Strona głównaPOLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES
Notes A5 z recyklingu z długopisem SONORA PLUS - 100 szt. z nadrukiem IT3775
Netto: 615,00 zł 552,00 zł
Brutto: 756,45 zł 678,96 zł
Głośnik 4.2 Bluetooth ROUND BASS - 25 szt. z nadrukiem MO8726
Netto: 730,00 zł 640,00 zł
Brutto: 897,90 zł 787,20 zł
Notes A5 w linie, z okładką z ekoskóry ARCONOT 100 szt. z nadrukiem MO1804
Netto: 880,00 zł 758,00 zł
Brutto: 1,082,40 zł 932,34 zł
Notes A5 z okładką z ekoskóry 100 szt. z nadrukiem AR1804
Netto: 840,00 zł 743,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 913,89 zł

POLITYKA PRYWATNOŚCI i COOKIES

Polityka Prywatności i użycie plików Cookie

 

Polityka prywatności Sklepu prowadzonego pod adresem https://www.reklamowegadzety.com/ (zwanego dalej Sklep) przedstawia zasady gromadzenia, wykorzystywania i przetwarzania danych osobowych pozyskanych od użytkowników Internetu za pośrednictwem strony Sklepu przez administratora danych osobowych - firmę A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31 i ma charakter informacyjny, co oznacza że nie jest ona źródłem obowiązków dla Usługobiorców lub Klientów Sklepu Internetowego.

 

Niniejsza Polityka opisuje również reguły obsługiwania plików „cookies” przez Sklep, zgodnie z ustawą – Prawo telekomunikacyjne.

 

Kto jest administratorem danych osobowych:

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak z siedzibą w 09-100 Płońsk, ul. Grunwaldzka 65B/31, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki pod nr 7787, NIP: PL 567-106-78-15, Regon: 130377155, zwana dalej A.B. Promo.

Kontakt z nami w sprawie przetwarzania danych osobowych:

Firma A.B. Promo Bartłomiej Skotak, w trybie art. 37 RODO, powołała Inspektora Ochrony Danych Osobowych . Osobą odpowiedzialną za sprawowanie funkcji Inspektora jest Bartłomiej Skotak. Adres mailowy do Inspektora to: biuro@reklamowegadzety.com .

Adres pocztowy: A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób uzyskujemy dane osobowe

Twoje dane osobowe pozyskujemy od Ciebie. Podajesz nam swoje dane podczas rejestracji w naszym Sklepie, zapisując się na nasz newsletter, podając niezbędne informacje umożliwiające prawidłową dostawę zamówienia oraz realizację reklamacji.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych

Przetwarzamy Twoje dane osobowe, ponieważ jest to niezbędne do prawidłowej realizacji Twojego zamówienia, w szczególności do:

  • założenia i zarządzania Twoim kontem w naszym Sklepie, oraz zapewnienia obsługi Twojego konta, transakcji i rozwiązywania problemów technicznych;
  • realizacji Twojego zamówienia, wystawienia dokumentów sprzedaży i dostawy zamówienia we wskazane przez Ciebie miejsce;
  • obsługi reklamacji w przypadku, gdy złożysz taką reklamację;
  • celów marketingowych – otrzymywanie naszego newslettera, tylko jeśli wyrazisz na to wyraźną zgodę.
  • prowadzenie analiz statystycznych.

Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych.

Jeśli się na to zgodzisz, przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

- zapisywania danych w plikach cookies, gromadzenia danych ze stron www i aplikacji mobilnych;

 

Zgodę na przetwarzanie danych osobowych, możesz wycofać w dowolnym momencie w ten sam sposób jak ją wyraziłeś. Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe dopóki nie wycofasz zgody.

 

Twoje dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (w tym w formie profilowania), dla wykorzystywania ich do oceny niektórych informacji o Tobie, w szczególności do analizy lub prognozy osobistych preferencji oraz zainteresowań.

Czy musisz podać nam swoje dane osobowe?

Podanie danych osobowych jest całkowicie dobrowolne.

Możesz przeglądać naszą ofertę w Sklepie internetowym bez konieczności podawania danych osobowych.

Ale jeśli chcesz założyć konto w naszym Sklepie lub złożyć zamówienie wymagamy podania przez Ciebie następujących danych osobowych:

  • adres e-mail -będący loginem do Twojego konta Użytkownika;
  • hasło – do Twojego konta;
  • Imię i nazwisko ;
  • Nazwa i adres Twojej Firmy;
  • Adres dostawy zamówienia – jeśli jest inny niż adres Twojej firmy;
  • Numer NIP;
  • Nr REGON (ponieważ oferujemy usługi tylko dla firm wymagamy przy rejestracji podania nr REGON w celu weryfikacji);
  • nr telefonu kontaktowego;

Jeśli z jakiegoś powodu nie podasz tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zrealizować dla Ciebie zamówienia, a w konsekwencji nie będziesz mógł korzystać z naszej oferty.

Okres przechowywania danych osobowych

Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko przez okres w jakim masz konto Użytkownika w naszym Sklepie, a także po usunięciu konta w celach:

  • dochodzenia roszczeń w związku z realizacją zamówienia;
  • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
  • statystycznych i archiwizacyjnych;
  • maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

 

Przechowujemy Twoje dane osobowe dla celów marketingowych przez okres obowiązywania umowy lub do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania, w zależności od tego, które z tych zdarzeń wystąpi wcześniej.

W celu rozliczalności tj. udowodnienia przestrzegania przepisów dotyczących przetwarzania danych osobowych będziemy przechowywać dane przez okres, w którym A.B. Promo zobowiązane jest do zachowania danych lub dokumentów je zawierających dla udokumentowania spełnienia wymagań prawnych i umożliwienia kontroli ich spełnienia przez organy publiczne.

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?

Twoje dane przekazujemy tylko wówczas, gdy jest to niezbędne do zrealizowania Twojego zamówienia. Nie sprzedajemy Twoich danych, nie udostępniamy komercyjnie Twoich danych podmiotom trzecim.

