak z linką, worek 100 szt. z nadrukiem SHOOP MO7208
    Netto: 560,00 zł 495,00 zł
    Brutto: 688,80 zł 608,85 zł
    Biznesowy zestaw upominkowy KADE długopis, brelok, wizytownik - 50 szt. z nadrukiem MO8406
    Netto: 1,390,00 zł 1,130,00 zł
    Brutto: 1,709,70 zł 1,389,90 zł
    Długopis aluminiowy KOSMOS -500 szt. z grawerem
    Netto: 750,00 zł 580,00 zł
    Brutto: 922,50 zł 713,40 zł
    Klawiatura QWERTY  Bluetooth 3.0. TECLY - 10 szt. z nadrukiem mo8431
    Netto: 1,264,00 zł 705,00 zł
    Brutto: 1,554,72 zł 867,15 zł
    Teczka na dokumenty z poliestru THEPO - 50 szt. z nadrukiem MO8340
    Netto: 950,00 zł 550,00 zł
    Brutto: 1,168,50 zł 676,50 zł
    Karaoke mikrofon / głośnik KOBE - 10 szt. z grawerem MO9071
    Netto: 780,00 zł 495,00 zł
    Brutto: 959,40 zł 608,85 zł
    Notatnik A5 w tekstylnej oprawie FABRIC NOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9046
    Netto: 1,650,00 zł 1,394,00 zł
    Brutto: 2,029,50 zł 1,714,62 zł
    Notes z kartkami samoprzylepnymi LOVE - 100 szt. z nadrukiem MO9216
    Netto: 318,00 zł 235,00 zł
    Brutto: 391,14 zł 289,05 zł
    Luksusowy Długopis z podstawką LUXYSTAND - 50 szt. z grawerem KC8447
    Netto: 1,114,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,370,22 zł 885,60 zł
    Aluminiowy otwieracz YARU - 100 szt. z grawerem MO8915
    Netto: 356,00 zł 280,00 zł
    Brutto: 437,88 zł 344,40 zł
    Składana torba na zakupy BAGOSHOP2 - 100 szt. z nadrukiem MO3904
    Netto: 962,00 zł 610,00 zł
    Brutto: 1,183,26 zł 750,30 zł
    Elektryczna szczoteczka do zębów SHARON - 100 szt. z nadrukiem mo8055
    Netto: 1,360,00 zł 720,00 zł
    Brutto: 1,672,80 zł 885,60 zł
    Etui - portfel na rękę PRORUN 100 szt. z nadrukiem KC7101
    Netto: 730,00 zł 510,00 zł
    Brutto: 897,90 zł 627,30 zł
    Notatnik A5 w okładce z ekoskóry , w linie GOLDIES BOOK -100 szt. z nadrukiem MO8637
    Netto: 1,390,00 zł 1,156,00 zł
    Brutto: 1,709,70 zł 1,421,88 zł
    Brelok latarka LED BLULIT - 250 szt. z nadrukiem IT3023
    Netto: 878,00 zł 690,00 zł
    Brutto: 1,079,94 zł 848,70 zł
    Usztywniana torba na dokumenty na ramię MICBAG - 50 szt. z nadrukiem mo8362
    Netto: 1,210,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,488,30 zł 959,40 zł
    Kosmetyczka DAYPACK - 100 szt. z nadrukiem it2227
    Netto: 1,895,00 zł 1,070,00 zł
    Brutto: 2,330,85 zł 1,316,10 zł
    Notatnik A5 Gradient - 100 szt. z nadrukiem
    Netto: 1,486,00 zł 1,200,00 zł
    Brutto: 1,827,78 zł 1,476,00 zł
    Samochodowa torba na odpady ZAKBAG - 100 szt. z nadrukiem MO8943
    Netto: 496,00 zł 330,00 zł
    Brutto: 610,08 zł 405,90 zł
    Składane okulary VR VIRTUAL FOLDY - 100 szt z nadrukiem MO9069
    Netto: 990,00 zł 540,00 zł