Twoje dane osobowe możemy przekazać naszym partnerom na podstawie pisemnych umów, tylko w zakresie absolutnie niezbędnym do realizacji Twojego zamówienia:

  • firmom kurierskim – w celu dostawy zamówienia na adres, który wskazałeś ;
  • serwisom odpowiedzialnym za reklamację, w przypadku zgłoszenia przez Ciebie reklamacji z tytułu rękojmi lub gwarancji;
  • firmom świadczącym dla nas usługi hostingu, dostawy i utrzymania oprogramowania, dzięki któremu możemy prowadzić nasz serwis, newsletter, oraz stosowne ewidencje sprzedaży itd. ;
  • podwykonawcom, jeśli realizacja Twojego zamówienia będzie tego wymagała;
  • organom publicznym oraz firmie rachunkowej , w celu realizacji obowiązków podatkowych.

Dla każdego z tych celów przekazujemy tylko te dane, które są absolutnie niezbędne.

 

Jakie masz prawa w zakresie przetwarzanych danych?

Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO 

  • Prawo dostępu do treści swoich danych osobowych

To prawo oznacza, że możesz poprosić, abyśmy wyeksportowali z naszych baz danych informacje jakie mamy o Tobie i przesłali je do Ciebie w jednym z powszechnie wykorzystywanych formatów (np. XLSX, DOCX itp.).

  • Prawo do poprawiania danych

Jeżeli dowiesz się, że przetwarzane przez nas dane są nieprawidłowe, masz prawo poprosić nas o ich poprawienie, a my będziemy zobowiązani to zrobić. W takim przypadku mamy prawo poprosić Ciebie o przedstawienie jakiegoś dokumentu lub innego dowodu na okoliczność zmiany danych.

  • Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Jeżeli uznasz że dla określonego procesu przetwarzamy zbyt szeroki katalog Twoich danych osobowych, masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli ten zakres przetwarzania. O ile Twoje żądanie nie będzie sprzeciwiało się wymaganiom nakładanym na nas przez obowiązujące prawo, lub nie będzie to konieczne dla realizacji umowy, przychylimy się do Twojego żądania.

  • Prawo do żądania usunięcia danych

Prawo to, zwane również prawem do bycia zapomnianym, oznacza Twoje prawo do żądania, abyśmy usunęli wszelkie informacje zawierające Twoje dane osobowe jeśli Twoje dane nie będą już niezbędne do celów, dla których zostały zebrane przez Sklep; cofniesz swoją zgodę na przetwarzanie danych; zgłosisz sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych; Twoje dane będą przetwarzane niezgodnie z prawem.

Pamiętaj, że nie będziemy mogli tego uczynić, jeżeli na podstawie przepisów prawa mamy obowiązek przetwarzania Twoich danych (np. dokumenty transakcji dla potrzeb podatkowych, zobowiązanie z tytułu reklamacji, obowiązek zapewnienia rozliczalności naszych działań). Ale będziemy się starali zapewnić Ci jak największą anonimowość.

  • Prawo do przenoszenia danych do innego administratora danych

Prawo to oznacza że możesz poprosić nas, abyśmy wyeksportowali dane, które nam podałeś w toku wszystkich naszych kontaktów i całej współpracy do odrębnego pliku, w celu ich dalszego przekazania do innego administratora danych.

Uprawnienia, o których mowa powyżej możesz wykonywać poprzez kontakt z nami pod adresem e-mail : biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24,09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

Jeżeli uznasz, że w jakikolwiek sposób naruszyliśmy reguły przetwarzania Twoich danych osobowych to masz prawo do złożenia skargi bezpośrednio do organu nadzoru (od 25 maja 2018 roku jest to Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). W ramach wykonania tego uprawnienia powinieneś podać pełny opis zaistniałej sytuacji oraz wskazać jakie działanie uznajesz za naruszające Twoje prawa lub wolności. Skargę należy złożyć bezpośrednio do organu nadzoru.

Masz prawo wnieść skargę w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (adres: Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).

 

PRAWO DO SPRZECIWU

Prawo do tzw. sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

Prawo do sprzeciwu składasz wówczas, gdy nie chcesz, abyśmy przetwarzali Twoje dane osobowe w określonym celu (np. w celach marketingowych). W takim przypadku dalej będziemy przetwarzali Twoje dane dla potrzeb innych procesów (w innych celach), ale już nie dla celu, dla którego zgłosiłeś sprzeciw.

Prawo do sprzeciwu możesz zgłosić na adres e-mail biuro@reklamowegadzety.com lub pisząc na adres A.B. Promo Bartłomiej Skotak, ul. Kopernika 24, 09-100 Płońsk z dopiskiem – „Moje dane osobowe”.

 

W jaki sposób moje dane będą chronione przed nadużyciami?

Sklep https://www.reklamowegadzety.com/ , który Państwo będą odwiedzać, będzie chroniony szyfrowanym i kontrolowanym url (https://) - certyfikat SSL.

Ponadto A.B. Promo stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną
Dane są zabezpieczone dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.

Wdrożone zostały procedury umożliwiające dostęp do danych osobowych jedynie upoważnionym osobom/podmiotom w zakresie wyłącznie niezbędnym do realizacji lub dostawy Zamówienia.

Dostęp do Konta Klienta chroniony jest indywidualnym loginem i hasłem znanym jedynie przez Klienta.
Technologia szyfrowania sprawia, że nie jest możliwe przechwycenie tych danych przez inne osoby.

 

Pliki cookies wykorzystujemy w następujących celach:

Obsługa logowania - weryfikacja połączenia między Klientem a naszym serwerem. Sklep nie przechowuje w plikach cookies informacji identyfikujących poszczególnych użytkowników a jedynie dane dotyczące połączenia;

Prezentacja treści - zabezpieczenie przed wyświetlaniem użytkownikowi ponownie tych samych treści;

Statystyka - budowanie anonimowych statystyk odwiedzin naszego serwisu.

Sklep oświadcza, iż dołoży wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom oraz innym osobom fizycznym wysoki poziom bezpieczeństwa w zakresie korzystania z serwisu Sklepu. Wszystkie zdarzenia mające wpływ na bezpieczeństwo przekazu informacji należy zgłaszać na nasz adres biuro@reklamowegadzety.com.

 

Informacja o plikach cookies.

Sklep nie zbiera automatycznie żadnych danych z wyjątkiem danych zawartych w plikach Cookies podczas korzystania z witryny.

Pliki Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników np. na komputerze, smartfonie, pozwalające prawidłowo wyświetlić zawartość oglądanej strony. Sklep nie przechowuje w plikach Cookies danych osobowych Użytkowników Sklepu.

Domyślnie przeglądarki internetowe umożliwiają przechowywanie i dostęp przez Cookies do urządzeń użytkowników końcowych. Użytkownik jest uprawniony w dowolnym momencie do zmiany ustawień dotyczących mechanizmu plików Cookies, tj. zmiany warunków przechowywania

i uzyskiwania dostępu do informacji zebranych za pomocą plików Cookie.

Zapisane informacje i dostęp do nich nie zmienia konfiguracji urządzenia użytkownika końcowego, a także oprogramowania zainstalowanego na tym urządzeniu.

Korzystając z tej witryny internetowej bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej w celu wyłączenia obsługi plików Cookie, użytkownik wyraża zgodę na umieszczanie na urządzeniu Cookies i dostęp do urządzenia końcowego użytkownika. Użytkownicy mogą w każdej chwili

zmienić ustawienia przeglądarki internetowej, aby wyłączyć obsługę plików Cookie.

 

Jak wyłączyć i uniemożliwić korzystanie z plików Cookie?

Użytkownik może ograniczyć, zablokować lub usunąć pliki Cookie ze strony internetowej Sklepu w dowolnym momencie, zmieniając konfigurację swojej przeglądarki internetowej, wykonując czynności wskazane poniżej.

Chociaż ustawienia są różne w każdej przeglądarce, pliki Cookie są zwykle konfigurowane w menu "Preferencje" lub "Narzędzia". Aby uzyskać więcej informacji na temat konfigurowania plików Cookie w przeglądarce, zobacz menu "Pomoc" w samej przeglądarce.

 

 