    Brutto: 1,217,70 zł 664,20 zł
    Krokomierz na rękę BRATARA - 100 szt. z nadrukiem MO9136
    Netto: 1,125,00 zł 990,00 zł
    Brutto: 1,383,75 zł 1,217,70 zł
    Długopis VINCENT 500 szt. z nadrukiem IT3363
    Netto: 715,00 zł 450,00 zł
    Brutto: 879,45 zł 553,50 zł
    2w1 metalowy kabel ładująco-transferowy HANDYC - 50 szt z nadrukiem MO9159
    Netto: 1,710,00 zł 740,00 zł
    Brutto: 2,103,30 zł 910,20 zł
    Brelok z metalową kolorową płytką TECH BLACK - 100 szt. z grawerem MO9319
    Netto: 498,00 zł 385,00 zł
    Brutto: 612,54 zł 473,55 zł
    Aluminiowy Powerbank POWERFLAT - 50 szt. z grawerem MO8735
    Netto: 1,580,00 zł 1,372,00 zł
    Brutto: 1,943,40 zł 1,687,56 zł
    Cylindryczny Powerbank 2200 mAh POWEROVALE - 50 szt. z grawerem MO9032
    Netto: 1,294,00 zł 780,00 zł
    Brutto: 1,591,62 zł 959,40 zł
    Torba na laptopa 14 cali TOGO - 50 szt. z nadrukiem MO8341
    Netto: 1,280,00 zł 1,026,00 zł
    Brutto: 1,574,40 zł 1,261,98 zł
    Skórzany portfel i etui na klucze SIMPLE FEZ - 100 szt. z nadrukiem MO9070
    Netto: 645,00 zł 525,00 zł
    Brutto: 793,35 zł 645,75 zł
    Czapka baseballowa 6 paneli NATURA - 100 szt. z nadrukiem mo8833
    Netto: 1,220,00 zł 845,00 zł
    Brutto: 1,500,60 zł 1,039,35 zł
    Płaszcz przeciwdeszczowy z kapturem BLADO - 100 szt. z nadrukiem KC5101
    Netto: 1,790,00 zł 1,610,00 zł
    Brutto: 2,201,70 zł 1,980,30 zł
    Długopis w etui COLORAL 100 szt. z grawerem MO7392
    Netto: 560,00 zł 325,00 zł
    Brutto: 688,80 zł 399,75 zł
    Kabel USB-mikroUSB COMPACTMICRO - 100 szt. z nadrukiem mo8733
    Netto: 952,00 zł 478,00 zł
    Brutto: 1,170,96 zł 587,94 zł
    Zestaw do gry w karty MONACO - 50 szt. z nadrukiem KC6572
    Netto: 1,267,00 zł 730,00 zł
    Brutto: 1,558,41 zł 897,90 zł
    Antystresowe kule ZION - 25 szt. z grawerem IT1804
    Netto: 890,00 zł 728,00 zł
    Brutto: 1,094,70 zł 895,44 zł
    Mini mikrofon SHIBA - 10 szt. z grawerem MO9066
    Netto: 250,00 zł 135,00 zł
    Brutto: 307,50 zł 166,05 zł
    Matowy bidon FLUO, 750 ml - 50 szt. z nadrukiem MO8310
    Netto: 1,058,00 zł 560,00 zł
    Brutto: 1,301,34 zł 688,80 zł
    Pad bluetooth do smartfona COMANDO - 25 szt. z nadrukiem MO9045
    Netto: 2,590,00 zł 1,190,00 zł
    Brutto: 3,185,70 zł 1,463,70 zł
    Notes memo z recyklingu, z długopisem RECONOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9213
    Netto: 850,00 zł 712,00 zł
    Brutto: 1,045,50 zł 875,76 zł
    Brelok- otwieracz z latarką LED LIGHT&KEY - 100 szt z nadrukiem MO8875
    Netto: 550,00 zł 320,00 zł
    Brutto: 676,50 zł 393,60 zł
    Czyścik do butów ZAPAS - 100 szt. z nadrukiem MO8727
    Netto: 332,00 zł 265,00 zł
    Brutto: 408,36 zł 325,95 zł
    Polecamy