...jest pusty

Kubek ceramiczny Folsom 350 ml - 50 szt. z nadrukiem 100616
Netto: 1,050,00 zł 780,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 959,40 zł
Bidon sportowy Gobi - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,690,00 zł 1,450,00 zł
Brutto: 2,078,70 zł 1,783,50 zł
Zestaw 2 srebrnych świec ze świecznikiem ANTIQUE - 50 szt. z nadrukiem CX1458
Netto: 530,00 zł 450,00 zł
Brutto: 651,90 zł 553,50 zł
Notes NUBOOK A5 z papieru kamiennego - 50 szt. z tłoczeniem
Netto: 1,650,00 zł 1,290,00 zł
Brutto: 2,029,50 zł 1,586,70 zł
Ceramiczny kubek 300 ml COLOUR TRENT - 100 szt. z nadrukiem MO9242
Netto: 1,350,00 zł 1,073,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,319,79 zł
Plecak z linką, worek z poliestru 210 D  SIMPLE SHOOP - 100 szt. z nadrukiem MO9828
Netto: 590,00 zł 492,00 zł
Brutto: 725,70 zł 605,16 zł
Kabel do ładowania The Squad 5-w-1 - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 1,370,00 zł 425,00 zł
Brutto: 1,685,10 zł 522,75 zł
Torba Mini Elm - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 680,00 zł 597,00 zł
Brutto: 836,40 zł 734,31 zł
Duża torba konferencyjna Freedom - 100 szt. z nadrukiem 120377
Netto: 590,00 zł 445,00 zł
Brutto: 725,70 zł 547,35 zł
Bambusowy termokubek 250 ml LOKKA - 50 szt. z grawerem MO9937
Netto: 1,610,00 zł 1,190,00 zł
Brutto: 1,980,30 zł 1,463,70 zł
Przybornik do szycia SASTRE - 100 szt. z nadrukiem IT3552
Netto: 715,00 zł 595,00 zł
Brutto: 879,45 zł 731,85 zł
Notatnik A5 w linie EVERWRITE z recyklingu - 100 szt. z nadrukiem MO9684
Netto: 980,00 zł 790,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 971,70 zł
Antystres HashTag - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 825,00 zł 595,00 zł
Brutto: 1,014,75 zł 731,85 zł
Szklany kubek z silikonową opaską i pokrywką ASTOGLASS - 50 szt. z nadrukiem MO9992
Netto: 1,050,00 zł 790,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 971,70 zł
Spinner ring w etui FLOW RING - 100 szt. z nadrukiem MO9384
Netto: 1,002,00 zł 610,00 zł
Brutto: 1,232,46 zł 750,30 zł
Ekologiczny worek , plecak ze sznurkiem z RPET SHOOPPET - 100 szt. z nadrukiem MO9440
Netto: 880,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,082,40 zł 848,70 zł
Etui na karty Valencia - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 790,00 zł 660,00 zł
Brutto: 971,70 zł 811,80 zł
Ekologiczny notatnik A5 , 80 kartek w linie NOTE RPET - 100 szt. z nadrukiem MO9966
Netto: 1,250,00 zł 998,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,227,54 zł
Blokada kamery internetowej WEBCAM BLOCKER - 100 szt. z nadrukiem MO6102
Netto: 195,00 zł 170,00 zł
Brutto: 239,85 zł 209,10 zł
Dzwonek rowerowy RINGRING - 100 szt. z nadrukiem MO8539
Netto: 650,00 zł 553,00 zł
Brutto: 799,50 zł 680,19 zł
Szklana butelka 500 ml z pokrowcem UTAH GLASS - 100 szt. z nadrukiem MO9358
Netto: 1,260,00 zł 1,130,00 zł
Brutto: 1,549,80 zł 1,389,90 zł
Notes A5 w linie, z okładką z ekoskóry ARCONOT 100 szt. z nadrukiem MO1804
Netto: 880,00 zł 758,00 zł
Brutto: 1,082,40 zł 932,34 zł
Ekologiczny Długopis z papieru PINKO - 500 szt. z nadrukiem
Netto: 650,00 zł 480,00 zł
Brutto: 799,50 zł 590,40 zł
Smycz reklamowa krótka - brelok z kółkiem - komplet 100 szt.
Netto: 350,00 zł 180,00 zł
Brutto: 430,50 zł 221,40 zł
Saszetka na biodro HIKEBAG - 100 szt. z nadrukiem MO9534
Netto: 1,370,00 zł 1,126,00 zł
Brutto: 1,685,10 zł 1,384,98 zł
Długopis do ekranów dotykowych NEILO COLOUR - 500 szt. z grawerem MO8892
Netto: 680,00 zł 570,00 zł
Brutto: 836,40 zł 701,10 zł
Plecak z linką, worek 100 szt. z nadrukiem SHOOP MO7208
Netto: 590,00 zł 496,00 zł
Brutto: 725,70 zł 610,08 zł
Bombka w pudełku RENDY - 1 szt. bez znakowania CX1439
Netto: 8,00 zł 4,37 zł
Brutto: 9,84 zł 5,38 zł
Plecak sportowy RUNY niebieski - 50 szt. z nadrukiem MO9037-37
Netto: 970,00 zł 710,00 zł
Brutto: 1,193,10 zł 873,30 zł
Notatnik kelnera, format A7 CAM – 100  szt. z nadrukiem MO8554
Netto: 1,475,00 zł 1,232,00 zł
Brutto: 1,814,25 zł 1,515,36 zł
Brelok z otwieraczem Cappi -100 szt. z nadrukiem
Netto: 350,00 zł 290,00 zł
Brutto: 430,50 zł 356,70 zł
Parasol automatyczny w etui 21 cali HAARLEM - 50 szt. z nadrukiem MO8775
Netto: 1,500,00 zł 1,290,00 zł
Brutto: 1,845,00 zł 1,586,70 zł
Brelok z kablem ładującym USB BRILLA - 100 szt. z grawerem MO9823
Netto: 980,00 zł 880,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 1,082,40 zł
2-elementowy zestaw do szkicowania VANDER - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 790,00 zł 630,00 zł
Brutto: 971,70 zł 774,90 zł
Długopis plastikowy Wimen - 500 szt. z nadrukiem IT3689
Netto: 670,00 zł 590,00 zł
Brutto: 824,10 zł 725,70 zł
Hub USB BRICK - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,200,00 zł 785,00 zł
Brutto: 1,476,00 zł 965,55 zł
Dziecięcy zestaw kuchenny PETITCHEF - 50 szt. z nadrukiem MO8410
Netto: 1,040,00 zł 700,00 zł
Brutto: 1,279,20 zł 861,00 zł
Teleskopowa, aluminiowa latarka LED STRECH-TORCH - 100 szt. z grawerem MO8621
Netto: 1,765,00 zł 1,450,00 zł
Brutto: 2,170,95 zł 1,783,50 zł
Kolorowy kubek sublimacyjny Pix Mini 250 ml - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,750,00 zł 1,485,00 zł
Brutto: 2,152,50 zł 1,826,55 zł
Portfelik AGNES z ekoskóry - 100 szt. z grawerem
Netto: 885,00 zł 775,00 zł
Brutto: 1,088,55 zł 953,25 zł
Notatnik A6 z okładką z korka z 70 kartek SONORACORK - 100 szt. z grawerem MO9857
Netto: 790,00 zł 630,00 zł
Brutto: 971,70 zł 774,90 zł
Magiczna doniczka z głośnikiem bluetooth FLOR - 25 szt z nadrukiem MO9154
Netto: 1,120,00 zł 840,00 zł
Brutto: 1,377,60 zł 1,033,20 zł
Zestaw MARTIS (dzbanek 1100 ml + 4 x kubek 350 ml) - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 1,280,00 zł 1,085,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,334,55 zł
Aluminiowy Długopis KALIPSO - 500 szt. z grawerem
Netto: 840,00 zł 605,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 744,15 zł
Duża torba na zakupy lub plażę FAMA - 100 szt. z nadrukiem MO6134
Netto: 1,760,00 zł 1,570,00 zł
Brutto: 2,164,80 zł 1,931,10 zł
Scyzoryk Ranger - 50 szt. z grawerem
Netto: 1,190,00 zł 840,00 zł
Brutto: 1,463,70 zł 1,033,20 zł
Aluminiowy akumulator powerbank Taylor 2200 mAh - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,940,00 zł 900,00 zł
Brutto: 2,386,20 zł 1,107,00 zł
Kubek ceramiczny 340 ml IDDUNA z nordyckim motywem - 100 szt. z nadrukiem CX1403
Netto: 1,040,00 zł 775,00 zł
Brutto: 1,279,20 zł 953,25 zł
Brelok z chusteczkami do dezynfekcji WIPE2GO - 100 szt. z nadrukiem MO9989
Netto: 430,00 zł 375,00 zł
Brutto: 528,90 zł 461,25 zł
Bawełniany worek marynarski Missouri - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,050,00 zł 847,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,041,81 zł
Latarka samochodowa 3 LED ANDRE - 100 szt. z nadrukiem MO8225
Netto: 790,00 zł 665,00 zł
Brutto: 971,70 zł 817,95 zł
Długopis touch LITT - 500 szt. z grawerem 19631
Netto: 1,620,00 zł 1,260,00 zł
Brutto: 1,992,60 zł 1,549,80 zł
Kolorowe słuchawki Bluetooth® Pop - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,660,00 zł 840,00 zł
Brutto: 2,041,80 zł 1,033,20 zł
Brelok bambusowy z kablami do ładowania CLAUER - 100 szt. z nadrukiem MO9888
Netto: 1,315,00 zł 1,090,00 zł
Brutto: 1,617,45 zł 1,340,70 zł
Zestaw 4 masek ochronnych w etui MASKSETS - 50 szt. z nadrukiem MO9986
Netto: 860,00 zł 360,00 zł
Brutto: 1,057,80 zł 442,80 zł
Bawełniana, składana torba Snap 180 g/m²  - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,414,00 zł 1,238,00 zł
Brutto: 1,739,22 zł 1,522,74 zł
Przyciskany ekologiczny długopis z korka MONTADO - 500 szt. z nadrukiem MO9480
Netto: 790,00 zł 650,00 zł
Brutto: 971,70 zł 799,50 zł
Osłona na kamerę internetową WEBCAM-BLOCKER - 100 szt. z nadrukiem MO9137
Netto: 1,600,00 zł 420,00 zł
Brutto: 1,968,00 zł 516,60 zł
Bambusowy Kubek KAVI 430 ml - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,250,00 zł 1,005,00 zł
Brutto: 1,537,50 zł 1,236,15 zł
Izolowany termos 425 ml z zaparzaczem PATAGONIA - 50 szt. z grawerem MO9810
Netto: 1,450,00 zł 1,180,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,451,40 zł
Zaślepka do kamery Shade - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 300,00 zł 278,00 zł
Brutto: 369,00 zł 341,94 zł
Komplet 3 filcowych zawieszek STARFY - 100 szt. z nadrukiem cx1346
Netto: 315,00 zł 280,00 zł
Brutto: 387,45 zł 344,40 zł
Ręcznik sportowy w woreczku TUKO - 100 szt. z nadrukiem MO9025
Netto: 1,375,00 zł 1,160,00 zł
Brutto: 1,691,25 zł 1,426,80 zł
Spinner LUMER - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 575,00 zł 345,00 zł
Brutto: 707,25 zł 424,35 zł
Notes z recyklingu QUINCY - 50 szt. z nadrukiem MO8183
Netto: 750,00 zł 560,00 zł
Brutto: 922,50 zł 688,80 zł
Bambusowy powerbank 2200 mAh POWERBAM - 50 szt. z grawerem MO9673
Netto: 1,380,00 zł 1,210,00 zł
Brutto: 1,697,40 zł 1,488,30 zł
Notatnik A6 ekoskóra z długopisem NOTALUX - 100 szt. z nadrukiem MO8109
Netto: 1,245,00 zł 1,015,00 zł
Brutto: 1,531,35 zł 1,248,45 zł
Notatnik A6 z okładką z ekoskóry NOTELUX - 100 szt. z nadrukiem AR1800
Netto: 590,00 zł 462,00 zł
Brutto: 725,70 zł 568,26 zł
Spinner SHINER - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 330,00 zł 280,00 zł
Brutto: 405,90 zł 344,40 zł
Teczka na dokumenty Hayden - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,500,00 zł 1,075,00 zł
Brutto: 1,845,00 zł 1,322,25 zł
Powerbank 8000mAh do ładowania indukcyjnego VIGOR - 10 szt. z nadrukiem MO9238
Netto: 790,00 zł 695,00 zł
Brutto: 971,70 zł 854,85 zł
Ekologiczny Notes z długopisem SONORA 100 szt. z nadrukiem IT3789
Netto: 520,00 zł 452,00 zł
Brutto: 639,60 zł 555,96 zł
Aluminiowy długopis touchpen PLIMM - 100 szt. z grawerem MO8756
Netto: 605,00 zł 390,00 zł
Brutto: 744,15 zł 479,70 zł
Głośnik bluetooth w kształcie bombki JINGLE BALL - 25 szt. z nadrukiem CX1449
Netto: 930,00 zł 640,00 zł
Brutto: 1,143,90 zł 787,20 zł
Głośnik Bluetooth 2.1 BOOBOOM z ABS 25 szt. z nadrukiem mo8396
Netto: 1,020,00 zł 480,00 zł
Brutto: 1,254,60 zł 590,40 zł
Butelka sportowa Aqua - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 2,240,00 zł 1,150,00 zł
Brutto: 2,755,20 zł 1,414,50 zł
Filcowa torba na zakupy z RPET TASLO - 100 szt. z nadrukiem MO6185
Netto: 1,630,00 zł 1,514,00 zł
Brutto: 2,004,90 zł 1,862,22 zł
Piersiówka z kieliszkami ANNASKA - 50 szt. z grawerem MO8321
Netto: 1,570,00 zł 1,315,00 zł
Brutto: 1,931,10 zł 1,617,45 zł
Długopis z piłką Naples - 500 szt. z nadrukiem
Netto: 830,00 zł 680,00 zł
Brutto: 1,020,90 zł 836,40 zł
Eko długopis z kukurydzy CARTOON COLOURED - 500 szt. z nadrukiem MO9830
Netto: 620,00 zł 550,00 zł
Brutto: 762,60 zł 676,50 zł
Zestaw zakreślaczy COLORE komplet 100 szt. z nadrukiem MO7448
Netto: 745,00 zł 585,00 zł
Brutto: 916,35 zł 719,55 zł
Notes A5 SPIN, 80 kartek gładkich - 50 szt. z tłoczeniem logo
Netto: 900,00 zł 760,00 zł
Brutto: 1,107,00 zł 934,80 zł
Notes A6 Spectrum, w linie - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 598,00 zł 515,00 zł
Brutto: 735,54 zł 633,45 zł
Piersiówka SLIMMY - 50 szt. z grawerem KC4703
Netto: 790,00 zł 645,00 zł
Brutto: 971,70 zł 793,35 zł
Poliestrowa sublimacyjna maseczka na twarz SUBLICOVER L-XL - 100 szt. z nadrukiem MO9980
Netto: 1,280,00 zł 920,00 zł
Brutto: 1,574,40 zł 1,131,60 zł
Powerbank POWERALU w obudowie z aluminium 2200 mAh - 100 szt. z nadrukiem MO8602
Netto: 1,540,00 zł 1,390,00 zł
Brutto: 1,894,20 zł 1,709,70 zł
Zestaw upominkowy składający się z noża kieszonkowego Ranger i latarki - 50 szt. z grawerem
Netto: 2,020,00 zł 1,460,00 zł
Brutto: 2,484,60 zł 1,795,80 zł
Głośnik 4.2 Bluetooth ROUND BASS - 25 szt. z nadrukiem MO8726
Netto: 730,00 zł 640,00 zł
Brutto: 897,90 zł 787,20 zł
Czapka z daszkiem GLOP CAP 100 szt. z nadrukiem KC1447
Netto: 840,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 848,70 zł
Plecak ze ściągaczem Courtside - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,490,00 zł 885,00 zł
Brutto: 1,832,70 zł 1,088,55 zł
Poliestrowa torba Uto - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,168,00 zł 690,00 zł
Brutto: 1,436,64 zł 848,70 zł
Długopis KALIPSO czarny wkład - 500 szt. z grawerem 19625
Netto: 990,00 zł 605,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 744,15 zł
Dwuścienna butelka 600 ml z RPET ICELAND RPET - 100 szt. z nadrukiem MO9940
Netto: 1,550,00 zł 1,280,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,574,40 zł
Zapinana na suwak kosmetyczka z RPET BETTER & SMART - 100 szt. z nadrukiem MO6155
Netto: 1,190,00 zł 1,010,00 zł
Brutto: 1,463,70 zł 1,242,30 zł
Brelok button - 100 szt. z nadrukiem full kolor MO9333
Netto: 290,00 zł 244,00 zł
Brutto: 356,70 zł 300,12 zł
Ekologiczny długopis ze słomy pszenicznej PECAS - 500 szt. z nadrukiem MO9614
Netto: 740,00 zł 595,00 zł
Brutto: 910,20 zł 731,85 zł
Odblaskowa torba na biodro, nerka VISIWAIST - 100 szt. z nadrukiem MO9919
Netto: 1,450,00 zł 1,215,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,494,45 zł
Notes A5 Bardi z długopisem - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,180,00 zł 550,00 zł
Brutto: 1,451,40 zł 676,50 zł
Biurkowy Przybornik na długopisy PRODIGY - 50 szt. z grawerem IT2893
Netto: 990,00 zł 790,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 971,70 zł
Latawiec w etui FLY - 100 szt. z nadrukiem MO9190
Netto: 995,00 zł 590,00 zł
Brutto: 1,223,85 zł 725,70 zł
Plecak z poliestru 600D TIRANA - 50 szt. z nadrukiem MO9577
Netto: 990,00 zł 750,00 zł
Brutto: 1,217,70 zł 922,50 zł
Scyzoryk Oscar 5 funkcji - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 580,00 zł 445,00 zł
Brutto: 713,40 zł 547,35 zł
Trzymetrowa miarka DAVID - 100 szt. z nadrukiem MO8237
Netto: 948,00 zł 775,00 zł
Brutto: 1,166,04 zł 953,25 zł
Ceramiczny kubek z silikonową pokrywką TRIBECA 50 szt. z nadrukiem MO7683
Netto: 1,450,00 zł 1,290,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,586,70 zł
Notes A5 z papieru z kamienia FASIL - 25 szt. z tłoczeniem
Netto: 750,00 zł 600,00 zł
Brutto: 922,50 zł 738,00 zł
Termos CHAN 500 ml ze stali nierdzewnej - 40 szt. z grawerem MO8314
Netto: 890,00 zł 770,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 947,10 zł
Bambusowa stacja pogodowa TURKU - 25 szt. z grawerem MO9959
Netto: 1,020,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,254,60 zł 910,20 zł
Kubek termiczny SAJO 480 ml - 50 szt. z grawerem
Netto: 1,430,00 zł 1,345,00 zł
Brutto: 1,758,90 zł 1,654,35 zł
Szklana butelka 650 ml ASPEN GLASS - 50 szt. z nadrukiem MO9800
Netto: 900,00 zł 754,00 zł
Brutto: 1,107,00 zł 927,42 zł
Kubek termiczny ze stali nierdzewnej RODEO COLOUR - 48 szt. z grawerem MO9618
Netto: 1,100,00 zł 890,00 zł
Brutto: 1,353,00 zł 1,094,70 zł
Plecak na laptopa VOYAGE - 10 szt. z nadrukiem
Netto: 1,550,00 zł 855,00 zł
Brutto: 1,906,50 zł 1,051,65 zł
Teczka konferencyjna A4 BUSWE BIG - 25 szt. z grawerem IT3750
Netto: 1,090,00 zł 860,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł 1,057,80 zł
Zestaw pierwszej pomocy- Apteczka SUCCOR - 100 szt. z grawerem MO7963
Netto: 1,150,00 zł 835,00 zł
Brutto: 1,414,50 zł 1,027,05 zł
Głośnik Bluetooth FUNK - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,950,00 zł 1,770,00 zł
Brutto: 2,398,50 zł 2,177,10 zł
Kubek ceramiczny 300 ml w pudełku DUBLIN TONE - 100 szt. z nadrukiem MO6208
Netto: 1,545,00 zł 1,470,00 zł
Brutto: 1,900,35 zł 1,808,10 zł
Kalkulator elastyczny Splitz - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,120,00 zł 951,00 zł
Brutto: 1,377,60 zł 1,169,73 zł
Gogle ochronne z PET DROPLET - 100 szt. BEZ ZNAKOWANIA MO6126
Netto: 415,00 zł 140,00 zł
Brutto: 510,45 zł 172,20 zł
Brelok z kablem z końcówkami micro USB/USB MINI - 100 szt. z nadrukiem MO9170
Netto: 520,00 zł 295,00 zł
Brutto: 639,60 zł 362,85 zł
Brelok NOTOUCH - bezdotykowy otwieracz do drzwi - 100 szt z grawerem MO6133
Netto: 496,00 zł 405,00 zł
Brutto: 610,08 zł 498,15 zł
Notatnik A5 w okładce z ekoskóry , w linie GOLDIES BOOK -100 szt. z nadrukiem MO8637
Netto: 1,450,00 zł 1,057,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,300,11 zł
Torba na dokumenty DOCBAG - 50 szt. z nadrukiem MO9295
Netto: 535,00 zł 350,00 zł
Brutto: 658,05 zł 430,50 zł
Notes A6 w linie, z okładką z ekoskóry NOTELUX 100 szt. z nadrukiem MO1800
Netto: 600,00 zł 485,00 zł
Brutto: 738,00 zł 596,55 zł
Kubek ceramiczny Cosmic 360 ml - 50 szt. z nadrukiem 100569
Netto: 1,350,00 zł 1,070,00 zł
Brutto: 1,660,50 zł 1,316,10 zł
Długopis aluminiowy KOSMOS -500 szt. z grawerem
Netto: 890,00 zł 555,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 682,65 zł
Skórzany Portfel TYTUS - 25 szt. z grawerem
Netto: 1,200,00 zł 1,000,00 zł
Brutto: 1,476,00 zł 1,230,00 zł
Torba termiczna CASEY - 50 szt. z nadrukiem MO8949
Netto: 1,430,00 zł 990,00 zł
Brutto: 1,758,90 zł 1,217,70 zł
Bransoleta z mikro USB CABLET - 100 szt. z grawerem MO8721
Netto: 505,00 zł 375,00 zł
Brutto: 621,15 zł 461,25 zł
Kłódka bezpieczeństwa ATADO - 50 szt. z grawerem MO9767
Netto: 728,00 zł 370,00 zł
Brutto: 895,44 zł 455,10 zł
Podróżny adapter World to UK USB - 10 szt. z nadrukiem MO9637
Netto: 660,00 zł 250,00 zł
Brutto: 811,80 zł 307,50 zł
Torba konferencyjna Trias - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,490,00 zł 1,075,00 zł
Brutto: 1,832,70 zł 1,322,25 zł
Podwójny kabel ładujący CONNECTI - 100 szt. z nadrukiem MO9315
Netto: 1,005,00 zł 360,00 zł
Brutto: 1,236,15 zł 442,80 zł
Notes A5 z recyklingu z długopisem SONORA PLUS - 100 szt. z nadrukiem IT3775
Netto: 615,00 zł 552,00 zł
Brutto: 756,45 zł 678,96 zł
Portfel podróżny Voyage - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 855,00 zł 590,00 zł
Brutto: 1,051,65 zł 725,70 zł
Aluminiowy brelok - latarka LED ARIZO - 100 szt. z grawerem MO8622
Netto: 635,00 zł 555,00 zł
Brutto: 781,05 zł 682,65 zł
Power bank MAIS 5200 mAh - 25 szt. z nadrukiem full kolor
Netto: 1,390,00 zł 1,290,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,586,70 zł
Kubek termiczny RACO 320 ml - 50 szt. z grawerem
Netto: 810,00 zł 729,00 zł
Brutto: 996,30 zł 896,67 zł
Torba na ramię San Diego - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,180,00 zł 840,00 zł
Brutto: 1,451,40 zł 1,033,20 zł
Trójkątny zakreślacz TRIANGULO - 100 szt. z nadrukiem MO7818
Netto: 450,00 zł 328,00 zł
Brutto: 553,50 zł 403,44 zł
Torba na zakupy MERCADO 50 szt. z nadrukiem KC1502
Netto: 1,220,00 zł 1,040,00 zł
Brutto: 1,500,60 zł 1,279,20 zł
Notes A5 RECYCLE, 80 kartek - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,990,00 zł 1,210,00 zł
Brutto: 2,447,70 zł 1,488,30 zł
Brelok z 3 końcówkami kabli ładujących KIRBUD - 50 szt. z nadrukiem MO9174
Netto: 1,120,00 zł 670,00 zł
Brutto: 1,377,60 zł 824,10 zł
Statuetka - Szklana patera z wzorem kuli ziemskiej MONDAL - 5 szt. z grawerem MO7183
Netto: 350,00 zł 250,00 zł
Brutto: 430,50 zł 307,50 zł
Notes memo A5 Ranger - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 1,650,00 zł 1,299,00 zł
Brutto: 2,029,50 zł 1,597,77 zł
Płaszcz przeciwdeszczowy w etui MAJESTIC - 50 szt. z nadrukiem IT2557
Netto: 1,090,00 zł 990,00 zł
Brutto: 1,340,70 zł 1,217,70 zł
Torba na laptopa 13" SLIMA BAG - 50 szt. z nadrukiem MO9990
Netto: 1,620,00 zł 1,240,00 zł
Brutto: 1,992,60 zł 1,525,20 zł
Ceramiczny kubek z motywem płatka śniegu i silikonową pokrywką - 50 szt. z nadrukiem CX1450
Netto: 1,600,00 zł 1,092,00 zł
Brutto: 1,968,00 zł 1,343,16 zł
Wisząca przesłona ochronna wykonana z PET HANG BARRIER - MO6129
Netto: 178,00 zł 68,00 zł
Brutto: 218,94 zł 83,64 zł
Notes A5 VITAL okładka ekoskóra , 80 kartek w linie - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 830,00 zł 675,00 zł
Brutto: 1,020,90 zł 830,25 zł
Ręcznik plażowy TUVA - 25 szt. z haftem MO8280
Netto: 1,600,00 zł 870,00 zł
Brutto: 1,968,00 zł 1,070,10 zł
Spinner TYPER - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 410,00 zł 270,00 zł
Brutto: 504,30 zł 332,10 zł
Bidon 750 ml z silikonowymi pierścieniami RINGO - 100 szt. z nadrukiem MO9226
Netto: 1,820,00 zł 1,425,00 zł
Brutto: 2,238,60 zł 1,752,75 zł
Plecak z linką, worek z izolacją termiczną COOLTAS -100 szt. z nadrukiem MO9696
Netto: 810,00 zł 630,00 zł
Brutto: 996,30 zł 774,90 zł
Termos RIMO 500 ml - 50 szt. z grawerem
Netto: 1,450,00 zł 1,325,00 zł
Brutto: 1,783,50 zł 1,629,75 zł
Bawełniana Torba na zakupy COTTONEL 100 szt. z nadrukiem IT1347
Netto: 890,00 zł 556,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 683,88 zł
Składany wachlarz Breeze - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 448,00 zł 380,00 zł
Brutto: 551,04 zł 467,40 zł
Przezroczyste okulary przeciwsłoneczne COS - 100 szt. z nadrukiem MO9801
Netto: 590,00 zł 330,00 zł
Brutto: 725,70 zł 405,90 zł
Sportowa opaska na głowę z poliestru SPORTCOOL - 100 szt. z nadrukiem MO9462
Netto: 910,00 zł 665,00 zł
Brutto: 1,119,30 zł 817,95 zł
Aluminiowy Przyciskany długopis BERN - 500 szt z grawerem MO8893
Netto: 890,00 zł 620,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 762,60 zł
Torba z bawełny i korka Napa - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,655,00 zł 1,420,00 zł
Brutto: 2,035,65 zł 1,746,60 zł
Notatnik A5 gładkie kartki EVERWRITE z recyklingu - 100 szt. z nadrukiem AR9684
Netto: 980,00 zł 745,00 zł
Brutto: 1,205,40 zł 916,35 zł
Antystresowe kule ZION - 25 szt. z grawerem IT1804
Netto: 890,00 zł 740,00 zł
Brutto: 1,094,70 zł 910,20 zł
Notatnik format A7 Rainbow S - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 590,00 zł 470,00 zł
Brutto: 725,70 zł 578,10 zł
Pojemnik na lunch ze sztućcami DILUNCH -100  szt. z nadrukiem MO8518
Netto: 1,050,00 zł 890,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 1,094,70 zł
Lampka LED KANKEI - 100 szt. z nadrukiem MO9064
Netto: 410,00 zł 355,00 zł
Brutto: 504,30 zł 436,65 zł
Torba plażowa SORRA - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,580,00 zł 1,440,00 zł
Brutto: 1,943,40 zł 1,771,20 zł
Zaparzacz do herbaty choinka TREEFILTER - 100 szt. z grawerem CX1436
Netto: 870,00 zł 683,00 zł
Brutto: 1,070,10 zł 840,09 zł
Aluminiowy Powerbank POWERFLAT - 50 szt. z grawerem MO8735
Netto: 1,370,00 zł 1,060,00 zł
Brutto: 1,685,10 zł 1,303,80 zł
Butelka z Tritanu 1000 ml z pojemnikiem na owoce MINTY - 50 szt. z nadrukiem MO9590
Netto: 1,300,00 zł 920,00 zł
Brutto: 1,599,00 zł 1,131,60 zł
Skórzany Portfel ALEXANDRA - 25 szt. z grawerem
Netto: 1,638,00 zł 1,370,00 zł
Brutto: 2,014,74 zł 1,685,10 zł
Zestaw upominkowy CAMERON - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 930,00 zł 870,00 zł
Brutto: 1,143,90 zł 1,070,10 zł
Notes A5, MIND - z wbudowaną pamięcią USB 16 GB - 50 szt. z grawerem
Netto: 4,720,00 zł 2,250,00 zł
Brutto: 5,805,60 zł 2,767,50 zł
Maseczki jednorazowe, niemedyczne - komplet 100 szt.
Netto: 200,00 zł 99,00 zł
Brutto: 246,00 zł 121,77 zł
Brelok z kablem z końcówkami USB typ C/USB - 100 szt. z nadrukiem MO9171
Netto: 605,00 zł 296,00 zł
Brutto: 744,15 zł 364,08 zł
Torba konferencyjna Freedom Heat Seal - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 515,00 zł 416,00 zł
Brutto: 633,45 zł 511,68 zł
Worek , plecak ze sznurkiem DAFFY - 100 szt. z nadrukiem MO8031
Netto: 550,00 zł 452,00 zł
Brutto: 676,50 zł 555,96 zł
Ładowarka ze słuchawką CALLY - 25 szt. z nadrukiem
Netto: 2,120,00 zł 1,660,00 zł
Brutto: 2,607,60 zł 2,041,80 zł
Butelka szklana GLASSI 520 ml - 100 szt. z grawerem
Netto: 1,040,00 zł 908,00 zł
Brutto: 1,279,20 zł 1,116,84 zł
6-elementowy zestaw kreda + gąbka Recess - 50 szt. z nadrukiem
Netto: 1,130,00 zł 760,00 zł
Brutto: 1,389,90 zł 934,80 zł
12-funkcyjne multinarzędzie Tycoon - 50 szt. z grawerem
Netto: 1,360,00 zł 560,00 zł
Brutto: 1,672,80 zł 688,80 zł
Składana Torba na zakupy FOLBY - 100 szt. z nadrukiem IT3835
Netto: 690,00 zł 550,00 zł
Brutto: 848,70 zł 676,50 zł
Wiatraczek na micro USB - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 750,00 zł 337,00 zł
Brutto: 922,50 zł 414,51 zł
Sztormowy Parasol automatyczny 23" SMALL SWANSEA - 50 szt. z nadrukiem mo8779
Netto: 1,390,00 zł 1,140,00 zł
Brutto: 1,709,70 zł 1,402,20 zł
Kubek z łyżeczką DUAL - 100 szt. z nadrukiem MO7344
Netto: 1,275,00 zł 1,095,00 zł
Brutto: 1,568,25 zł 1,346,85 zł
Aluminiowy długopis NEILO z końcówką do smartfona 500 szt. z grawerem MO8209
Netto: 870,00 zł 625,00 zł
Brutto: 1,070,10 zł 768,75 zł
Notes memo z recyklingu, z długopisem RECONOTE - 100 szt. z nadrukiem MO9213
Netto: 780,00 zł 595,00 zł
Brutto: 959,40 zł 731,85 zł
Notes A5 z okładką z ekoskóry 100 szt. z nadrukiem AR1804
Netto: 840,00 zł 743,00 zł
Brutto: 1,033,20 zł 913,89 zł
Latarka LED z ABS z brelokiem SANLIGHT - 100 szt. z grawerem MO9469
Netto: 510,00 zł 390,00 zł
Brutto: 627,30 zł 479,70 zł
Spinner z końcówkami do ładowania SPINCABLE -100 szt. z nadrukiem MO9313
Netto: 1,050,00 zł 530,00 zł
Brutto: 1,291,50 zł 651,90 zł
Wskaźnik laserowy z pilotem PROST - 25 szt. z grawerem KC6477
Netto: 1,010,00 zł 620,00 zł
Brutto: 1,242,30 zł 762,60 zł
Biznesowy zestaw upominkowy KADE długopis, brelok, wizytownik - 50 szt. z nadrukiem MO8406
Netto: 1,600,00 zł 1,350,00 zł
Brutto: 1,968,00 zł 1,660,50 zł
Przyciskany długopis LUCERNE WHITE - 500 szt. z nadrukiem MO8814
Netto: 690,00 zł 540,00 zł
Brutto: 848,70 zł 664,20 zł
Butelka Fruiton z koszyczkiem - 100 szt z nadrukiem
Netto: 2,920,00 zł 1,655,00 zł
Brutto: 3,591,60 zł 2,035,65 zł
Torba konferencyjna Eros non woven - 100 szt. z nadrukiem
Netto: 595,00 zł 465,00 zł
Brutto: 731,85 zł 571,95 zł
Brelok z kablem USB oraz micro USB - 100 szt z nadrukiem MO8887
Netto: 865,00 zł 599,00 zł
Brutto: 1,063,95 zł 736,77 zł
Metalowy kubek z karabinkiem TRUMBO - 50 szt. z grawerem MO8313
Netto: 790,00 zł 585,00 zł
Brutto: 971,70 zł 719,55 zł
Przejdź do panelu Kreator
Jest wiele metod reklamowych, które szybko docierają do odbiorcy i na długo pozostają w ich pamięci. Drobną formą upominków jest składana torba reklamowa, przeznaczona do codziennego użytku doskonale spełnia swoją role. Odbiorcy coraz częściej sięgają po ekogadżety reklamowe oraz bardzo mocne kubki termiczne z nadrukiem. Nasza firma jako dystrybutor oferuje pamięci USB z logo, różnego rodzaju produkty reklamowe oraz bardzo rozpowszechnione w ostatnim czasie długopisy z grawerem. Jeżeli posiadasz firmę to najlepszym sposobem na reklamę są wizytówki reklamowe. Tylko u nas można kupić breloki z logo, torby reklamowe oraz szyte na zamówienie aktówki z logo. Zapraszamy do naszego sklepu.
Akceptuję

Strona www.reklamowegadzety.com korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczek) w celu realizacji usług i zgodniePolityką Prywatności. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia.